Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Ο Κούλης, ο Παύλος και το δούλεμα στο κόκκινο…






Δεν ξέρω ποιος έφτιαξε την εικόνα που βλέπετε, αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο αντιπροσωπευτική της πραγματικότητας!

Με τα όσα συμβαίνουν με την «πανδημία», έχουμε αφήσει τον Αλέξη Τσίπρα λίγο στα αζήτητα είναι η αλήθεια. Να όμως που ο Κυριάκος Μητσοτάκης φροντίζει να μας τον θυμίζει. Οχι για πολιτικά θέματα, αφού έτσι κι αλλιώς κι οι δύο στην ίδια πλευρά βρίσκονται, αλλά στα ψέμματα που πέφτουν βροχή! Κι ειλικρινά, σκέφτομαι να βγάλω νέο όνομα στον Κούλη: Κουλαλέξης! Και τον Τσίπρα σκέφτομαι να τον αποκαλώ Αλεξοκούλη!

Δε χαράσσουν μόνο την ίδια πολιτική. Συναγωνίζονται για το ποιος από τους δύο θα πει τα περισσότερα ψέμματα! Ποιος από τους δύο θα παραμυθιάσει καλύτερα τον ελληνικό λαό και ποιος θα υπηρετήσει καλύτερα τον Soros!

Νέο ρεσιτάλ ξεφτίλας από τον Κουλαλέξη είχαμε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στα πλαίσια του προσυνεδρίου της ΝουΔούλας στα Ιωάννινα! Εκεί βρισκόταν νέοι άνθρωποι, οι οποίοι – αν μη τι άλλο – ονειρεύονται μία αξιοπρεπή εργασία με έναν αξιοπρεπή μισθό.

Θέλοντας να δείξει ότι η ΝουΔούλα είναι η πρωταγωνίστρια του «Brain gain», δηλαδή της επαναφοράς των Ελλήνων επιστημόνων από το εξωτερικό, η συντονίστρια παρουσίασε τον Παύλο! Ποιος είναι ο Παύλος; Λίγη υπομονή…

Ο Παύλος λοιπόν, σπούδασε στις ΗΠΑ κι επέστρεψε να εργαστεί στη χώρα του. Ο Κουλαλέξης θεώρησε σκόπιμο να ευλογήσει τα γένια του (που δεν έχει) και να πει ότι επέλεξε να γυρίσει διότι είδε ότι μπορεί πλέον, χάρη στη ΝουΔούλα βεβαίως βεβαίως, να έχει τις ευκαιρίες που του αξίζουν…

Καλό το παραμύθι κι ο δράκος τροφαντός…

Ο Παύλος λοιπόν, είναι ο γιος του Πέτρου Σεπετά, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας «Βίκος», με τα νερά και τα αναψυκτικά! Εκεί βρήκε δουλειά ο Παύλος! Στο εργοστάσιο του πατέρα του, προκειμένου ν’ αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση!

Κάτι ανάλογο με τη ΝουΔούλα δηλαδή, που είναι οικογενειακή επιχείρηση Μητσοτάκη – Καραμανλή… Συμμέτοχοι γαρ!

Την αποκάλυψη αυτή, έκανε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Πάσχος στην εκπομπή του στο YouTube.