Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΝΑ ποιος ήταν ο Πατριάρχης Αθηναγόρας

Αυτόν τιμούν σήμερα "ορθόδοξοι" Ιεράρχες και θεολόγοι! --Και ακούγεται ότι θα τον ...αγιοποιήσουν!!!


3 φωτογραφίες ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ από το επίσημο περιοδικό του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου.


Σήμερα και αύριο η Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης, μαζί με 5 δεσποτάδες (Νεαπόλεως  Βαρνάβας, Καλαμαριάς Ιουστίνος, Αμορίου Νικηφόρος, Προύσης Ελπιδοφόρος, Μεσσηνίας Χρυσόστομος) θα "τιμήσει" με συνέδριο τον οικουμενιστή Πατριάρχη Αθηναγόρα (δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου, σε προηγούμενη ανάρτηση μας εδώ).


Παραθέτουμε σήμερα 3 φωτογραφίες ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ από το επίσημο περιοδικό του ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο), αρ. τεύχους 205, Οκτώβριος 2006, http://kis.gr/files/chronika-205.pdf


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 1ο:



"Στη λειτουργία, που πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία των Ελλήνων Εβραίων της Νέας Υόρκης, παρέστη- σαν 600 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Αρχιεπίσκοπος της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας Βορείου και Νοτίου Αμερικής Αθηναγόρας, ο εδώ Έλληνας γενικός πρόξενος Ν. Γ. Λέλης, και ο εμπορικός ακόλουθος της ελληνικής διπλωματικής αντιπροσωπείας Σπύρος Τσάμης."
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 2ο:


 "Ο Ραβίνος David de Sola Pool, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηναγόρας της Ελληνικής Ορδοδόξου Εκκλησίας στη Νότια και Βόρεια Αμερική και ο Σπύρος Τσάμης, εμπορικός ακόλουθος της Ελληνικής Πρεσβείας έλαβαν μέρος χθες σε λειτουργία που έγινε στην Ισπανική και Πορτογαλική Συναγωγή, στο Central Park και στην 70ή Οδό"

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 3ο:


"Ο Αρχιεπίσκοπος εξεδήλωσε τη χαρά του για την παρουσία του στις λειτουργίες, ενώ δήλωσε επίσης «ιδιαιτέρως ευχαριστημένος που η αποστολή των Ελλήνων Εβραίων είναι από την ιδιαίτερη πατρίδα μου τα Ιωάννινα. Είμαστε από την ίδια πόλη κι είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτούς», συμπλήρωσε. «Στην Κέρκυρα, όπου έζησα κάποτε, λειτούργησα αρκετές φορές ως Ραββίνος για τους Εβραίους φίλους μου»"

Ήρθε η ώρα να μάθουμε ΠΟΙΟΙ Μασόνοι και Οικουμενιστές:


  • "έσχισαν" την εκκλησία, 
  • ΠΟΙΟΙ έφεραν και ισχυροποίησαν την αίρεση, 
  • ΠΟΙΟΙ λύκοι εισχώρησαν μέσα στο μαντρί, 

αλλά και ΠΟΙΟΙ καθηγητές της Θεολογικής και δεσποτάδες:
  • στηρίζουν με την συμμετοχή τους, τον Οικουμενισμό και τους πρωτεργάτες του.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"