Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Ενώπιον της εικόνας της ευπρέπειας και του ήθους που εκπέμπει η υπερπολύτεκνη ΜΑΝΑ κυρία Σεβαστή κρίθηκε η δικαιοσύνη, το κράτος πρόνοιας και η κοινωνία μας και ευρεθήκαμε ανεπαρκείς.


  Ενώπιον  της εικόνας της ευπρέπειας και του ήθους που εκπέμπει   η υπερπολύτεκνη ΜΑΝΑ κυρία Σεβαστή κρίθηκε η δικαιοσύνη, το κράτος πρόνοιας και η κοινωνία μας και ευρεθήκαμε ανεπαρκείς.

Οι  θεράποντες της Θέμιδος υπό της Χούντας Μητσοτάκη  δίνουν παιδιά στους ΛΟΑΤΚΙ,  σπίτια και δωρεάν διαμονή σε χιλιάδες λαθρομετανάστες.  Το κράτος δήθεν σκεπτόμενο για την υγεία των παιδιών της   υπερπολύτεκνης οικογένειας του Μανώλη και Σεβαστής Καλαϊτζιδάκη τους παίρνει τα παιδιά  ακόμα και το ημερών νεογέννητο και τους απαγορεύει την διαμονή στην κατακόμβη τους και την ελευθερία τους.  Δεν μπορεί να είναι κράτος δικαίου αυτό. Άλλα τυραννικά σχέδια  δοκιμάζουν για να  εφαρμόσουν... 

Ἡ Νέα Τάξη Πραγμάτων στήν χώρα μας δείχνει στό ζεῦγος Καλαϊτζιδάκη πώς θά διώξει ὅποιον θέλει νά μείνει ἐλεύθερος ἀπό τό ἀντίχριστο σύστημα! Τούς ταλαιπωροῦν πάνω ἀπό ἕνα χρόνο τώρα γιά νά μήν ἀκολουθήσουν κι ἄλλοι πολίτες

τόν τρόπο ζωῆς τους.

Μετέρχοντε ψυχολογικό πόλεμο σέρνοντάς τους ἀπό δῶ κι ἀπό κεῖ κάθε τρεῖς καί λίγο
(ἀστυνομίες, εἰσαγγελίες, κανάλια κ.λ.π.),
προσπαθῶντας ταυτόχρονα νά τρομοκρατήσουν
καί τόν ὑπόλοιπο λαό ἄν πάει κόντρα στό σύστημα.
Η οικογένεια Καλαϊτζιδάκη όχι μόνο έχει στοχοποιηθεί με περίσσιο μίσος, αλλά διαβάζουμε τα ρεπορτάζ στα ΜΜΕ και σχεδόν στην πλειοψηφία τους δεν αναφέρεται ΚΑΝ το όνομά τους, αλλά αναφέρονται περιφρονητικά ως  Παλαιοχριστινοί .

Ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις χθόνιες απάνθρωπες ενέργειες;;;  Οι κοινωνικοί  και οι της θέμιδος "λειτουργοί"  εν ποία εξουσία ποιούν ταύτα;;; Θα τολμούσαν να πάρουν τα παιδιά από τσιγγάνους ή από λαθροεπικοιστές;;;

 Γιατί δεν τους δίνετε κατοικία ή τα ενοίκια, όπως κάνετε στους Πακιστανούς; 

Αναλογίζονται τα υπεύθυνα κρατικά όργανα που ενεργούν και  μεθοδεύουν την τρομοκράτηση της οικογενείας, ότι εξωθούν την οικογένεια στα άκρα,  όταν   αποστερούν τα παιδιά από τους γονείς ιδρυματοποιώντας τα. Στερούν από τα αδέρφια  τους την ελευθερία τους, χωρίς δίκαιη δίκη και  λειτουργούν τυραννικά  ασκώντας ψυχολογικό πόλεμο στην  επταμελή οικογένεια; 

Επιτέλους ως κοινωνία έχουμε ευθύνη να μην ανεχθούμε τέτοιες μεθοδεύσεις και να συμπαρασταθούμε στην οικογένεια. Εκτός από τα φιλοζωικά συναισθήματα ας δείξουμε και τα φιλάνθρωπα.

 Η περιπέτεια της οικογενείας του Μανώλη και της Σεβαστής πέραν των λαθών, είναι γεγονός ότι έχει συγκινήσει και ταυτόχρονα έχει  εξοργίσει πλήθος ανθρώπων που  δεν απεμπόλησαν τα ανθρώπινα συναισθήματα και την ανθρωπιά τους.

Άθλιοι της σοδομικής κυβέρνησης αρπάξατε και την "Κιβωτό" του π. Αντωνίου  και την κάνατε σαν τα μούτρα της Μιχαηλίδου και της Ζαχαράκη αλλά «Ἔστι Δίκης ὀφθαλμός, ὅς τὰ πάνθ’ ὁρᾷ».




Έρχονται δύσκολες μέρες... 

Συνέλαβαν τους γονείς του μωρού για "αρπαγή" του μωρού τους! 

Χωρίς να έχει προηγηθεί δικαστήριο που να τους έχει αφαιρέσει την επιμέλεια. 

Χωρίς να έχουν λάβει ποτέ γνώση της επικαλούμενος εισαγγελικής εντολής 

Έτσι απλά το κράτος (η χούντα) "αρπάζει" ένα μωρό από τους γονείς του. 

Και τώρα
συλλαμβάνει κ κατηγορεί τους γονείς για "αρπαγή" του δικού τους νεογέννητου μωρού!

Παρακαλούμε ΔΙΑΔΩΣΤΕ.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ



Φωτογραφία: Intime
27/09/2024

Συνελήφθησαν οι παλαιοχριστιανοί για την αρπαγή του βρέφους τους


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν ο 45χρονος παλαιοχριστιανός και η σύζυγό του, καθώς κατηγορούνται για αρπαγή βρέφους.


Σύμφωνα με το ertneews.gr, ο 45χρονος μαζί με την σύζυγο του επισκέφθηκαν την περασμένη Τρίτη το νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” προκειμένου να δουν το βρέφος τους, που γεννήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα, αλλά παρέμενε στο νοσοκομείο, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.


Το βρέφος είχε προγραμματιστεί να μεταφερθεί σε Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», αλλά ο 45χρονος μαζί με την γυναίκα του το άρπαξαν από το νοσοκομείο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αναφέρει το ίδιο μέσο ενημέρωσης.

Μετά από έρευνες της Αστυνομίας, το ζευγάρι εντοπίστηκε σε σπίτι στην Κερατέα.
============================================================
Νέα εμφάνιση του «παλαιοχριστιανού»: «Δεν υπάρχει θέμα αφαίρεσης της επιμέλειας του παιδιού – Δεν μπούκαρα στο νοσοκομείο»

ΣΧΕΤΙΚΟ
 Σε "βασανισμό"  της οικογενείας  ανάγεται η δίωξη του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη

Εν αναμονή της άσκησης δίωξης και της απόφασης για το εάν θα αφεθεί ελεύθερος ή όχι ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε ότι οι γονείς της οικογένειας δεν «άρπαξαν το βρέφος, καθώς τους ανήκει».

«Είναι δικό τους το παιδί. Αυτό που προκαλεί μεγάλη αίσθηση είναι ότι επί επτά ώρες τα ανήλικα τέκνα της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών ταλαιπωρούνταν στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης ανάμεσα σε ανθρώπους οι οποίοι ήταν ασθενείς, κρατούμενοι και δεν είχαν τα απαραίτητα που πρέπει τα ανήλικα τέκνα να έχουν. Την υγειονομική περίθαλψη αλλά και την τροφή» τόνισε, μεταξύ άλλων, μπροστά στις κάμερες ο δικηγόρος. 

«Η οικογένεια των Παλαιοχριστιανών είναι καθόλα νόμιμη, τους έχει παραχωρηθεί σπίτι στα νότια προάστια. Είναι μία επταμελής οικογένεια που ταλαιπωρείται από τις λανθασμένες αποφάσεις κάποιων αρμοδίων στη δικαιοσύνη» συμπλήρωσε. 

Όσον αφορά στο σπίτι, όπου έγινε η έφοδος και η σύλληψη, ο κ.Θεοδωρόπουλος δήλωσε: «ήταν προσωρινά μία οικία που είχαν δηλώσει ότι θα μένουν με τα τέκνα τους. Το σπίτι δεν είναι σε βουνό. Να ξέχασετε πλέον ότι ο Μανώλης ο Παλαιοχριστιανός κατοικεί σε βουνό κι είναι ακατάλληλες οι συνθήκες για να ζήσουν τα παιδιά του. Είναι σε σπίτι που μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά του».

Στον Εισαγγελέα για να απολογηθούν, μεταφέρθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου ο παλαιοχριστιανός, η σύζυγός του και η μεγάλη τους κόρη.

Ο Καλαϊτζιδάκης και η σύζυγός του, κατηγορούνται για την αρπαγή του νεογέννητου κοριτσιού τους 

από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Το βρέφος επρόκειτο να μεταφερθεί στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του, η οποία και η ίδια είχε εξαφανιστεί, ερχόταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, αφού το θήλαζε.

Επειδή ήταν γνωστό ότι το βρέφος θα μεταφερόταν, υπήρχαν υπάλληλοι σεκιούριτι στον όροφο των νεογνών, ωστόσο, ο πατέρας κατάφερε να αρπάξει το παιδί και να φύγει τρέχοντας.

Πριν από λίγες μέρες, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είχε υποστηρίξει ότι νόμιμα έδρασε για την αρπαγή του νεογέννητου παιδιού του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Όπως είχε πει στον ΑΝΤ1 δεν του έχει επιβληθεί καμία νομική ενέργεια που να απαγορεύει όσα έκανε.

«Όλα όσα γράφονται ότι καταζητούμαι μετά την αφαίρεση του παιδιού είναι ψέματα. Μόλις μίλησα με την αξιωματικό υπηρεσίας της Υπηρεσίας Ασφαλείας Πλατείας Συντάγματος και με διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στο νοσοκομείο, εξάλλου, ουδέποτε “εισέβαλα” όπως λένε. Κλήθηκα φανερά, για ζήτημα υγείας του παιδιού, από την διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής, και πήγα κανονικά σε ώρες επισκεπτηρίου και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει πράξη με την οποία, ούτε να μου αφαιρείται η γονική μέριμνα ή η επιμέλεια, ούτε να μου απαγορεύεται η προσέγγιση του παιδιού» ειχε πει ειδικότερα ο Καλαϊτζιδάκης.

================================================= Εντοπίστηκε όλη η οικογένεια στο σπίτι στην Κερατέα – Σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα



Στο σπίτι στην Κερατέα, που συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής (27/09), οι δύο γονείς που αυτοαποκαλούνται παλαιοχριστιανοί, εντοπίστηκε και η υπόλοιπη οικογένειά τους.

Οι δύο γονείς συνελήφθησαν για την αρπαγή του μωρού τους, μέσα από τη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Αλεξάνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι στην Κερατέα εντοπίστηκε όλη η οικογένεια των Παλαιοχριστιανών: ο άνδρας, η σύζυγός του, η μεγάλη του κόρη με το παιδί της, τα άλλα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας και το βρέφος, το οποίο διακομίσθηκε στο Παίδων, εξετάστηκε, και πλέον βρίσκεται σε δομή βρεφών.

Τα τρία ανήλικα παιδιά θα παραμείνουν στο Παίδων με εντολή του εισαγγελέα. Ο Παλαιοχριστιανός, η σύζυγός του θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα, όπως και η κόρη τους, καθώς της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού της τότε, και έπρεπε να το παραδώσει.