Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Zero Hedge : Οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων δημοσίευσαν καταστροφικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Fauci που υποδηλώνουν …


ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΔΙΕΘΝΗ. - 11 Ιαν 2022



…. αποκρυβείσα γνώση της διαρροής του εργαστηρίου

BY TYLER DURDEN


Οι Ρεπουμπλικάνοι στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων έδωσαν στη δημοσιότητα διάφορα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδηλώνουν ότι ο Dr. Anthony Fauci μπορεί να γνώριζε ότι το Covid-19 προήλθε από διαρροή στο εργαστήριο και ότι μπορεί να έχει “σκόπιμα τροποποιηθεί γενετικά”.

“Γράφουμε για να ζητήσουμε μια απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του Dr. Anthony Fauci, Διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ (NIAID). Αποσπάσματα από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημοσιοποιούμε σήμερα (βλ. συνημμένο Παράρτημα Ι) αποκαλύπτουν ότι ο Δρ Fauci είχε προειδοποιηθεί για δύο πράγματα: (1) το ενδεχόμενο να διαρρεύσει ο COVID-19 από το Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan (WIV) και (2) την πιθανότητα ο ιός να είχε σκόπιμα τροποποιηθεί γενετικά. Είναι επιτακτική ανάγκη να διερευνήσουμε αν οι πληροφορίες αυτές μεταφέρθηκαν στην υπόλοιπη κυβέρνηση και αν οι πληροφορίες αυτές θα είχαν αλλάξει την αντίδραση των ΗΠΑ στην πανδημία”, αναφέρει η επιστολή των βουλευτών. James Comer και Jim Jordan προς τον υπουργό Υγείας Xavier Becerra.



Η επιστολή συνεχίζει να αναφέρει ότι ο Fauci – παρά το γεγονός ότι ισχυρίστηκε το αντίθετο σε πολλές περιπτώσεις – ήταν πράγματι ενήμερος για τη νομισματική σχέση μεταξύ του NIAID, του NIH, της EcoHealth Alliance και του εργαστηρίου Wuhan – από τις 27 Ιανουαρίου 2020. Ο Fauci γνώριζε επίσης ότι η EcoHealth και το NIAID συνεργάστηκαν για να διαμορφώσουν μια πολιτική επιχορήγησης που θα “παρέκαμπτε το μορατόριουμ για το κέρδος από τη λειτουργία εκείνη την εποχή”.

“Αυτό επέτρεψε στην EcoHealth να ολοκληρώσει επικίνδυνα πειράματα σε νέους κορονοϊούς νυχτερίδων – και με ελάχιστη εποπτεία – που διαφορετικά θα είχαν μπλοκαριστεί από το μορατόριουμ”, συνεχίζει η επιστολή, προσθέτοντας ότι τον Ιανουάριο του 2020, ο Fauci γνώριζε επίσης ότι η EcoHealth καθυστερούσε να υποβάλει ετήσια έκθεση προόδου στο NIAID, “πιθανώς για να αποκρύψει ένα πείραμα gain-of-function που διεξήχθη σε μολυσματικούς και δυνητικά θανατηφόρους κορονοϊούς νυχτερίδων”.

Η τηλεδιάσκεψη

Η επιστολή αναφέρεται σε μια τηλεδιάσκεψη της 1ης Φεβρουαρίου 2020 μεταξύ του Fauci, του επικεφαλής του NIH Collins και “τουλάχιστον έντεκα άλλων επιστημόνων” που συνήλθαν για να συζητήσουν το Covid-19.


“Ήταν σε αυτή την τηλεδιάσκεψη που οι Δρ Fauci και Collins προειδοποιήθηκαν για πρώτη φορά ότι το COVID-19 μπορεί να είχε διαρρεύσει από το WIV και, περαιτέρω, μπορεί να είχε σκόπιμα τροποποιηθεί γενετικά. Και πάλι, δεν είναι σαφές αν ο Dr. Fauci ή ο Dr. Collins μετέδωσαν ποτέ αυτές τις προειδοποιήσεις σε άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους ή αν απλώς τις αγνόησαν”.



Σημείωση από την τηλεδιάσκεψη της 1ης Φεβρουαρίου 2020



Τρεις ημέρες μετά την πρόσκληση, τέσσερις συμμετέχοντες συνέταξαν ένα έγγραφο με τίτλο “Η εγγύς προέλευση του SARS-CoV-2”, του οποίου τα προσχέδια εστάλησαν στους Fauci και Collins. Οι συγγραφείς, οι οποίοι προηγουμένως είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για διαρροή στο εργαστήριο και γενετική χειραγώγηση, εγκατέλειψαν ξαφνικά αυτή τη θεωρία για να επιμείνουν ότι ο νέος ιός είχε φυσική προέλευση.

Εν τω μεταξύ, στις 16 Απριλίου 2020, ο Collins έστειλε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Fauci για να εκφράσει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι το άρθρο του Nature Medicine, το οποίο είδαν πριν από τη δημοσίευση (και τους δόθηκε η ευκαιρία να το επεξεργαστούν), δεν κατέρριπτε την υπόθεση της διαρροής στο εργαστήριο. Ο Collins ρώτησε τον Fauci αν το NIH θα μπορούσε να κάνει περισσότερα για να “ρίξει” την υπόθεση της διαρροής στο εργαστήριο. Την επόμενη ημέρα, ο Fauci ανέφερε το έγγραφο από το βήμα του Λευκού Οίκου “πιθανότατα σε μια προσπάθεια να καταπνίξει περαιτέρω την υπόθεση ότι το COVID-19 διέρρευσε από το WIV”.

Ερωτήσεις

Η επιστολή της Βουλής των Αντιπροσώπων στη συνέχεια θέτει μια σειρά από ερωτήσεις.


Αντί να είναι διαφανείς με την Επιτροπή, το HHS και το NIH συνεχίζουν να κρύβουν, να συσκοτίζουν και να προστατεύουν την αλήθεια. Συνεχίζοντας να αρνούνται να συνεργαστούν με το αίτημά μας, οι υπηρεσίες σας επιλέγουν να αποκρύψουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην ενημέρωση για την προέλευση της τρέχουσας πανδημίας, στην πρόληψη μελλοντικών πανδημιών, στην αντιμετώπιση μελλοντικών πανδημιών, στην ενημέρωση της τρέχουσας στάσης εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών και στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στους εμπειρογνώμονές μας στον τομέα της δημόσιας υγείας. Η συνεχιζόμενη κωλυσιεργία του HHS και του NIH είναι πιθανό να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στην αξιοπιστία αυτών των οργανισμών. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημοσιεύθηκαν σήμερα εγείρουν σημαντικά ερωτήματα, μεταξύ άλλων:

1. Προειδοποίησαν οι Δρ Fauci ή Collins κάποιον στον Λευκό Οίκο για το ενδεχόμενο COVID-19
προέρχονταν από εργαστήριο και θα μπορούσε να είναι σκόπιμα γενετικά τροποποιημένο;

2. Εάν αυτές οι ανησυχίες δεν κοινοποιήθηκαν, γιατί ελήφθη η απόφαση να μην ανακοινωθούν;

3. Ποια νέα στοιχεία, αν υπάρχουν, ήρθαν στο φως σχετικά με το COVID-19 μεταξύ της 1ης Φεβρουαρίου 2020 και της 4ης Φεβρουαρίου 2020, ώστε να μεταβληθεί η πεποίθηση ότι προήλθε από εργαστήριο;

4. Επιμελήθηκαν οι Dr. Fauci ή Collins τη δημοσίευση του Nature Medicine με τίτλο “The Proximal Origin of SARS-CoV-2” (Η εγγύς προέλευση του SARS-CoV-2);

5. Θα είχε ωφελήσει η γνώση αυτή νωρίτερα είτε την ανάπτυξη εμβολίου είτε την ανάπτυξη θεραπείας;

6. Μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2020, οι Drs. Fauci ή Collins γνώριζαν τις προειδοποιήσεις του State Department σχετικά με την ασφάλεια του WIV;

7. Θα είχε αλλάξει αυτή η προειδοποίηση την έγκαιρη αντίδραση στην πανδημία COVID-19;

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημοσιεύθηκαν παρακάτω:

δημοσιεύθηκαν παρακάτω: