Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Tα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ είναι το πρόβλημά τους... Γιατί αλήθεια φοβούνται και τρέμουν τόσο πολύ τον Τίμιο Σταυρό;

 Αυτήν την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ που ζει η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να την φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος.
Στον Αγιασμό των υδάτων στοχεύει η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ κυβέρνησή σας! 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης - Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΔΠΘ

Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; 

Ιδού η ΠΑΝΑΘΛΙΑ δήλωση του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΕΤΣΑ που μας κάνει να ΞΕΡΑΣΟΥΜΕ ό,τι φάγαμε την Πρωτοχρονιά:
«Από αύριο λοιπόν και για μία εβδομάδα, κάνουμε α κ ό μ η μία προσπάθεια, αξίζει να το κάνουμε, π ρ ο λ η π τ ι κ ά, καθώς όλοι μας μ π ο ρ ε ί να χαλαρώσαμε, τις γιορτινές ημέρες. 


Μ έ ν ο υ μ ε λοιπόν ξ α ν ά σπίτι, για να δώσουμε μια μεγάλη ανάσα στους ήρωες της πρώτης γραμμής που δίνουν την μάχη με τον κορωνοϊό. […] 
Σ τ ό χ ο ς είναι να φθάσουμε με ασφάλεια στις 11 Ιανουαρίου στην β έ λ τ ι σ τ η επιδημιολογική κατάσταση και έτσι από τις 11 Ιανουαρίου να ξαναχτυπήσει το  κ ο υ δ ο ύ ν ι σε όλα τα σχολεία της χώρας».«Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε. Και θα το κάνουμε με ενότητα, υπευθυνότητα και π ε ι θ α ρ χ ί α. Όλοι μαζί. Κ α λ ή Χρονιά!».

---------

Αυτήν την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ που ζει η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να την φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος.

Με παντελώς ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο

Με απόλυτο ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ

Χωρίς καμία ΑΙΤΙΩΔΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ανάμεσα στο επιλεγόμενο μέσο και τον επιδιωκόμενο σκοπό.

Χωρίς ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ στην επιδημιολογική κατάσταση της χώρας

Με ΦΡΙΚΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ το άνοιγμα των σχολείων

Με ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ περί ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ χαλάρωσης των πολιτών κατά τις γιορτινές ημέρες (και ενώ τα εξευτελιστικά ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ μπλόκα στους δρόμους αλλά και οι προδοτικοί ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ-ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ δούλεψαν μια χαρά)

Με ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ πρόβλεψη ότι, αν ξαναμείνουμε σπίτι, θα φθάσουμε στις 11 Ιανουαρίου στην βέλτιστη επιδημιολογική κατάσταση, ενώ επί δύο μήνες το ψυχοκτόνο lockdown ΙΙ απεδείχθη ΑΛΥΣΤΙΕΛΕΣ

Με επίκληση της ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ λογικής που εφαρμοζόταν μέχρι τώρα για ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και όχι για τους κοινούς και αθώους ΠΟΛΙΤΕΣ

η ΝΕΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του ΤΥΡΑΝΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

έβγαλε εν αιθρία στο ΓΗΠΕΔΟ τον κ. Πέτσα, για να μας ευχηθεί ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ [δηλ. κακή, ψυχρή κι ΑΝΑΠΟΔΗ] και να μας ανακοινώσει, με στόμφο ΘΗΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗ και χρησιμοποιώντας ορολογία ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ότι:

«Παίζουμε ΑΜΥΝΑ με όσα μέτρα απαιτούνται για την ανάσχεση της πανδημίας και περνάμε στην ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ για την επιχείρηση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (sic) για τον εμβολιασμό».

Προσέξτε τι είπε: «Επιβάλλεται να κάνουμε ό,τι παραπάνω μ π ο ρ ο ύ μ ε για να βελτιώσουμε την επιδημιολογική κατάσταση στην χώρα και να ξαναγυρίσουμε σταδιακά σε μια μορφή κ α ν ο ν ι κ ό τ η τ α ς».

Ποιος σου είπε, ΑΝΑΛΓΗΤΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ότι «μπορούμε κάτι παραπάνω»;

Για πόσο ηλίθιους μας περνάς, όταν τολμάς ακόμη να μιλάς για σταδιακή επιστροφή σε μια μορφή ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ;

Το ΔΟΛΩΜΑ της επιστροφής στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ το χρησιμοποιούσατε στο lockdown I, έχετε γίνει πλέον τραγικά βαρετοί (δεν τολμώ, όμως, να φανταστώ ποια μορφή κανονικότητας έχετε ήδη στο μυαλό σας...).

Άραγε, διαβάζεις τα χαρτιά σου ή τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ σε έκδοση COVID;

ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ, μπορείτε να έρθετε έστω για ένα λεπτό στην θέση του απλού πολίτη;

Επικαλείσαι, ΦΑΡΙΣΑΙΕ, την «σημασία της άμυνας για την προστασίας της ζωής μας και των ανθρώπων που αγαπάμε».

Οι άνθρωποι που αγαπάμε ήδη κλαίνε μετά το νέο μαστίγιο που έβγαλες. Πριν από λίγο προσπαθούσα να ηρεμήσω την καρδιοπαθή μητέρα μου, η οποία δεν αντέχει άλλο φυλακισμένη στους τέσσερεις τοίχους.

Βάλτο καλά στο μυαλό σου, και συ κι ο άλλος, ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ, που δεν τόλμησε να βγει και να μιλήσει στους... συμπολίτες του:

Αν οι άνθρωποι που αγαπώ καταρρεύσουν από το νέο σκληρό lockdown, θα φροντίσω να βελτιώσεις την προφορά σου, προπονούμενος με την λέξη ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΣ.

Ούτε η χούντα του ΙΩΑΝΝΙΔΗ, που είχε επιβάλει σκληρότερη δικτατορία από εκείνη του Γεωργίου Παπαδόπουλου, δεν θα καλωσόριζε τους πολίτες αυτής της χώρας στην νέα χρονιά κάνοντάς τους ΔΩΡΟ έναν τέτοιον, ΝΕΟ ΕΦΙΑΛΤΗ.

Κύριε ΠΕΤΣΑ, που δεν έχεις ίχνος ανθρωπιάς στο ΠΕΤΣΙ σου, ΠΕΣΤΑ μας ξεκάθαρα:

Στον Αγιασμό των υδάτων στοχεύει η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ κυβέρνησή σας!

"Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;", τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ είναι το πρόβλημά σας και τώρα μας δουλεύετε ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ με παιδικές δικαιολογίες!

Η κρίσιμη φράση σου στο μικροσκόπιο: «Οι εκκλησίες μας [μας; μας; Για μέτρα τα λόγια σου!] θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς και δεν θα γίνει την ημέρα των Θεοφανείων Αγιασμός των υδάτων σε εξωτερικούς χώρους».

ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ: Τρέμετε τον Σταυρό Του στις θάλασσές μας. Υποκρίνεστε ότι θέλετε να μας προστατεύσετε αλλά επιδιώκετε το ακριβώς ανάποδο:

Να μας αφήσετε απροστάτευτους σε ενδεχόμενη σύρραξη με τους Τούρκους.

Αυτό ξέρετε πώς λέγεται; ΙΔΙΟΤΥΠΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Μέχρι πότε οι πολίτες αυτής της χώρας θα παρακολουθούν μοιρολατρικά και με σταυρωμένα τα χέρια ό,τι τους κλέβει την χαρά της ζωής και ρίχνει καθημερινό δηλητήριο στις ψυχές τους;

Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε το ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΑ του ελληνικού Συντάγματος και την ΚΑΤΑΛΥΣΗ του Κράτους Δικαίου;

Μέχρι πότε θα επιτρέπουμε να μας ληστεύουν την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ταυτότητά μας;

Μας κυβερνούν ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ;

Μας κυβερνούν ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο και ηδονίζονται να μας βλέπουν να υποφέρουμε;

Ο Σίγκμουντ Φρόυντ, στο πρόλογο του βιβλίου των Pierre Accoce και Pierre Rentchnick με τίτλο "ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ" (Διεθνείς Εκδόσεις, Αθήνα 1977, σελ. 11), έγραφε:

«Η ιστορία είναι διεσπαρμένη από ονόματα ν ε υ ρ ω τ ι κ ώ ν, μ ο ν ο μ α ν ώ ν και ψ υ χ ω τ ι κ ώ ν που ανέβηκαν γοργά στην εξουσία, και που κ α τ α π ο ν τ ί σ θ η κ α ν όμως με την ίδια ταχύτητα».

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ!

ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.


Συντριβήτωσαν ὑπό τήν σημείωσιν τοῦ τύπου τοῦ Τιμίου Σταυροῦ Σου πᾶσαι αἱ ἐναντίαι δυνάμεις!

ΥΓ: Στον ανάποδο κόσμο όπου (φυτο)ζωούμε, "ΦΟΡΑΩ την μάσκα" σημαίνει "ΒΓΑΖΩ την μάσκα" και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ το αιμοβόρο πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από το προσωπείο μου:

Φορώντας μάσκα στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φανερώσατε την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ σας σε όλο της το μεγαλείο.