Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Οι Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας συνεχίζουν εδώ και μια εβδομάδα να βρίσκονται έξω από το Υπουργείο Υγείας σε 24ωρη βάση, απαιτώντας να επιστρέψουν άμεσα στις θέσεις τους στα νοσοκομεία για να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές.




Επιπλέον ζητούν να καταργηθεί εδώ και τώρα το παράλογο και επικίνδυνο μέτρο της υποχρεωτικοτητας και των "πράσινων" απαράδεκτων πιστοποιητικών, τα οποία εκτός απ' τον διαχωρισμό των πολιτών διασπείρουν ανεξέλεγκτα τον κορωνοιο, όπως συνέβη με την πρόσφατη διασπορά του κορωνοιου και στα νοσοκομεία της περιοχής μας.
Οι υγειονομικοί σε αναστολή κατά της υποχρεωτικότητας δηλώνουν και υπόσχονται ότι:
"Θα συνεχίσουμε με κάθε κόστος να υπερασπιζόμαστε τη Δημοκρατία, την Ελευθερία και το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να προσδιορίζει την προσωπικότητα του και την αξία του, ως άτομο.
Δεν δεχόμαστε καμία σύνδεση πιστοποιητικού υγείας με το δικαίωμα στην εργασία, γιατί είναι ορατός ο κίνδυνος να οδηγηθούμε σε σκοτεινές εποχές!
Υπερασπιζόμαστε, ως επαγγελματίες υγείας, την βούληση του ασθενούς ως κυρίαρχης και πρωταρχικής σημασίας σε κάθε ιατρική πράξη. Η βούληση του ασθενούς είναι το θεμελιώδες δικαίωμα, πάνω στο οποίο κανείς δεν δικαιούται να παρεμβαίνει!
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να ενωθούν μαζί μας!
Αυτός ο αγώνας δεν είναι υγειονομικός!
Αυτός ο αγώνας δεν είναι συντεχνιακός!
Αυτός ο αγώνας αφορά τον Άνθρωπο και την αξία του!
Αυτός ο αγώνας αφορά την Δημοκρατία!
Αυτός ο αγώνας αφορά όλους!
Μετά τιμής
Οι υγειονομικοί υπάλληλοι κατά της υποχρεωτικότητας"
ΣΧΌΛΙΑ
π. Δ είπε...

Υποκλινόμαστε αδελφοί, στην σταθερότητα και στην αποφασιστικότητά σας!
Στην υπομονή και επιμονή σας!
Στην πίστη σας, και στον κατά δύναμιν,ή και υπέρ δύναμιν, με την Χάρη Του Θεού αγώνα σας!
Συγχωρέστε μας για την μικρή συμπαράσταση, για την ελάχιστη προσφορά μπροστά στην μεγάλη δική σας διακονία του όλου ανθρώπου που είναι πλασμένος κατ' εικόνα Θεού με δώρο το αυτεξούσιο.
Καλή έκβαση ευχόμαστε στα απόλυτα δίκαια αιτήματά σας και προσευχόμαστε από καρδιάς !

Εμμανουήλ είπε...

Ο κορωναϊός της σημερινής πανδημίας, είναι ΤΕΧΝΗΤΟΣ, δηλαδή κατασκευάστηκε ΕΠΙΤΗΔΕΣ από τους διεθνείς ανθρώπους του σατανά.
Με αυτό τον κορωναϊό, γίνεται πράξη η γνωστή παροιμία: "στην αναμπουμπούλα (αναστάτωση, φασαρία), χαίρεται ο λύκος (οι διεθνείς άνθρωποι του σατανά)".

Οι "ειδικοί επιστήμονες" που υποστηρίζουν δημόσια τα σημερινά εμβόλια για τον κορωναϊό, προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και ΑΚΙΝΔΥΝΑ (για την υγεία) εμβόλια για ένα ΤΕΧΝΗΤΟ (ΟΧΙ φυσικό) κορωναϊό;

Τριατατικός είπε...

Σίγουρα υποκλινόμαστε.
Ένας κίνδυνος υπάρχει.
Να συνηθίσουμε τον δίκαιο αγώνα σας.

Εμμανουήλ είπε...

Δημήτρης Γάκης, ιατρός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης:

Τεχνητός (κατασκευασμένος από τους ανθρώπους) κορωναϊός, και άλλα σχετικά.

https://rumble.com/vv03aw-.-4-13-2-2022.html

Patrablog είπε...

Απ΄ όσα είδα και ξεχώρισα…
«Δεν φεύγουμε εάν δεν δικαιωθούμε !»

https://patrablog.blogspot.com/2022/02/blog-post_16.html

ρωξανη είπε...

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Απαντήστε όλοι άμεσα και κοινοποιήστε το!!! Η GPO διεξάγει έρευνα με τα ερωτήματα: «Συμφωνείτε με την υποχρεωτικότητα στους υγειονομικούς;», «Πιστεύετε πως αν επιλέξουν να μην εμβολιαστούν θα πρέπει να παραμείνουν στο ΕΣΥ;», «Πιστέυετε ότι πρέπει να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα στους Εκπαιδευτικούς, Ένστολους, όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους;»!!! Δεν είναι υποχρεωτικό να μπει το όνομά σας. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!! https://ee.kobotoolbox.org/single/7f6e8b87642b7f75107f73f05cd2caec?fbclid=IwAR3189-IyYvfUJY-c-Rm0aqIgXUJpNg_YxbzvV4a0Q5J8aiPpLj-oQmO3qQ