Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Κομμουνισμός και Κορονοϊός...

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι τα κομμουνιστικά «μαγαζιά» είναι τα καλύτερα «εργαλεία» τού φασισμού …Ό,τι πει τ’ «αφεντικό» …Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. 


 
Στην περίπτωσή μας οι κομμουνιστές είναι οι καλύτεροι χαφιέδες τής εξουσίας …
Ήταν και θα παραμείνουν οι καλύτεροι …
Αυθεντικά μοχθηροί και κομπλεξικοί σε βαθμό «αναπηρίας». 
 
Από τη στιγμή λοιπόν που ο παγκόσμιος φασισμός αποφάσισε να εμβολιαστεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, οι όπου Γης κομμουνιστές έτρεξαν να τον εξυπηρετήσουν. Οι δισεκατομμυριούχοι γίνονται πλουσιότεροι και οι κομμουνιστές έπιασαν «δουλειά». 
Η υγειονομική «πανούκλα» έγινε ένα νέο «Ελντοράντο» γι’ αυτούς. Άρχισαν να κυνηγάνε τους πολίτες με τις «σύριγγες» των απειλών και των προσβολών. 
Αρκεί ο πλούσιος κι ο ισχυρός να εκφράσει την επιθυμία του και τα κομμουνιστικά γουρούνια θα κάνουν ό,τι πρέπει για να τον ικανοποιήσουν …εφόσον βέβαια πληρωθούν.
Μόλις περιγράψαμε σε δύο γραμμές την ιστορία τού τελευταίου αιώνα …Οι φονιάδες των λαών και πάλι στον γνωστό τους ρόλο Απόλυτα «στρατευμένοι» στα προσωπικά τους συμφέροντα, για το «καλό» μας. Ένα «καλό», το οποίο —μυστηριωδώς— όσο πιο πολύ «ματώνει» την κοινωνία, τόσο πλουσιότερους τους κάνει τους ίδιους.
Μέσα σ’ αυτήν τη «χαβούζα» τού παγκόσμιου φασισμού δεν θα μπορούμε να μην συμμετάσχει κι ο ντόπιος κομμουνιστικός χαφιεδισμός …
Οι μόνιμα ανθέλληνες και προδότες «επαναστάτες» των γνωστών πρεσβειών …
Η «ελίτ» τής προδοσίας και του χαφιεδισμού …
Οι πρωταγωνιστές τού πληρωμένου Εμφυλίου …
Αυτοί κι αν «λάμπουν» σήμερα με τις δημοκρατικές και κοινωνικές τους ευαισθησίες.
Το χαχιεδομάγαζο του ΚΚΕ έκανε «επαναστατική» πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία με μάσκες και «νόμιμες» αποστάσεις. 
 
Ο Τσίπρας ζητάει την «άδεια» να εφαρμόσει τη σκληρότερη εμβολιαστική πολιτική. Όλοι οι υπόλοιποι «σύντροφοι» και «συντρόφισσες» πρώτοι-πρώτοι στη «δολοφονία» χαρακτήρων όσων διαφωνούν και τολμούν να το εκφράζουν δημοσίως Εισπράξεις με το «κομμάτι» …Έτοιμοι με τις «πέτρες» στα χέρια, για να «λιθοβολήσουν» όποιον αντιδρά κι ενοχλεί την εξουσία …
Αγράμματοι βρομύλοι, όπως ο Καφετζόπουλος ή ο Τατσόπουλος, «ξερνάνε» χολή και βρομίζουν τα πληρωμένα ΜΜΕ …Από «ευαισθησία» βεβαίως βεβαίως …
Για να «σώσουν» το προλεταριάτο, το οποίο πρέπει να πειθαρχεί και να ανέχεται το «άρμεγμα» …
Για την υγεία τού λαού και της Pfizer…
…Άλλωστε, ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για τους αυθεντικούς κομμουνιστές —από τότε που ζούσαν οι «δημοκράτες» πατέρες τους— ένα είναι το δόγμα: «Δίκαιο» είναι το δίκιο τού πελάτη.
Παναγιώτης Τραϊανού
ΤΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ