Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ (ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ)

Αγώνας - Εφημερίδα Αγωνιζομένων Χριστιανών Λαρίσης  αρ.φυλ.175
Ο τίτλος βγήκε από το 21ο πρωτόκολλο του βιβλίου “Τα Μυστικά Σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού – τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, έκδοση Α΄, ένα βιβλίο – φωτογραφία της εποχής μας”. Συγγραφέας του είναι ο αείμνηστος Νίκος Ψαρουδάκης, γνωστός για τους αγώνες του σε όλους τους τομείς (πολιτικούς, κοινωνικούς, αποκαλύψεων σχεδίων σκοτεινών δυνάμεων κ.λ.π.).
Για όσους δεν γνωρίζουν• το βιβλίο των Πρωτοκόλλων είναι ένα κείμενο αντιλεγόμενο. Οι Σιωνιστές λένε πως πρόκειται για πλαστό βιβλίο. Οι αντισιωνιστές το θεωρούν γνήσιο. Για μας η συζήτηση περιττεύει αφού μιλάει η πράξη… Έτσι μ’ αυτή τη διαπίστωση, αρχίζει τον πρόλογο του βιβλίου του ο συγγραφέας του.

Η απόδοση στη Νεοελληνική και τα σχόλια βοηθούν τον αναγνώστη να καταλάβει τα βαθύτερα σχέδια του σκοτεινού παρασκηνίου και να λύσει πολλές απορίες! Τα “Πρωτόκολλα” είναι το αντίθετο του παγκόσμιου σχεδίου του Θεού. Ο Χριστιανισμός, στην Ορθόδοξη – Ορθόπρακτη έκφρασή του είναι το αντίθετο (αντίδοτο) των “Πρωτοκόλλων”. Μόνο το σωστό (ορθόδοξο) δόγμα οδηγεί στη σωστή ζωή (ορθοπραξία). Το “κλείσιμο” της Αλήθειας στους τέσσερις τοίχους του Ναού, είναι πονηρό κατασκεύασμα του σκοτεινού παρασκήνιου και μπορούν οι “αγαθοί ισραηλίτες” να καταλάβουν τις παγίδες που τους στήνουν οι σκοτεινές δυνάμεις.
Το 21ο Πρωτόκολλο που ακολουθεί ρίχνει φως στο πρόβλημα του χρέους και προβληματίζει αρκετά.
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 21
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Τα εσωτερικά δάνεια. Το παθητικό κι’ οι φόροι. Οι μετατροπές. Τα Ταμιευτήρια και το εισόδημα. Κατάργηση του Χρηματιστηρίου. Φορολογία των βιομηχανικών αξιών.
- - - -
Θα προσθέσω σ’ ό,τι σας είπα στην προηγούμενη συνεδρίαση μιά λεπτομερή ανάλυση των εσωτερικών δανείων. Για τα εξωτερικά δάνεια δεν θα πω τίποτα άλλο, γιατί αυτά υπήρχαν για να γεμίζουν τα χρηματοκιβώτιά μας με το εθνικό χρήμα των Χριστιανών, για το Κράτος μας όμως δεν θα υπάρχει πια εξωτερικό δάνειο. Εμείς είχαμε επωφεληθεί από τις διαφορές των κυβερνώντων και την αμέλειά τους, για να εισπράξωμε ποσά διπλάσια, τριπλάσια και ακόμα μεγαλύτερα, δανείζοντας στις κυβερνήσεις των Χριστιανών χρήμα που καθόλου ουσιαστικά δεν το χρειάζονταν. Ποιός λοιπόν θα μπορούσε να κάμει το ίδιο και για μας; Γι’ αυτό θα εκθέσω με κάθε λεπτομέρεια τα σχετικά με τα εσωτερικά δάνεια μονάχα.
Όταν τα Κράτη εκδίδουν κάποιο δάνειο, καλούν το κοινό να εγγραφεί για την αγορά των σχετικών ομολογιών. Για να είναι οι ομολογίες προσιτές σ’ όλους, εκδίδουν ομολογίες από 100 μέχρι 1000 μονάδων. Στους πρώτους που θα εγγραφούν δίνουν κάποιο παραπανίσιο όφελος. Την επομένη δημιουργείται τεχνητή ύψωση, γιατί δήθεν όλος ο κόσμος πέφτει με τα μούτρα κι’ αγοράζει. Σε λίγες μέρες τα ταμεία του Κράτους είναι γεμάτα - έτσι λέει η Κυβέρνηση! - και δεν ξέρουν τί να κάμουν όλο το χρήμα (τότε γιατί το παίρνουν;)! Η εγγραφή υπερκαλύπτει συνήθως το ποσό του δανείου. Τόση είναι η εμπιστοσύνη του κόσμου στο Κράτος.
Όταν όμως τελειώσει η κωμωδία αυτή, βρίσκονται (οι κυβερνώντες) μπροστά σε παθητικό και μάλιστα βαρύτατο. Για να πληρωθούν οι τόκοι πρέπει να καταφύγουν σε νέα δάνεια, που αντί να εξοφλούν, απλώς αυξάνουν τα παλιά χρέη. Όταν το δάνειο φαγωθεί, πρέπει με νέα δάνεια να καλυφθεί όχι το κεφάλαιο των δανείων, αλλά μονάχα οι τόκοι τους. Οι τόκοι τους είναι παθητικοί, χρησιμοποιούμενοι προς κάλυψη του παθητικού.
Έρχεται ύστερα ο καιρός των πληρωμών που αφορά την πληρωμή των τόκων κι’ όχι των δανείων και βέβαια ύστερ’ από συνεννόηση με τους δανειστές. ‘Αναγγέλλοντας κάποια μετατροπή προσφέρονται ν’ αποδώσουν το κεφάλαιο σ’ αυτούς που δεν θα δέχωνται μ’ ευχαρίστηση την μετατροπή των ομολογιών τους. Αν όμως όλοι οι δανειστές ζητούσαν το κεφάλαιο τους τότε οι Κυβερνήσεις θα πιάνονταν στα ίδια τα δίχτυα τους και θα βρίσκονταν σ’ αδυναμία να πληρώσουν το χρήμα που δήθεν προσέφεραν. Ευτυχώς οι υπήκοοι των Χριστιανικών Κρατών, ελάχιστα καταλαβαίνοντας από οικονομικά ζητήματα, προτίμησαν πάντα να χάσουν ένα ποσοστό από την τιμή των αξιών και τους τόκους των από τον κίνδυνο νέας τοποθέτησης των χρημάτων τους κι’ έτσι δεν δίνουν στις Κυβερνήσεις τη δυνατότητα να ξεφορτώνονται παθητικό πολλών εκατομμυρίων.
Με τα εξωτερικά, βέβαια, δάνεια οι Χριστιανοί δεν σκέπτονται να κάμουν κάτι τέτοιο, γιατί ξέρουν πως εμείς δεν θα δεχθούμε συμβιβασμό, αλλά θ’ απαιτήσουμε όλο το χρήμα. Μια τέτοια αναγνωρισμένη πτώχευση θα καταρρίψει διεθνώς το γόητρο της χώρας και θ’ αποδείξει την αποτυχία της Κυβέρνησης να προστατεύσει τα συμφέροντα του λαού.
Εφιστώ όλη την προσοχή σας στο γεγονός αυτό καθώς και στο εξής: Σήμερα όλα τα εσωτερικά δάνεια εξυπηρετούνται από τα λεγόμενα κυμαινόμενα χρέη, δηλαδή χρέη που η λήξη τους είναι κατά το μάλλον και ήττον προσεχής. Τα χρέη αυτά αποτελούνται από τα χρήματα πούχουν κατατεθεί σ’ εφεδρικό ταμείο ή στο Ταμιευτήριο. Επειδή τα κεφάλαια αυτά μένουν πολύ χρόνο στα χέρια της Κυβέρνησης, εξατμίζονται για την πληρωμή των τόκων των εξωτερικών δανείων και στη θέση τους βάζουν ίσα ποσά από τα τακτικά έσοδα. Τα τελευταία αυτά είναι τα έσοδα με τα οποία κλείνονται οι τρύπες των κρατικών ταμείων των Χριστιανών.
Όταν θα καθίσωμε στο θρόνο του Κόσμου, όλοι αυτοί οι οικονομικοί συνδυασμοί θα καταργηθούν ολότελα, γιατί είναι ξένοι προς τα δικά μας συμφέροντα. Θα καταργήσωμε επίσης όλα τα χρηματιστήρια, γιατί δεν είναι επιτρεπτό το γόητρο μας να εξαρτάται από την αυξομείωση της τιμής των χρεογράφων μας. Διά νόμου θα καθορισθεί η τιμή τους να είναι ίση προς την αξία τους χωρίς διακυμάνσεις (η ύψωση φέρνει τη μείωση και μ’ αυτό τον τρόπο κάποτε παίζαμε στα χρηματιστήρια και πλουταίναμε σε βάρος των Χριστιανών)!
Θ’ αντικαταστήσωμε τα Χρηματιστήρια με μεγάλα ειδικά πιστωτικά ιδρύματα, που προορισμός τους θάναι να καθορίζουν την τιμή των βιομηχανικών αξιών ανάλογα με την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης. Τα ιδρύματα αυτά θάναι σε θέση να ρίχνουν στην αγορά σε μια μέρα βιομηχανικές αξίες 500 εκατομμυρίων μονάδων. Έτσι, όλες οι βιομηχανίες θα εξαρτώνται από μας. Μπορείτε να καταλάβετε ποιά δύναμη θ’ αποκτήσωμε με το μέσο αυτό.