Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Σουτσάριτ Μπακντί – Τί έγινε; Αρχίσατε στην Ελλάδα να μην πιστεύετε στον Θεό;

ΜΠΑΚΝΤΙ: . Τί έγινε; Αρχίσατε στην Ελλάδα να μην πιστεύετε στον Θεό; Δεν το κατανοώ αυτό. Που πιστεύετε; Στους διεφθαρμένους πολιτικούς και στους αμερικανούς πολιτικάντηδες;»

σ.σ. Δεν ξέρω τί ήθελε να «ψαρέψει» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την ερώτηση που έκανε στον Σουτσάριτ Μπακντί. Αυτό που ξέρω είναι ότι η απάντηση του Ταϊλανδικής καταγωγής επιστήμονα έδειξε το κενό πίσω από το ανόητο κόμπλεξ που έχει ο σημερινός Έλληνας για την Ορθόδοξη Πίστη τουπου την θεωρεί παλιομοδίτικο και άχρηστο πράγμα.

Ο Έλληνας σήμερα νομίζει ότι έγινε «κάποιος», ότι «εκσυγχρονίστηκε» που ανέβηκε στο δέντρο να φάει μπανάνες μαζί με τους ευρωπίθηκους. Ήλθε όμως ο συμπαθής αυτός άνθρωπος και επιστήμονας να του υπενθυμίσει να σταματήσει να τρώει ξυλοκέρατα.

Περίεργοι και αποκαλυπτικοί τούτοι οι καιροί που ζούμε.


Ο διάλογος, από 32:50 έως 33:20.

«ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια εμείς δεν ξέρουμε ποιος θεός θα μας προστατεύσει. Ο δικός μας που είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι; Ο δικός σας που είστε Βουδιστής; Ποιός απ’ όλους τους θεούς… Ποιον πρέπει να επικαλεστούμε; Ποιόν θεό;

ΜΠΑΚΝΤΙ: Ο δικός σας θα σας προστατεύσει τελικά. Τί έγινε; Αρχίσατε στην Ελλάδα να μην πιστεύετε στον Θεό; Δεν το κατανοώ αυτό. Που πιστεύετε; Στους διεφθαρμένους πολιτικούς και στους αμερικανούς πολιτικάντηδες;»

-https://www.youtube.com/watch?v=d6Pt0xaflvQ

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ