Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τα βαθιά Έσχατα Χρόνια της Ελλάδας και της ανθρωπότητας

 
Στις 21 Σεπτεμβρίου 2025 παραχώρησα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην δημοσιογράφο Μαρία Μποζίνη για λογαριασμό του Hellas Time.

Στην συνέντευξη αυτή θίγονται σημαντικά ζητήματα που ελπίζω ότι θα βοηθήσουν τον πολίτη να αντιληφθεί τις ιστορικές στιγμές, ακριβέστερα: τα βαθιά Έσχατα Χρόνια, που ζει η Ελλάδα και η ανθρωπότητα.

Τα ζητήματα αυτά είναι ιδίως τα ακόλουθα:

– Εμβολιασμός

– Προσωπικός Αριθμός

– Ηλεκτρονική Δικτατορία

– Προπαγάνδα

– Ανάποδος Κόσμος

– Παγκόσμια Κυβέρνηση

– Αντίχριστος

– Πίτερ Τιλ

– Τεχνητή Νοημοσύνη

– Κυβέρνηση Μητσοτάκη (Νέα Δικτατορία)

– Δημογραφικό πρόβλημα

– Απονομή δικαιοσύνης

– Αποχή από τις εκλογές

– Νίκος Παπαδόπουλος και Ελληνικός Παλμός

– Τσάρλι Κερκ

Η συνέντευξη ολοκληρώνεται αφ’ ενός με την απάντηση στο τελευταίο ερώτημα της δημοσιογράφου σχετικά με το ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία μου, αφ’ ετέρου με την εκπλήρωση της επιθυμίας της να κάνω μια παρότρυνση στον κόσμο που θα ακούσει αυτήν την συνέντευξη.


Η βιωσιμότητα του ιστολογίου εξαρτάται από την ελάχιστη οικονομική στήριξη των αναγνωστών, η οποία ανέρχεται σε 5 € μηνιαίως ή 50 € ετησίως.
Ευχαριστώ θερμά για την αλληλεγγύη σας!
Λεπτομέρειες σχετικά με την συνδρομή υπάρχουν στον ακόλουθο σύνδεσμο:
kvathiotis.substack.com/subscribeou're currently a free subscriber to Truth revealed . For the full experience, upgrade your subscription.