Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Δεν πρέπει να ξεχάσεις ΠΟΤΕ! 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΩΝΟΤΡΕΛΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙ – ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Δεν πρέπει να ξεχάσεις ΠΟΤΕ!  Δείτε το βίντεο και κοινοποιήστε το παντού. 

 ΒΙΝΤΕΟΠοτ πουρί μερικών απ'τις μεγάλες στιγμές των γελοίων ειδικών και της κυβέρνησης Μητσοτάκη

2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΩΝΟΤΡΕΛΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙ – ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά για το παρακάτω βίντεο, το οποίο περιέχει μόνο μερικές και όχι όλες τις…βαρύγδουπες δηλώσεις που ακούσαμε στα κανάλια τα τελευταία δύο χρόνια από τους κύριους εκφραστές της κορωνοχούντας:

Τους πολιτικούς
Τους “ειδικούς”
Τους μεγαλοδημοσιογράφους                                                        

 Τους τραγικούς  Ελληνόφωνους δεσποτάδες που σκοτίστηκε ο νους τους και κατάπιαν την  προπαγάνδα τους αμάσητη και ταυτίστηκαν με αυτή, την έκαναν θεολογία και πύρινα κηρύγματα υπέρ των διαβολίων και της καταπάτησης των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τώρα προστίθενται στο κλαμπ των χρησίμων ηλίθιων και κάποιοι  ανόητοι μεγαλογέροντες  αγιονορείτες..  εδω

Περιττό είναι να αναφέρουμε πως πολλά από όσα θα ακούσετε παρακάτω να μας λένε αποδείχθηκαν στην πορεία FAKE NEWS ή τα διέψευσαν οι ίδιοι πάνω στη μανία τους οι δαίμονες να μπολιάσουν  ακόμα και τα παιδιά:

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ: Ποτ πουρί μερικών απ'τις μεγάλες στιγμές των γελοίων ειδικών και της κυβέρνησης Μητσοτάκ... (trelogiannis.blogspot.com)