Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Τι γνωρίζουν οι υπεύθυνοι κηδειών που δεν γνωρίζετε εσείς:


Ελάχιστα γραφεία κηδειών λένε οτιδήποτε. Μόλις μίλησα με τον ιδιοκτήτη ενός μεγάλου αριθμού γραφείων κηδειών στις ΗΠΑ. Γνωρίζουν τι συμβαίνει, αλλά δεν πρόκειται να πουν τίποτα δημοσίως.

Steve Kirsch
 
Συνοπτική παρουσίαση
 
Από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια, οι θάνατοι έχουν αυξηθεί, ιδίως μεταξύ των νέων.

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη πολλών γραφείων τελετών σε όλες τις ΗΠΑ- συνολικά διαχειρίζονται πάνω από 3.000 κηδείες το χρόνο. Ζήτησε να παραμείνει το όνομά του απόρρητο για το φόβο της τιμωρίας.

Συνολικά, οι δουλειές τους αυξήθηκαν κατά 50% μετά την κυκλοφορία των εμβολίων και δεν είναι αναλογικό... οι νέοι αποτελούν μεγαλύτερο μέρος των θανάτων.

Για παράδειγμα, οι θάνατοι πιλότων στη Southwest Airlines εξαπλασιάστηκαν μετά την επιβολή των εμβολίων.

Η πηγή μου είπε ότι κανονικά θα έβλεπαν 1 θνησιγένεια/μήνα πριν το eμβόλιο. Μετά την κυκλοφορία των εμbολίων, έβλεπαν μέχρι και 12 θνησιγενείς το μήνα. Αλλά σημείωσαν ότι πολλά νοσοκομεία θα διαθέσουν αυτές τις περιπτώσεις απευθείας και ΔΕΝ θα εμπλέξουν το γραφείο κηδειών, οπότε βλέπουν μόνο ένα κλάσμα αυτών των θανάτων- η πραγματική αύξηση θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερη από την 12πλάσια αύξηση που παρατήρησαν.

Στα 78 χρόνια που δραστηριοποιούνται, δεν μπορούν να θυμηθούν να έχουν δει ποτέ έναν 15χρονο να πεθαίνει από καρδιακή προσβολή. Τον Δεκέμβριο του 2022, είχαν 1 την εβδομάδα για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες.
 
Μια πολύ έμπειρη νοσηλεύτρια που συμβουλεύτηκα δεν είχε καν ακούσει για 15χρονο με καρδιακή προσβολή σε όλη της την καριέρα. Τώρα, ακούει τέτοιες περιπτώσεις σε τακτική βάση.

Αυτά τα γραφεία κηδειών βλέπουν επίσης τους περίεργους ελαστικούς θρόμβους που δεν έχουν δει ποτέ πριν.

Ο ιατροδικαστής κλήθηκε και το επιβεβαίωσε, αλλά κανείς δεν λέει τίποτα δημοσίως από φόβο μήπως απολυθεί.

Βασικά, από το 2021 και μετά, βλέπουν πολύ περίεργα πράγματα: θνησιγένειες, αριθμός "βρεθέντων νεκρών", υγιείς άνθρωποι που παθαίνουν καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια, θρόμβους αίματος κ.λπ. Δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν, είναι μια "αξιοσημείωτη" διαφορά.

Όπως τα περισσότερα γραφεία κηδειών, δεν καταγράφουν στατιστικά στοιχεία, αλλά θυμούνται τα ανεπίσημα. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι τα περιστατικά συμβαίνουν δυσανάλογα σε νεότερους ανθρώπους (δηλαδή σε άτομα κάτω των 65 ετών).

Έτσι, αν οι θάνατοι ηλικιωμένων αυξάνονται μόνο κατά 15%, αλλά οι νεότερες ηλικίες αυξάνονται κατά 100% ή και περισσότερο, η συνολική θνησιμότητα από όλες τις αιτίες για όλες τις ηλικίες θα αυξηθεί μόνο μέτρια (αφού οι νεότεροι σπάνια πεθαίνουν).
 
Επίσης, τα στατιστικά στοιχεία του CDC για το 2022 λένε ότι τα δεδομένα δεν έχουν αναφερθεί πλήρως λόγω καθυστερήσεων στην υποβολή εκθέσεων. Αυτό σημαίνει ότι ο έλεγχος με τα γραφεία κηδειών είναι ένας τρόπος για να εκτιμήσετε τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο.

Το συμπέρασμα είναι ότι όλοι γνωρίζουν τι το προκαλεί αυτό, αλλά όλοι φοβούνται να μιλήσουν. Για τους λίγους που μιλούν, οι ιστορίες τους δεν καλύπτονται ποτέ από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Αν τα παιδιά που πεθαίνουν από καρδιακές προσβολές είναι 100 φορές περισσότερα από το κανονικό, γιατί δεν το βλέπουμε στα στατιστικά στοιχεία της συνολικής θνησιμότητας των νέων;
 
Είναι απλό... τα παιδιά κάτω των 16 ετών που πεθαίνουν από καρδιακές προσβολές πριν από τον εμβολιασμό ήταν σχεδόν 0. Έτσι, ακόμη και μετά από μια αύξηση 100Χ, εξακολουθεί να είναι ένας αμελητέος αριθμός σε σύγκριση με τους συνολικούς θανάτους παιδιών από όλες τις αιτίες (από ατυχήματα, καρκίνο κ.λπ.).

Γι' αυτό λοιπόν μπορεί να έχουμε δραματικές αυξήσεις σε βασικές κατηγορίες θανάτων, παρόλο που τα ποσοστά θανάτων από όλες τις αιτίες για την ευρύτερη κατηγορία δεν αυξάνονται σημαντικά.

Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι αριθμοί θνησιμότητας από όλες τις αιτίες για όλους, και αυτοί εξακολουθούν να είναι αυξημένοι, κάτι που είναι πολύ ασυνήθιστο, όπως σημειώνεται εδώ.
 
Αίτημα προς την FAA να διερευνήσει την αύξηση των θανάτων πιλότων κατά 6 φορές.
 
Οι θάνατοι πιλότων στις αερογραμμές Southwest συνήθιζαν να είναι κατά μέσο όρο 1 ή 2 το χρόνο. Τώρα πεθαίνουν με ρυθμό περίπου 1 το μήνα.

Ο Mike Gollins προσπάθησε να συγκεντρώσει υπογραφές σε μια αίτηση προς την FAA για τη διερεύνηση αυτών των θανάτων, αλλά διαπίστωσε ότι παρόλο που οι άνθρωποι συμφωνούν ότι είναι σημαντικό να διερευνηθεί το θέμα, φοβούνται πολύ να υπογράψουν την αίτηση: 
 

Ο Mike Gollins προσπαθεί να συγκεντρώσει υπογραφές. Οι άνθρωποι συμφωνούν, αλλά φοβούνται να υπογράψουν.
 
 
Ενημέρωση για τα δεδομένα ιατροφαρμακευτικής μέριμνας που μίλησα σχετικά.
 
Ελπίζω να έχω κάτι τις επόμενες ημέρες. Θέλω να βεβαιωθώ ότι τα δεδομένα είναι αξιόπιστα. Μείνετε συντονισμένοι. Ξοδεύω πολύ χρόνο σε αυτή τη δουλειά και γι' αυτό δεν έχω δημοσιεύσει νέο περιεχόμενο εδώ και μερικές ημέρες.

Περίληψη
 
Έχουμε ανεπίσημες ενδείξεις ότι τα εμβόλια προκαλούν μεγάλη βλάβη:

  • Οι θνησιγενείς γεννήσεις αυξήθηκαν πάνω από 10 φορές μετά την κυκλοφορία των εμβολίων.
  • Οι θάνατοι από πιλότους αυξήθηκαν κατά 6 φορές ή και περισσότερο.
  • Οι νέοι (όπως οι 15χρονοι) που πεθαίνουν από καρδιακές προσβολές έχουν αυξηθεί πάνω από 100 φορές πάνω από το κανονικό.

Η κυρίαρχη ιατρική κοινότητα θα συνεχίσει να σιωπά προκειμένου να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας της. Ούτε ένας δεν θα ζητήσει τη διαφάνεια των δεδομένων (αποκαλύπτοντας συσχετισμένα αρχεία θανάτου-εμβολιασμού) που θα επέτρεπε την αποκάλυψη της αλήθειας.

Βασικά, η ιατρική κοινότητα πιστεύει ότι πρέπει να κρατήσουμε τα δεδομένα κρυφά και να τα κρατήσουμε μακριά από τη δημόσια θέα- διαφορετικά, θα απολυθούν (ή θα χάσουν την ιατρική τους άδεια).

Επίσης, αν τα δεδομένα δημοσιοποιούνταν, ο κόσμος θα μάθαινε την αλήθεια και θα έχανε την εμπιστοσύνη του στην ιατρική κοινότητα. Αν οι άνθρωποι έχαναν την εμπιστοσύνη στους γιατρούς τους, δεν θα ακολουθούσαν πλέον τη συμβουλή τους να κάνουν το εμβόλιο. Δεν μπορούμε να το έχουμε αυτό!

Έτσι λειτουργεί η επιστήμη σήμερα.

Πηγή:https://stevekirsch.substack.com/
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»