Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Κωνσταντίνος Βαθιώτης : Νόμιμοι οι κοιλιόδουλοι και παραδόπιστοι, αλλά “αντάρτες” οι πιστοί Χριστιανοί

 





Κωνσταντίνος Βαθιώτης
8 Ιαν 2021

ΙΔΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ, ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ:
Οι κοιλιόΔΟΥΛΟΙ και οι παραδόΠΙΣΤΟΙ επιτρέπεται να συνωστίζονται έξω από τις Τράπεζες και μέσα στα σούπερ-μάρκετ, αλλά οι ΠΙΣΤΟΙ Χριστιανοί και ΔΟΥΛΟΙ του Κυρίου δεν επιτρέπεται να συνωστίζονται μέσα στους Ιερούς Ναούς.

Όποιοι πιστοί το ετόλμησαν, ιδίως την ημέρα των Θεοφανείων, χαρακτηρίσθηκαν “α ν τ ά ρ τ ε ς”!
Και προσέξτε την σατανική διαστρέβλωση: Η λέξη “αντάρτης” πρωτοαπαντά σε εκκλησιαστικούς συγγραφείς, προσδιορίζοντας κυρίως τον δ ι ά β ο λ ο (βλ. την ετυμολογία στο Λεξικό Μπαμπινιώτη)! Άρα στον ανάποδο κόσμο μας ο π ι σ τ ό ς που εκτελεί το καθήκον του προς τον Κύριο α π α ξ ι ώ ν ε τ α ι ως δ ι α β ο λ ι κ ό υποκείμενο!


ΑΝΑΠΤΥΞΗ:

Σε ένα αισχρό δημοσίευμα της προπαγανδιστικής εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”, το οποίο υπογράφεται από τους κ.κ. Μ. Χαραλαμπάκη και Κ. Ρόββα (7.1.2020, σελ. 8) στηλιτεύεται το τόλμημα των πιστών να ασκήσουν το νόμιμο δικαίωμα και καθήκον αντίστασής τους στα προδήλως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μέτρα της παρούσας δικτατορικής και αντίχριστης κυβέρνησης που πλέον μοιάζει με “παράρτημα” της λέσχης Bilderberg.

Την ώρα που (και) μέσα στις γιορτές τα σούπερ-μάρκετ έσφυζαν από κ ο ι λ ι ό δ ο υ λ ο υ ς που συνωστίσθηκαν εκεί, προκειμένου να εξασφαλίσουν προμήθειες για την κ ο ι λ ι ά τους και, αντιστοίχως, την ώρα που συνωστισμοί προκλήθηκαν και στις Τράπεζες ενώπιον του άμβωνος του homo oeconomicus, δηλ. των ΑΤΜ, προκειμένου οι π α ρ α δ ό π ι σ τ ο ι να εξασφαλίσουν προμήθειες για την τ σ έ π η τους,
ενόχλησε ΜΟΝΟ ο συνωστισμός των Ελλήνων π ι σ τ ώ ν στους Ιερούς Ναούς προκειμένου να εξασφαλίσουν τις προμήθειες για την ψ υ χ ή τους. Αυτή δε η ενόχληση έγινε σημαία ακόμη και καθηγητών Νομικών Σχολών που γνωρίζουν ΑΡΙΣΤΑ την σημασία του α ι τ ι ώ δ ο υ ς συνδέσμου για την κατάφαση της αστικής ή της ποινικής ευθύνης!

Σύμφωνα με το κατάπτυστο δημοσίευμα της ως άνω εφημερίδας, οι φόβοι για επίσπευση του τρίτου πανδημικού “κύματος” παράγονται ΜΟΝΟ από τον συνωστισμό των π ι σ τ ώ ν Χριστιανών, ΟΧΙ όμως από εκείνο των κ ο ι λ ι ό δ ο υ λ ω ν και των π α ρ α δ ό π ι σ τ ω ν και φυσικά ΟΧΙ από τον συνωστισμό των εκάστοτε δ ι α δ η λ ω τ ώ ν (με αφορμή τον εορτασμό της 17ης Νοεμβρίου και την δίκη της Χρυσής Αυγής).

Δύο μέτρα και δύο σταθμά! Άρα ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, αφού οι πάσης φύσεως “ΔΟΥΛΟΙ” (κοιλιόδουλοι / δούλοι του Κυρίου) και ΠΙΣΤΟΙ (παραδόπιστοι / πιστοί Χριστιανοί) ΔΕΝ αντιμετωπίζονται ως ΙΣΟΙ ενώπιον του νόμου.
Αλλά ο ανάποδος κόσμος στον οποίο (φυτο)ζωούμε διαστρέφει την λογική της άνισης μεταχείρισης “ΔΟΥΛΩΝ” τε και ΠΙΣΤΩΝ, κουνώντας το δάχτυλο στους Χριστιανούς πιστούς, λέγοντάς τους ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου! Τι παιδική γελοιότητα…

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ επιτέλους τον ΒΙΑΣΜΟ της κοινής λογικής!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ επιτέλους τον οχετό της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και της ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ της αλήθειας!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ επιτέλους να φέρεστε ως ΦΑΣΙΣΤΕΣ που επιδιώκουν την ΑΦΑΣΙΑ του λαού!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ επιτέλους την ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και τα οργουελικά “δίλεπτα του μίσους”!
Όσοι έχετε σπουδάσει νομικά και ιδιαιτέρως όσοι είστε καθηγητές νομικών σχολών, ενεργοποιήστε τις γνώσεις σας για τον α ι τ ι ώ δ η σύνδεσμο.

Οι άφθονοι κ α τ ή γ ο ρ ο ι και απηνείς δ ι ώ κ τ ε ς των Χριστιανών πιστών ας αποδείξουν, αν μπορούν, ότι α ι τ ί α της επίσπευσης του επόμενου “τρίτου κύματος” (το προαναγγέλλουν προφητικά εδώ και πολύ καιρό!) είναι ο σ υ ν ω σ τ ι σ μ ό ς ΜΟΝΟ των π ι σ τ ώ ν στους Ιερούς Ναούς, αλλά ΟΧΙ ο συνωστισμός των κοιλιόδουλων, των παραδόπιστων και των διαδηλωτών!

Αν έχουν τα κότσια, ας στείλουν κλιμάκια του ΕΟΔΥ έξω από τις εκκλησίες, τα σούπερ-μάρκετ, τις τράπεζες, αλλά και τις μεταφορικές εταιρείες (στις τρεις τελευταίες κατηγορίες οι σχηματιζόμενες ουρές θυμίζουν την εποχή της Κατοχής), και να ανιχνεύσουν την παρουσία του “ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ”, ώστε να διαπιστώσουμε αν θεμελιώνεται η τώρα αυθαιρέτως και κακοβούλως εικαζόμενη αιτιώδης συνάφεια του συνωστισμού των πιστών, αλλά όχι των κοιλιόδουλων, των παραδόπιστων και των διαδηλωτών, με την υποτιθέμενη αύξηση των κρουσμάτων.

Πόση ντροπή μπορεί να χωρέσει στην αδιανόητη τ ρ ο μ ο κ ρ α τ ι κ ή δήλωση του κ. Μ. Δερμιτζάκη: «Κατόπιν τούτου, μην απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και Lockdown για πολύ καιρό και ίσως με κλειστά σχολεία πάλι σύντομα. Κρίμα…»;

Με ποια ιδιότητα ακριβώς ο κ. Δερμιτζάκης τολμά και μας κουνά το δάχτυλο από την Ελβετία σπέρνοντας τον φόβο; Ας μάθει ο κύριος αυτός ότι είναι αξιόποινος:

Άρθρο 333 παρ. 1 ΠΚ: «Όποιος προκαλεί σε άλλον τ ρ ό μ ο ή α ν η σ υ χ ί α απειλώντας αυτόν με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή χρηματική ποινή».
Αλλά ντροπή και για τον κ. Γεραπετρίτη, ο οποίος υπήρξε λαμπρό μυαλό και παλιός φίλος (την εποχή της διευθύνσεως του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δημοσίου Δικαίου από τον καθ. κ. Σπ. Φλογαΐτη), που προφανώς θυσίασε τις γνώσεις του στον βωμό της πολιτικής. Μόλις προ ολίγων ωρών, «άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ληφθούν νέα μέτρα, και μάλιστα α ι φ ν ι δ ι α σ τ ι κ ά», λέγοντας ότι «το φαινόμενο της πανδημίας είναι δ υ ν α μ ι κ ό». «Δεν μπορείς να αποκλείσεις οποιοδήποτε μέτρο. Αν χρειαστεί να προχωρήσουμε εκ νέου σε απαγόρευση των δραστηριοτήτων, θα το πράξουμε εάν είναι αναγκαίο».

ΟΧΙ! Δεν δικαιούστε να αιφνιδιάζετε τους πολίτες, κ. Γεραπετρίτη. Εκτός αν παραδέχεστε εμμέσως πλην σαφώς ότι υπηρετείτε ένα κράτος α δ ί κ ο υ.

Αν σας βαστάει, βάλτε λουκέτο πάραυτα όχι μόνο σε ό,τι ανεφοδιάζει τις ψ υ χ έ ς μας αλλά και σε ό,τι ανεφοδιάζει τις κ ο ι λ ι έ ς και τις τ σ έ π ε ς μας.

Αλλιώς, ανοίξτε εδώ και τώρα τις εκκλησίες!

Όσο δεν το κάνετε, αντιμετωπίζετε με ανόμοιο τρόπο όμοιες ανάγκες και συντηρείτε μια πρωτοφανή “συνταγματική δικτατορία”, κονιορτοποιώντας την συνταγματικά κατοχυρωμένη θρησκευτική ελευθερία, η οποία δεν ανήκει καν στα υπό αναστολή άρθρα του Συντάγματος επί γνησίας καταστάσεως πολιορκίας (βλ. άρ. 48 σε συνδ. με άρ. 13 Συντ.)!

ΥΓ: Ήδη ακούμε από τα βοθροκάναλα ότι ξεκίνησε η “αναζωπύρωση” των κρουσμάτων, ω το θαύματος, αμέσως μόλις παρατηρήθηκε συνωστισμός στους Ιερούς Ναούς. Το τραγικό ερώτημα επανέρχεται δριμύτερο: Άθεοι ή Αντίχριστοι κυβερνούν (και ζουν σε) αυτήν την χώρα;