Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Αγώνας - Εφημερίδα Αγωνιζομένων Χριστιανών Λαρίσης Aρ. φυλ. 175
Οι εμπνευστές της δημιουργίας του Δ΄ Ράιχ, σύμβουλοι της κ. Μέρκελ και του υπουργού Οικονομικών κ. Σόιμπλε, έχουν συστήσει στη γερμανική Κυβέρνηση να εντείνει τις προσπάθειές της για να εξασφαλίσει ισχυρά οικονομικά στηρίγματα στις χώρες τις Ευρώπης και κυρίως στις μικρές χώρες για να μπορέσει έτσι να προωθήσει την πρωτοκαθεδρία της στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, οι γερμανικές επιδιώξεις είναι:


α) Να ενισχυθούν οι κεντρικοί άξονες που διέπουν τη λειτουργία της Ευρωζώνης και να διαμορφωθεί ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης υπό την ηγεμονία της…
β) Να δημιουργηθεί ενιαίος Οργανισμός Διαχείρισης των Πολιτικών και Οικονομικών κρίσεων…
γ) Να υιοθετήσει η κεντρική διακυβέρνηση της Ευρωζώνης πολιτική αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας… με βάση πάντα τα γερμανικά κριτήρια…
δ) Να εκχωρηθεί από τις κυβερνήσεις των κρατών-μελών η άσκηση της εξουσίας σε μία πανίσχυρη κυβέρνηση που θα εξουσιάζει την Ευρώπη… Βέβαια αυτό θα σημάνει ότι, θα καταβληθούν προσπάθειες ώστε όλα τα μέλη του ενιαίου πλέον ενωμένου Ευρωπαϊκού Κράτους να αποκτήσουν «ενιαία ταυτότητα», σύμφωνα με τις γερμανικές προδιαγραφές. Δηλαδή κοινή θρησκεία με ύπαρξη θρησκευτικών μειονοτήτων, ενιαίο σύστημα εκπαίδευσης, (θα γράψουμε προσεχώς) και με ευθυγραμμισμένη νομοθεσία. Οπότε μιλάμε πλέον για πολιτική και οικονομική ένωση… (Θ. Διζέλος εφ. Π 9/10/11).
Σε λίγες ημέρες, διαβάζουμε (19-10-11): «Τρεις θρησκείες χτίζουν από κοινού ναό στο Βερολίνο».
Χριστιανοί, Εβραίοι και Μουσουλμάνοι χτίζουν από κοινού ναό στο Βερολίνο, όπως αναφέρει η θρησκευτική Υπηρεσία Πληροφοριών (VIA). Οι εκπρόσωποι των τριών θρησκευτικών κοινοτήτων υπέγραψαν συμφωνία για την ίδρυση του «Σπιτιού της προσευχής και της εκπαίδευσης» στο κέντρο του Βερολίνου, το οποίο θα περιλαμβάνει τρεις ξεχωριστούς χώρους για προσευχή, ενώ τα άλλα δωμάτια θα μοιραστούν.
Η «πρωτοβουλία», αξιολογήθηκε ως «γενναίο έργο», και έχει την έγκριση των αρχών της γερμανικής πρωτεύουσας Gradi se zajednicki hram za tri religije & visereligi jski hram u Berlinu.

Και στις 9/12/11 μας ήρθε και άλλη έκπληξη. Στη Βιέννη και στο παλάτι Hofburg ξεκίνησε Διεθνής Διάσκεψις σε ολομέλεια «World Policy Conference» με θέμα «Η Ευρώπη ως Εργαστήρι για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση» «Ektope as a Laboratory for Global Covernance». Παραβρέθηκαν οι παρακάτω προσωπικότητες από κάθε γωνιά του πλανήτη, ήτοι:
Thierry de Montbrial, Γάλλος, μέλος της Διευθύνουσας επιτροπής της Λέσχης Bilderberg.
Heinz Fischer και Abdullab Cub που είναι μόνιμοι σε συναντήσεις της Bilderberg.
Ο πρώην Πρόεδρος της Ιρλανδίας, μέλος της Bilderberg.
Ο Πρόεδρος της Σλοβενίας Danil Turk, μέλος της Bilderberg.
Ο Yolker Perthes, μέλος της Bilderberg.
Ο Πρόεδρος της Σερβίας Boris Tabik, μέλος της Bilderberg.
Ο Πρόεδρος της Εσθονίας Toomas Hendrik Ilnes, μέλος της Bilderberg.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Abdullah Gul, μέλος της Bilderberg.
Η Υπουργός της Κίνας επί εξωτερικών υποθέσεων Fu Ying.
Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Έχουντ Μπάρακ.
Ο δημοσιογράφος της Washington Post μέλος της Λέσχης.
Οι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι Ζαν Κλοντ Τρισέ
Ο Μάριο Μόντι και ο Χένρυ Κίσσινγκερ.
Ο Stewart Patrick, διευθυντής του προγράμματος για τα «Διεθνή ιδρύματα και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση», και πολλοί γνωστοί σε διάφορες “Λέσχες”.
Τιμώμενο πρόσωπο και μοναδικός θρησκευτικός ηγέτης ήταν ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος και μίλησε το Σάββατο 10/12/11 αναφέροντας ότι το Πατριαρχείο από ετών διεξάγει Ακαδημαϊκούς διαλόγους…, και συνεχίζοντας αναφέρθηκε στα Διεθνή Διεπιστημονικά Οικολογικά Συμπόσια, τα οποία το Πατριαρχείο κατά καιρούς διοργανώνει σε διάφορα μέρη της υφηλίου. Ο δε Πρόεδρος της Διάσκεψης Thierry De Montrbriab τόνισε, κατά την έναρξη των εργασιών, την ανάγκη υπογραφής Χάρτας Παγκοσμίων Αξιών, την οποία ο Οικουμενικός θρόνος δύναται να προσφέρει στην ανθρωπότητα.
Τώρα γιατί συμμετείχε ο Πατριάρχης στην φωλιά των μελών της Λέσχης Μπίλντερμπερκ και μόνιμων θαμώνων διάφορων «Λεσχών» και υπέρμαχων της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εμείς κατ’ επανάληψη έχουμε γράψει.
Αυτοί μάλλον, που τον προσκαλούν, τον προσκυνούν, τον υπερασπίζονται και τρέχουν πίσω του “τιμητικά”, πρέπει να διερωτηθούν πού μας πάει ο “Οικουμενικός” Πατριάρχης Βαρθολομαίος!

Στο προσεχές φύλλο: “Παγκόσμια
διακυβέρνηση και Πάπας”