Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

O Πλεύρης αγκαλιάζει τους δύο φερόμενους παιδιοβιαστές! Η κυβέρνηση διορίζει! (ΦΩΤΟ)

σ. σ.    πες μου τους φίλους σου..... 

ΠΛΕΥΡΗΣ

Πέρα από τον Ηλία Μίχο ο οποίος εμφανίζεται να έχει σχέσεις με στελέχη της ΝΔ, ένας ακόμα που φέρεται ως παιδοβιαστής, ο Φίλιππος Ντόβας, που φαίνεται να ανήκει στο κύκλωμα του Κολωνού και ήταν επίσης υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη και διορισμένος σε δύο νοσοκομεία επί υπουργίας Βασίλη Κικίλια στο ΨΝΑ και Θάνου Πλεύρη στο Αττικό Νοσοκομείο ως… μακροχρόνια άνεργος. Η σχέση και των δύο εντοπίζεται και με τον Πλεύρη, μιας και οι δύο φιγουράρουν σε φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο φερόμενος ως παιδοβιαστής, Φίλιππος Ντόβας, ο οποίος ήταν πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής, εμφανίζεται ως οδοντοτεχνίτης, καθηγητής ΙΕΚ και γενικώς πολυπράγμων κατά την αυτοπροώθηση του στις περιφερειακές εκλογές του ’19 με τον Γ. Πατούλη μνημονεύει όλες του τις «ιδιότητες», πλην φυσικά αυτής για την οποία κατηγορείται. Δηλώνει δε ορθόδοξος, καλός χριστιανός, με ενεργή δράστη στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και το πολιτισμικό ήθος της Ορθοδοξίας.

Γίνεται πλέον φανερό ότι επιβεβαιώνονται οι ενδείξεις που υπήρχαν από τη πρώτη στιγμή κατά τη σύλληψη του Μίχου στον Κολωνό, πως πρόκειται για ένα κύκλωμα με εμφανείς σχέσεις με έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, τον οποίο προφανώς χρησιμοποιούσαν ως κάλυψη. Ο Γιώργος Πατούλης πρέπει να απαντήσει πως δύο φερόμενοι παιδοβιαστές ενός 12χρονου κοριτσιού βρίσκονταν στο ψηφοδέλτιο του και ήταν υπό την εύνοια του. Ο υπουργός υγείας κος Πλεύρης οφείλει επίσης να απαντήσει πρώτον γιατί και αυτός είχε σχέσεις με τους δύο φερόμενους ως παιδοβιαστές και γιατί μάλιστα διορίζει τον ένα (Ντόβας) στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Ακόμη, επί υπουργίας Βασίλη Κικίλια διορίζεται στο ΔΣ ΨΝΑ και με αυτή την αρμοδιότητα προεδρεύει σε ορισμένες επιτροπές. Επί Πλεύρη περιέργως στις 25 Οκτώβριου του ΄21 διορίζεται στο Αττικό Νοσοκομείο ως διοικητικό προσωπικό στο πλαίσιο του προγράμματος μακροχρόνια ανέργων από τον ΟΑΕΔ, ενώ είναι ελεύθερος επαγγελματίας, εργάζεται ως οδοντοτεχνίτης και παράλληλα απασχολείται ως καθηγητής σε ΙΕΚ.

Τέλος, πέρα απ’ όλες τις άλλες τοποθετήσεις και δραστηριότητες εμφανίζεται να συμμετέχει και στην επιτροπή του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) που υπάγεται στην υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως.

Από την πλευρά του υπουργείου Υγείας έχει σταλεί έγγραφο στη διοίκηση του ΨΝΑ για να παυθεί από τα καθήκοντα του ενώ όσον αφορά στην τοποθέτησή του στο Αττικό το υπουργείο δεν έχει αρμοδιότητα γιατί αφορά πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/o-%ce%a0%ce%bb%ce%b5%cf%8d%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%cf%86%ce%b5%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf/