Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Λυκούργος Νάνης: Το τίμιο και μαρτυρικό ράσο ευτελίζεται, διαπομπεύεται και θεατρίζεται από έναν εσμό ασεβών υποκειμένων στα πλαίσια του βρωμερού και ελεεινού καρνάβαλου

Αυτό είναι το καρναβάλι! Ένας βόθρος, μια χαβούζα, ένας δυσώδης υπόνομος.


Δείτε και αυτό και φρίξτε! 
Το τίμιο και μαρτυρικό ράσο ευτελίζεται, διαπομπεύεται και θεατρίζεται από έναν εσμό ασεβών υποκειμένων στα πλαίσια του βρωμερού και ελεεινού καρνάβαλου τον οποίο επιχειρούν να αμνηστεύσουν με «βαθυνούστατες» α-νοησίες και αμπελοφιλοσοφίες ακόμη και κάποια επίσημα εκκλησιαστικά πρόσωπα.
Αυτό είναι το καρναβάλι! Ένας βόθρος, μια χαβούζα, ένας δυσώδης υπόνομος.
Και οι «ποιμένες» μας διστάζουν να εξαπολύσουν εναντίον του και εναντίον των καρναβαλιστών τους επιβαλλόμενους μύδρους και να λάβουν τα υπό των θείων και ιερών κανόνων διαγορευόμενα σε βάρος τους «ίνα και οι λοιποί φόβον έχωσι».
Τρέμουν το άθλιο δημοσιογραφικό κατεστημένο, τη στοχοποίηση, το διασυρμό. Άφωνοι και άπραγοι, ολίγιστοι και σπιθαμιαίοι , θεώνται τα όσα άθλια και ελεεινά τεκταίνονται σε βάρος της Εκκλησίας και του Έθνους.
Συναγελάζονται και χαριεντίζονται με τους αντίχριστους πολιτικούς, τους αλιβάνιστους αυτοδιοικητικούς άρχοντες, τους σκανδαλοποιούς επιχειρηματίες.
Δεν διαφωτίζουν, δεν ελέγχουν, δεν αποκόπτουν από την εκκλησιαστική κοινωνία τους δημοσίως και αμετανοήτως σκανδαλίζοντες .
Ανάξιοι και προδότες της αποστολής τους!
                 Λυκούργος Νάνης


https://kozan.gr/archives/456770
kozan.gr: Το μονόπρακτο......  παρουσίασαν το βράδυ της Δευτέρας 20/2 ο Φανός του Άη Δημήτρη (Bίντεο και Φωτογραφίες)
20 Φεβρουαρίου 2023