Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: “Θέλουν να ελέγχουν τους ανθρώπους και να τους παρακολουθούν σε κάθε κίνησή τους”


Για τις προσπάθειες παρακολούθησης του ανθρώπου με κάθε μέσο, αρχής γενομένης με μια μορφής έλεγχο μέσω του δέρματος, μίλησε ο ιατρός Κωνσταντίνος Φαρσαλινός στον FOCUS FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

Ο κ. Φαρσαλινός αρχικά κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του ιστορικού από το Ισραήλ Χαράρι πάνω στο θέμα:

«Το θέμα δεν είναι μόνο η παρακολούθηση κάτω από το δέρμα σαν ένα φαινόμενο τοποθέτησης ενός micro-chip, το ζήτημα είναι γενικά η παρακολούθηση, η οποία είναι ανελέητη. Η πανδημία δημιούργησε τις συνθήκες και οι συνθήκες ήταν ο φόβος, η τρομοκρατία που μεταφέρθηκε στους πολίτες συνειδητά και οργανωμένα. Δεν  ήταν λόγου φόβου των πολιτικών» και συνέχισε:

«Υπάρχουν έγγραφα από τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο , που περιλάμβαναν οδηγίες πρόκλησης πανικού στους πολίτες(…) Δημιουργήθηκαν, λοιπόν, οι συνθήκες για να περάσουμε σε ένα επίπεδο παρακολούθησης το οποίο ξεφεύγει κάθε προηγούμενου. Γνωρίζουμε ότι η παρακολούθηση συμβαίνει έμμεσα μέσω του Διαδικτύου και όσων χρησιμοποιούμε. Οι ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε, οι καταναλωτικές μας συνήθειες. Όλα καταγράφονται…»

Ο κ. Φαρσαλινός κατόπιν πρόσθεσε:

«Υπεύθυνοι είμαστε εμείς που το αφήσαμε (σ.σ. τη διαμόρφωση ευνοϊκών για την παρακολούθηση συνθηκών). Και μέσα που θέλησαν να περάσουν την παρακολούθηση σε άλλο επίπεδο ήταν μέσα που όποιον αντιδρούσε αποκαλούσαν “ψεκασμένο, συνομωσιολόγο”. Θυμηθείτε το covid-pass, όχι μόνο για να κυκλοφορείς στο εξωτερικό, αλλά ακόμα και για το λιανεμπόριο, εκτός των σούπερ- μάρκετ και το φαρμακείο(…) Έχει ξεκινήσει, εδώ και χρόνια, μια έντονη επικοινωνιακή καμπάνια με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή με σκοπό την καταρράκωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων και την παρακολούθησή τους».

«Σε επιστημονικό περιοδικό το 2017 αναγράφεται σε αναπτυγμένες χώρες το καλύτερο μέτρο διάσωσης του κλίματος είναι ένα λιγότερο παιδί ανά οικογένεια. Δηλαδή, η Ευρώπη που έχει 1,5 παιδιά ανά οικογένεια και οδεύει προς εξαφάνιση και η Ελλάδα που έχει κάτω από 1,3, θα το λύσουμε αλλιώς. Βγήκε ο πρωθυπουργός και είπε ότι είναι ακραίοι που πιστεύουν ότι θα εξαφανιστεί  ο πληθυσμός»

Με αφορμή και την ανάπτυξη των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων που θα επιβληθούν έναντι των σημερινών στο μέλλον:

«Όλα οδηγούν στον περιορισμό μας. Δηλαδή στην αδυναμία μας να έχουμε μέσο να μετακινούμαστε, άρα δε θα μετακινούμαστε. Το έργο πάει εκεί και έχει ήδη ξεκινήσει με πιλοτικά προγράμματα. Το πρόβλημα είναι ότι βγαίνουν, ότι τα λένε δημόσια και κανείς δεν αντιδράει(…) Ο περιορισμός μας είναι ήδη σε εφαρμογή. Απλά χρησιμοποιούν διάφορα προσχήματα, όπως ο κορωνοϊός, ο πόλεμος στην Ουκρανία. Όσο πιο βίαια εισάγουν αλλαγές στη ζωή μας, τόσο εντονότερα θα αντιδράσει ο κόσμος.