Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Είναι να μην αγανακτείς; Τα μέτρα συνωστισμού των 9 ατόμων δεν ισχύουν για τους ιατρούς, τους Νοσοκομειακούς και τον δεσπότη της Λάρισας;;; (φωτο)


Είναι να φρίττεις!!!!
Σε λίγα τετραγωνικά ,σε επιβαρυμένο από μικρόβια και και ιούς
περιβάλλον (αμφιθέατρο νοσονομείου κωρονοϊού), με εργαζομένους,με τις στολές εργασίας ,που μπαινοβγαίνουν σε δωμάτια ασθενών,χωρίς αποστάσεις ασφαλείας ...'εγινε η κοπή της πίττας.. 

Και ο δέσποτας εκεί ,όταν στους ναούς του δεν επιτρέπει την παρουσία πιστών!!!

 Βλέπεις η κοπή της πίττας είναι σπουδαιότερη της προσευχής και  της Θείας λειτουργίας!!!!
Εδώ ο χώρος είναι αγιασμένος(;) χωρίς ούτε μιά εικόνα αγίου...ενώ οι ναοί;!!!
Ανω των 25 ατόμων συγκεντρωμένοι...
Που είναι ο Χαρδαλιάς, ο εισαγγελέας; η αστυνομία; που κυνηγάει τον απλό ιερέα όταν στην Εκκλησία των εκατοντάδων τετραγωνικών, βρεθούν καμμιά δεκαριά πιστοί;
Και εχει και το θράσος να προκαλεί με κομπασμό δημοσιεύοντας με πολλές φωτογραφίες το κατόρθωμα του...

Τα  συγχαρητήρια και στον κο Διευθυντή, κρατικό αξιωματούχο!!!

          Λαρισαίος


================================

Με κλειστά τα μάτια ευλόγησε την Βασιλόπιτα;;;

Φορώντας μάσκα που σχεδόν κάλυπτε  τα μάτια, ευλόγησε τη βασιλόπιτα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος (φωτό)

Τα μέτρα συνωστισμού των 9  ατόμων δεν ισχύουν για τους ιατρούς, τους Νοσοκομειακούς και τον δεσπότη της Λάρισας που έκλεισε τις Εκκλησίες και επέβαλε την ασέβεια της μάσκας εντός των Ιερών Ναών;;;
ΠΑΡΟΥΣΙΑ 30 ατόμων περίπου  και ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ
Έκοψαν βασιλόπιτα στο Γενικό Νοσοκομείο
Λάρισας (φωτ.)

 ===================================

Ελευθερία


12 Ιανουαρίου 2021, https://www.larissanet.gr/2021/01/12/ekopsan-vasilopita-sto-geniko-nosokomeio-larisas-fot/
Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου, του Διοικητή κ. Γρηγορίου Βλαχάκη και των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11/01/2021 η κοπή βασιλόπιτας στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Λάρισας.

Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα και απηύθυνε τις ευχαριστίες του στην Διοίκηση και στο προσωπικό του Νοσοκομείου, ως ένδειξη σεβασμού στο ρόλο και στο έργο τους στην δραματική αυτή συγκυρία της πανδημίας.



Το παρών στην τελετή έδωσε ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Κομνός Απόστολος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, ήτοι ο Αντιπρόεδρος, κ. Τσιλιάκος Χαρίλαος, το μέλος, κ. Πάνος Κωνσταντίνος, το μέλος εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Γρηγοριάδης Γρηγόριος και τα αναπληρωματικά μέλη κ. Σακελλαρίου Αικατερίνη και κ. Σιαματά Ελένη.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόριος Βλαχάκης ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο και όλους τους παρευρισκόμενους, μετέφερε τις ευχές του Διοικητή της 5ΗΣ Υ.ΠΕ. και συνεχάρη το προσωπικό για το βαθύ αίσθημα ευθύνης που το διακατέχει.

Την τελετή έκλεισε η Πρόεδρος των Συλλόγου εργαζομένων κ. Χύτα Ευθυμία με την κλήρωση δώρων προς τους εργαζομένους.


Φωτογραφικά στιγμιότυπα: https://www.larissanet.gr/2021/01/12/ekopsan-vasilopita-sto-geniko-nosokomeio-larisas-fot/















 

=================================