Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Δημήτρης Γάκης: «Η μάσκα δεν ήταν τίποτα παρά ένα μέσο επιβολής. Πρέπει να επιστραφούν άμεσα όλα τα πρόστιμα που μπήκαν για τη μάσκα»



Πλήθος θεμάτων αφορούσε η συζήτηση του χειρούργου Δημήτρη Γάκη με τον Στέφανο Δαμιανίδη, στον FOCUS FM 103.6.

Αρχικά, ζητήθηκε έννα σχόλιο του κ. Γάκη για τις πρόσφατες δηλώσεις της κ. Παγώνη, που προτρέπει τον κόσμο να φορέσει προστατευτικές μάσκες κατά του κορωνοϊού κατά το τριήμερο εορτασμών που έρχεται, λόγω του κινδύνου διασποράς του ιού:

«Κανένα ίχνος επιστημονικότητας, σας το λέω και έχει αποδειχθεί περίτρανα και με τις μελέτες που έχουν έρθει στην επιφάνεια(…) Όταν μιλάμε για μάσκα, θα πρέπει να ξέρουμε ότι η μάσκα δε προστατεύει. Είναι αποδεδειγμένο αυτό όχι μόνο από τις μελέτες Κόχραν, αλλά και από στατιστικές μελέτες. Από τη Μέκκα της υποστήριξης της μάσκας, τις ΗΠΑ, θα δείτε καμπύλες ότι σε Πολιτείες με υποχρεωτικότητα και σε άλλες χωρίς της μάσκας, δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά. Μάλιστα, εκεί που είναι υποχρεωτική οι θάνατοι ήταν περισσότεροι» και πρόσθεσε:

«Η μάσκα δεν ήταν τίποτα παρά ένα μέσο επιβολής. Και θα πρέπει να επιστραφούν άμεσα όλα τα πρόστιμα που μπήκαν για τη μάσκα(…) Αυτοί πρέπει να δικαιωθούν»

Κατόπιν σειρά είχαν οι δηλώσεις Καπραβέλου στην Κρατική τηλεόραση ότι “παρά το γεγονός ότι η πανδημία βρίσκεται σε ύφεση, έχουμε ακόμα 100 νεκρούς την εβδομάδα και ο κόσμος έχει ξεχάσει τον εμβολιασμό και τα μέτρα ατομικής προστασίας” :

«Ο Καπραβέλος ακούει ότι του λένε. Θα σας πω πολύ απλά ότι μόνο αν διάβαζε την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αυτή την εβδομάδα, θα έβλεπε ότι η μέση ηλικία θανάτων ήταν τα 85 έτη(…) Όσον αφορά τα μυθεύματα ότι ο εμβολιασμός προφυλάσσει, έχει καταρρεύσει κι αυτό. Επειδή οι εμβολιασμένοι έχουν κάνει τις πιο πολλές δόσεις, είναι πιο ευαίσθητοι στις δηλώσεις, έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό νοσήσεων, έχει καταπέσει το μύθευμα ότι η φυσική ανοσία δεν είναι ισχυρή»

Για τη συσχέτιση των μεταγγίσεων αίματος και της πρωτεϊνικής ακίδας, που είναι επικίνδυνη για την υγεία, ο κ. Γάκης υπογράμμισε:

«Για τις μεταγγίσεις δε μπορώ να ξέρω, όμως η πρωτεϊνική ακίδα είναι αποδεδειγμένο ότι είναι ο μηχανισμός βλάβης, μέσω του οποίου ασκεί δραστική επίδραση ο κορωνοϊός και για πρώτη φορά στην ιστορία έγινε το πρωτοφανές και την εισήγαμε με το εμβόλιο στον οργανισμό. Και ας αφήσουμε τα παραμύθια ότι το εμβόλιο παραμένει στο μυ. Το εμβόλιο μεταναστεύει στην καρδιά, τον εγκέφαλο, το σπλήνα, τους λεμφαδένες και έχει μια καταστροφική δράση»

«Η ακίδα είναι μια πρωτεΐνη. Θα ζήσει όσο ζει το αίμα. Εκείνο το οποίο είναι ασταθές είναι το mrna. Το οποίο αποδείχτηκε ότι ανιχνεύεται έως και 28 μέρες μετά τον εμβολιασμό».

Τέλος, ο κ. Γάκης στάθηκε και στη δράση των σαμάνων

«Η πρώην Σοβιετική Ένωση, όλα τα χημικά όπλα τα κατασκεύαζε στην Ουκρανία, τα οποία εργαστήρια και οι κατασκευές αυτών χρηματοδοτούνται από την Αμερική και το Πεντάγωνο σήμερα. Το βίντεο αυτό δείχνει πως ένας Ρώσος στρατιώτης εξολοθρεύεται από άκρως απαγορευμένο όπλο. Μη ξεχνάτε ότι η εισβολή στο Ιράκ έγινε με την επίκληση ότι ο Σαντάμ Χουσέϊν είχε χημικά όπλα, που τελικά δεν είχε».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδω:

focusfm.gr


Επισης κι εδώ: