Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Ιεράρχης της Εκκλησίας προτείνει στην Πολιτεία τον περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την προστασία της δημόσιας υγείας!

 Πως γίνανε αυτοί Ιεράρχες βρε παιδιά; Τους φτιάξανε κι αυτούς σε εργαστήριο όπως τον ιό;

Δεν πήρε το μήνυμα από το βιτριόλι. Ο Μητροπολίτης Κηφισίας Κύριλλος επιμένει ότι πρέπει να κατανοήσουν όλοι την υποχρεωτικότητα των «εμβολίων». Επιμένει ότι το ζήτημα του «εμβολίου» δεν είναι θεολογικό, δεν αφορά την Πίστη αλλά είναι μόνο ιατρικό και συμπληρώνει ότι οι ιατροί πρέπει να πάψουν να διαφωνούν μεταξύ τους. Δηλαδή σαν Ιεράρχης δεν έχει τίποτα να πει από πνευματικής πλευράς αλλά θέλει να φιμώσει και τους ιατρούς που ελέγχονται από την συνείδησή τους και τις επιστημονικές τους γνώσεις.

Να μην σχολιάσω τον τραγικό διάλογο με τους δημοσιογραφίσκους, οι οποίοι υποδεικνύουν, όπως πάντα, στον κατ’ όνομα «Ιεράρχη», τί να κάνει με το ποίμνιο, τους Ιερείς και με δογματικά θέματα της Εκκλησίας. Ούτε να σχολιάσω το ότι μετά από έναν χρόνο κάνει πως δεν ξέρει τη διαφορά των mRNA πειραματικών σκευασμάτων με τα εμβόλια. Είναι τραγική η κατάσταση, δεν είναι σχήμα λόγου πια. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα αδέλφια, τούτοι εδώ κατεβαίνουν τα σκαλοπάτια τέσσερα-τέσσερα και απαιτούν από εμάς τυφλή υπακοή διότι μας λένε ότι είναι αυτοπροσώπως «η Εκκλησία»! Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, παρουσιάζει και ένα βιβλίο κάποιου συνταγματολόγου Μάνεση, ο οποίος σύμφωνα με τον Μητροπολίτη λέει στο βιβλίο ότι για λόγους υγείας μπορούν να περιοριστούν τα ατομικά δικαιώματα και να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός. Και συστήνει στην κυβέρνηση να κοιτάξει το θέμα.

Πως γίνανε αυτοί Ιεράρχες βρε παιδιά; Τους φτιάξανε κι αυτούς σε εργαστήριο όπως τον ιό;

«-Κηφισίας: Και η Πολιτεία πρέπει λιγάκι να το φέρει το θέμα, να το ξαναδεί, διότι κοιτάω τώρα εδώ πέρα.. θα σας δείξω κάτι… Κοιτάω τώρα εδώ… «Ατομικά δικαιώματα… Μάνεσης». Ήταν καθηγητής μου, νομική σχολή. Κορυφή ο Μάνεσης. Γιατί ξέρετε; Βλέπετε και συνταγματολόγους… δεν θα πω ονόματα τώρα, λέω τον καθηγητή διότι είναι κεκοιμημένος. Διότι μιλάνε για ατομικά δικαιώματα, μιλάνε για μη-υποχρεωτικότητα. Ο Μάνεσης εδώ πέρα λέει ότι υπάρχει περιορισμός των ατομικών δικαιωμάτων με υποχρεωτικό εμβολιασμό για την προστασία της δημόσιας υγείας. Μιλάω νομικά το ζήτημα. Το λέει ο Μάνεσης, δεν το λέω εγώ.
-Δημοσιογράφος: Ότι προβλέπεται λέτε.
-Κηφισίας: Προβλέπεται. Ότι άμα θελήσει η Πολιτεία, απλώς δεν θέλει η Πολιτεία να ‘ρθει σε σύγκρουση.. Δηλαδή αν φτάσουμε σε σημείο που να μην μπορούμε να ελεγχθεί η κατάσταση, θα πρέπει να λάβει μέτρα, τα οποία είναι μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος.
.. »

-https://www.youtube.com/watch?v=VljKJKCyBYs

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ