
Μ. Μπόλαρης: Εάν ήμουν άπιστος, όταν ξεκίνησα να ξανασχολούμαι με την Ι. Μ. Σινά τόν Μάϊο, μετά από όσα βίωσα και διαπίστωσα αυτούς τους πέντε μήνες, τώρα θα ήμουν ένας πολύ ένθερμος Χριστιανός.
Όταν φαινόταν ότι όλα χάθηκαν, τότε έβλεπες πλήρη ανατροπή και αναστροφή του σκηνικού και των βεβαιοτήτων των στρατηγικών, τα οποία είχαν εκπονήσει οι ισχυροί.
Αυτή η υπόθεση έχει την ευχή του Χριστού, την ευλογία της Αγίας Αικατερίνης.
Απολύτως απαράδεκτη, κακουργηματική στάση των πολιτικών θεσμών. Εγκατάλειψη ενός ζωντανού τμήματος της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, 1500 ετών.
Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΙΣΕΥΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟΒΑΔΙΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ ! ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ . ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2025 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ πρωην ΑΡΧ. ΣΙΝΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ.