Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Ανένδοτος ο Αγώνας των υγειονομικών, ο αγώνας τους συγκινεί και κρίνει την κοινωνία και την δημοκρατία μας. Έχουμε χρέος, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι, να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον Αγώνα τους απέναντι στη μισάνθρωπη συμπεριφορά της κυβέρνησης και των 300 της βουλής.


Συγκινεί ο αγωνιστής  καρδιολόγος ιατρός Δημήτριος Ευθυμιάδης (βίντεο)
Δεν υπάρχει Υγεία, χωρίς Δημοκρατία! Κείμενο, υλικό φωτογραφίες και βίντεο από την συγκέντρωση διαρκείας των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή …καθηκόντων, έξω απ’ το υπουργείο υγείας.




Οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικοτητας συνεχίζουν εδώ και μια εβδομάδα να βρίσκονται έξω από το Υπουργείο Υγείας σε 24ωρη βάση, απαιτώντας να επιστρέψουν άμεσα στις θέσεις τους στα νοσοκομεία για να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές.Επιπλέον ζητούν να καταργηθεί εδώ και τώρα το παράλογο και επικίνδυνο μέτρο της υποχρεωτικοτητας και των “πράσινων” απαράδεκτων πιστοποιητικών, τα οποία εκτός απ’ τον διαχωρισμό των πολιτών διασπείρουν ανεξέλεγκτα τον κορωνοιο, όπως συνέβη με την πρόσφατη διασπορά του κορωνοιου στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.



Στην διαμαρτυρία των υγειονομικών έξω απ’ το Υπουργείο Υγείας δίνουν το παρών και οι εργαζόμενοι σε αναστολή των νοσοκομείων Μεσολογγίου και Αγρινίου.
Οι υγειονομικοί σε αναστολή κατά της υποχρεωτικοτητας δηλώνουν και υπόσχονται ότι:”Θα συνεχίσουμε με κάθε κόστος να υπερασπιζόμαστε την Δημοκρατία, την Ελευθερία και το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να προσδιορίζει την προσωπικότητα του και την αξία του, ως άτομο.



Δεν δεχόμαστε καμία σύνδεση πιστοποιητικού υγείας με το δικαίωμα στην εργασία, γιατί είναι ορατός ο κίνδυνος να οδηγηθούμε σε σκοτεινές εποχές!

Υπερασπιζόμαστε, ως επαγγελματίες υγείας, την βούληση του ασθενούς ως κυρίαρχης και πρωταρχικής σημασίας σε κάθε ιατρική πράξη. Η βούληση του ασθενούς είναι το θεμελιώδες δικαίωμα, πάνω στο οποίο κανείς δεν δικαιούται να παρεμβαίνει!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να ενωθούν μαζί μας!

Αυτός ο αγώνας δεν είναι υγειονομικός!

Αυτός ο αγώνας δεν είναι συντεχνιακός!

Αυτός ο αγώνας αφορά τον Άνθρωπο και την αξία του!

Αυτός ο αγώνας αφορά την Δημοκρατία!

Αυτός ο αγώνας αφορά όλους!


Μετά τιμής

Οι Υγειονομικοί υπάλληλοι κατά της Υποχρεωτικοτητας”