Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

H Eκκλησια των Κατακομβων της Σερβιας αυξανει και πληθαίνει

http://www.apotixisi.blogspot.com/search/label/%CE%91%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%82

Ο ευλογημενος λαος της Σερβικης Εκκλησιας συνεχιζει να λειτουργειται οπου ο κανονικος μητροπολιτης Ρασκας και Πριζρενης ταπεινος και απλους ΑΡΤΕΜΙΟΣ ο κοντορεβηθούλιος ΓΙΓΑΣ της Σερβιας - μετα Ιουστινον.
Η Ληστρικη συνοδος του Βελιγραδιου ...ηλθε, ειδε και απηλθε...αλαλος, απραγος και κατησχυμενη....
Ειχαν διακηρυξει στη διαπασων πολλες μερες πριν οι αχαρακτηριστοι, οτι θα τολμουσαν και τον αφορισμον του ΑΚΑΘΑΙΡΕΤΟΥ αγιου Επισκόπου.


Ομως οσες ποινες και να επιβαλλουν οι ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ, ουδεν αποτελεσμα επιφερουν, αφου οι εν λογω ειναι μαγαρισμενοι Οικουμενιστες και Λατινοφρονες.
Δηλαδη ανορθοδοξοι, αντορθοδοξοι, μη ορθοδοξοι, ψευτορθοδοξοι.
Υπογειοι λυμεωνες, δουρειοι ιπποι, πονηροι και γοητες, δυσσεβεις και φαυλιστες.
Καθηρεσαν και τον αγιο μεγαλομαρτυρα Χρυσοστομο αλλα ουδεποτε εκεινος καθαιρεθηκε αλλα αμεσως μετα στην εξορια συνεχιζε τις βαπτισεις και τις χειροτονιες επισκοπων, πρεσβυτερων, διακονων.
Αυτες τις μερες προσχωρησε στην Κανονικη δικαιοδοσια του Επισκοπου ΑΡΤΕΜΙΟΥ και ενας ακομα εγγαμος κληρικος που αποσκιρτησε απο τους Σερβους της κακιας και της μοχθηριας και αρχιερεις της ΑΙΣΧΥΝΗΣ.
Παρακολουθειστε, σε προχθεσινες φωτογραφιες, το ευλογημενο ποιμνιο της Σερβικης Εκκλησιας των Κατακομβων με τον αρχιποιμενα του, τον ευλογημενο και εξαγιασμενο Επισκοπο ΑΡΤΕΜΙΟ τον απλου.