Κυριακή, 1 Απριλίου 2018

«Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις» «Ευσεβείς» επίσκοποι κάθε άλλο παρά ευσεβείς είναι

.................................................................................................................
(απόσπασμα Περί «ευσεβών» Επισκόπωνἀπὸ Δ.Π. )
«Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις»
 «Ευσεβείς» επίσκοποι κάθε άλλο παρά ευσεβείς είναι, μιας και συλλειτουργούν απροκάλυπτα με φανερούς Οικουμενιστές. Αντιθέτως κρατούν τον θρόνο τους με νύχια και με δόντια εις βάρος της πίστης μας και της ανάγκης του λαού του Θεού.
Οι φωτογραφίες είναι όλες από το 2017 μέχρι σήμερα, μετά δηλ. το Κολυμπάρι. Μερικές έχουν και τα διευκρινιστικά σχόλια επειδή κάποιοι Αρχιερείς είναι άγνωστοι ή επειδή είναι χτυπητή περίπτωση Οικουμενιστών. Άλλες είναι χωρίς σχόλια μιας και μιλούν από μόνες τους.

Ο Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος την Κυριακή 13 Νοεμβρίου σε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Παρασκευής της Επιβατινής στο Ιάσιο, στο οποίο συλλειτούργησαν οι: Μολδαβίας κ. Θεοφάνης, ο Σεβ. Μητροπολίτης της Μητροπόλεως του Πατριαρχείου Ρουμανίας στην Γερμανία κ. Σεραφείμ, και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λουγκουζάνου κ. Παΐσιος.

     Ο Ναυπάκτου με τον Ισπανίας/Πορτογαλίας Πολύκαρπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου τον Ιούλιο του 2017

    Ο Οικουμενιστής Ισπανίας/Πορτογαλίας Πολύκαρπος ευλογεί το ποίμνιο του Ναυπάκτου!

    Ο Κυθήρων Σεραφείμ με τον Αιτωλίας Κοσμά και τον Καλαμαριάς Ιουστίνο
    Ο Αιτωλίας Κοσμάς με τον Ιωαννίνων Μάξιμο τον Ιανουάριο του 2018

   Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου με τον Σιδηροκάστρου Μακάριο, τον Ανδίδων Χριστοφόρο και τον Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα
    Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου, προεξάρχοντος του Σύρου Δωροθέου Β΄ με Σιδηροκάστρου Μακαρίου, Μαρωνείας Παντελεήμονος, Θερμών Δημητρίου, Θεουπόλεως κ. Παντελεήμονος και Τανάγρας κ. Πολυκάρπου, Επισκόπων από τις Εκκλησίες Ουκρανίας, Λευκορωσίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας το 2017

   12 Νοεμβρίου 2017· ο Νέας Σμύρνης Συμεών συγχορο-στατούντων των Μητροπολιτών Κηφισίας Κυρίλλου, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνου, Τανάγρας Πολυκάρπου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων Χρυσοστόμου

  Γιὰ τὸ τέλος φυλάξαμε τον Ουκρανίας Ονούφριο, που συλλειτούργησε το 2017 στη Μόσχα με όλους τους αιρετικούς Οικουμενιστές επισκόπους και πατριάρχες.


    Δεν πιστεύουμε να τα αρνηθούν οι σεβαστοί Πατέρες. Αν αγαπούν, όπως λένε και θέλουμε να πιστεύουμε, την αλήθεια ας την πουν ξεκάθαρα επιτέλους.
πηγή        Δ.Π.