Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Αποκλειστικό: Η δρ Li-Meng Yan αποκαλύπτει τα σχέδια του ΚΚΚ για την εξάπλωση του βιολογικού όπλου του αιμορραγικού πυρετού μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων και μοιράζεται τη θεραπεία




JD Rucker

Αφού έκανα πάνω από 350 συνεντεύξεις στην καριέρα μου, σπάνια με κλονίζει ένας καλεσμένος. Αυτό το σπάνιο γεγονός συνέβη σήμερα όταν πήρα συνέντευξη από την Δρ Li-Meng Yan. Μου είπε πράγματα από τις διάφορες πηγές της, πολλές από τις οποίες βρίσκονται στην Κίνα και έχουν άμεση γνώση, που μου πήραν το μυαλό.

Το ΚΚΚ αναπτύσσει άλλο ένα βιολογικό όπλο; Η απάντηση σε αυτό είναι σχεδόν σίγουρα ναι, αλλά η Δρ Γιαν προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Εξήγησε ότι ήδη εξαπολύουν ένα τέτοιο όπλο στον κόσμο μέσω των Ολυμπιακών αγώνων στο Πεκίνο σήμερα.

Πριν μπω στις λεπτομέρειες, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι η ίδια και οι πηγές της είναι εξαιρετικά αξιόπιστες. Υπήρξαν συντονισμένες προσπάθειες να την απαξιώσουν, αλλά οι ισχυρισμοί της ήδη από τις αρχές του 2020 έχουν πάντα αποδειχθεί ακριβείς.

Οι ισχυροί προσπάθησαν να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς της ότι το Covid-19 αναπτύχθηκε σε εργαστήριο.

Προσπάθησαν να διαψεύσουν αυτό που έλεγε από την αρχή, ότι δηλαδή ο Peter Daszak και ο Anthony Fauci είχαν στενή γνώση της έρευνας για το gain-of-function που γινόταν στη Γουχάν. Προσπάθησαν ακόμη και να αποδείξουν ότι έκανε λάθος για την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων. Όλοι οι ισχυρισμοί της έχουν επαληθευτεί και έχει δικαιωθεί πολλές φορές.

Το βιογραφικό της

Είναι διδάκτωρ ιολόγος, ιατρός, ανοσολόγος και ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας σε θέματα κοροναϊών. Σπούδασε σε δύο κορυφαίες ιατρικές σχολές της Κίνας, το Southern Medical University και το Central South University. Ήταν επίσης μεταδιδακτορική υπότροφος στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ (HKU). Λόγω του εκτεταμένου επαγγελματικού της δικτύου και των επιστημονικών της αποδείξεων, η Δρ Γιαν έχει τη διάκριση να είναι η μόνη Κινέζα ειδήμων στη Δύση που γνωρίζει από πρώτο χέρι την πραγματική φύση του ιού, καθώς και τις παραπλανητικές μεθόδους που χρησιμοποιεί το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας για να συγκαλύψει τη διεθνή έρευνα για τα βιολογικά όπλα.

Οι αποκαλύψεις της από τις 19 Ιανουαρίου 2020 ανάγκασαν το ΚΚΚ να αλλάξει τη στρατηγική του σχετικά με την προέλευση του SARS2 και έσωσαν πολλές ζωές ως αποτέλεσμα.

Από τότε που δραπέτευσε από το Χονγκ Κονγκ στις 28 Απριλίου 2020, έχει περάσει από συνέντευξη τέσσερις φορές από το FBI, συμπεριλαμβανομένου ενός ιολόγου του FBI, και κάθε φορά κρίθηκε αξιόπιστη. Η Δρ Γιαν είχε περάσει πέντε χρόνια ερευνώντας εμβόλια κατά της γρίπης όταν, τον Ιανουάριο του 2020, της ζητήθηκε να διερευνήσει την "πνευμονία της Γουχάν" που σάρωσε την πόλη.

Με τον τρόπο αυτό έγινε ένας από τους πρώτους επιστήμονες εκτός του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν που ανέλυσε τον ιό SARS-CoV-2. Από το εργαστήριο αναφοράς WHO H5 στο HKU, διαπίστωσε πειστικά ότι ο ιός είχε κατασκευαστεί στο εργαστήριο για να είναι ένα απεριόριστο βιολογικό όπλο. Επίσης, διαπίστωσε μέσω της έρευνάς της ότι η εξάπλωση του ιού στο Wuhan δεν ήταν αποτέλεσμα "διαρροής από το εργαστήριο".

Αναγνωρίζοντας τον μεγάλο κίνδυνο που εγκυμονούσε ο ιός και τη συνωμοσία του ΚΚΚ για τη συγκάλυψη των κακόβουλων δραστηριοτήτων του, η Δρ Γιαν κατέφυγε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αποκαλύψει την αλήθεια στον κόσμο.

Από τότε που ήρθε στην Αμερική, ο Δρ Γιαν είναι ο κύριος συγγραφέας τριών ερευνητικών εκθέσεων που περιγράφουν λεπτομερώς την εργαστηριακή προέλευση του SARS-CoV-2. Άλλα επιτεύγματά της περιλαμβάνουν ένα παγκόσμιο εμβόλιο κατά της γρίπης, για το οποίο εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, καθώς και ιδιαίτερα συνιστώμενα άρθρα για τον SARS-CoV-2 στα περιοδικά Nature και The Lancet Infectious Diseases.

Η Δρ Yan έχει προσελκύσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης παγκοσμίως, καθώς έχει δώσει συνεντεύξεις σε μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία στην Ινδία, την Ισπανία, την Ιαπωνία, την Ιταλία και σε ολόκληρη την Ασία. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν: Tucker Carlson Today, Tucker Carlson Tonight, Newsweek, New York Post και ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η βόμβα της

Τα πρώτα δύο τμήματα της συνέντευξής μας περιέγραφαν λεπτομερώς τους τρόπους με τους οποίους το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και άλλοι κακοί παράγοντες έχουν χρησιμοποιήσει το Covid-19 ως βιολογικό όπλο. Αυτοί είναι ισχυρισμοί που έχει αναλύσει και στο παρελθόν, αλλά αναφέρθηκε σε πτυχές της ιστορίας που ήταν εξαιρετικά συναρπαστικές, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι το ΚΚΚ χρησιμοποίησε τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, για να προσπαθήσει να την βγάλει από την κρυψώνα της και να την πάρει πίσω στην Κίνα.

Όμως ήταν κοντά στη μέση της συνέντευξης που μου πήρε τα μυαλά. Σύμφωνα με τη Δρ Yan, το CCP μελέτησε διαφορετικούς ιούς αιμορραγικού πυρετού, συμπεριλαμβανομένων των Lassa, Marburg, hantavirus, οι οποίοι μοιράζονται όλοι τον ίδιο στόχο φαρμάκου CD38 στην ασθένεια. Οι πηγές της δείχνουν ότι το ΚΚΚ είναι πλήρως προετοιμασμένο να απελευθερώσει τέτοιους ιούς με βιολογικά όπλα κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ποιος ιός είναι χωρίς να έχει το γονιδίωμα του ιού.

Αυτή η νέα ασθένεια μπορεί να είναι μια μορφή ιογενούς αιμορραγικού πυρετού που έχει πολύ υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από το Covid-19. Σύμφωνα με τον Δρ Γιαν, κρούσματα της νόσου μπορεί να έχουν παρατηρηθεί σε όλη την Κίνα και μόλις αυτή την εβδομάδα εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με το UPI:


Οι υγειονομικές αρχές δήλωσαν ότι έχουν διαγνώσει δύο κρούσματα ιογενούς αιμορραγικού πυρετού στη Βρετανία, και πιθανώς ένα τρίτο - σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η ασθένεια έχει εμφανιστεί στη χώρα για πάνω από μια δεκαετία.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τα κρούσματα του πυρετού Lassa αφορούν μέλη της ίδιας οικογένειας και συνδέονται με πρόσφατα ταξίδια στη δυτική Αφρική, όπου η ασθένεια ενδημεί. Δύο από τα κρούσματα είναι οριστικά και το τρίτο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Ο πυρετός Lassa είναι μια οξεία ιογενής αιμορραγική ασθένεια και η μόλυνση συνήθως γίνεται μέσω τροφίμων ή οικιακών αντικειμένων που έχουν μολυνθεί με ούρα ή περιττώματα από αρουραίους που μεταφέρουν τον ιό.

Τα συμπτώματα του πυρετού Lassa περιλαμβάνουν πυρετό και κόπωση - και σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, αιμορραγία στο στόμα, δυσκολία στην αναπνοή και χαμηλή αρτηριακή πίεση. Οι περισσότεροι άνθρωποι που προσβάλλονται από τον πυρετό Lassa δεν εμφανίζουν συμπτώματα και είναι θανατηφόρος μόνο σε περίπου 1% των περιπτώσεων. Τα νέα κρούσματα είναι τα πρώτα στη Βρετανία από το 2009.

Το πρόβλημα με αυτή την έκθεση είναι ότι η ασθένεια μπορεί να μην είναι ο τυπικός πυρετός Lassa, αλλά πιθανώς κάτι νέο που δημιουργήθηκε μέσω της έρευνας για το κέρδος της λειτουργίας. Η Δρ Γιαν δεν το έχει επιβεβαιώσει αυτό, αλλά με βάση τις πηγές και τα στοιχεία, ο Lassa είναι ένα από τα βιολογικά όπλα που ετοίμασαν για να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά τη διάρκεια ή μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σημείωσε ότι οι στρατιωτικοί επιστήμονες του ΚΚΚ συνεργάστηκαν με τη Λιβερία για τη μελέτη του Έμπολα το 2014. Έστειλαν επίσης έξι ομάδες επιστημόνων στη Σιέρα Λεόνε για να μελετήσουν τους ιούς Lassa, πιο πρόσφατα το 2020. Οι μελέτες της ΚΚΠ για τη δυτική Αφρική μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να κατανοήσουν τη στρατιωτική-πολιτική συγχώνευση και το πρόγραμμα βιολογικών όπλων τους.

Αν έχει δίκιο, και όλες οι προβλέψεις της έχουν αποδειχθεί ακριβείς μέχρι στιγμής, αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αρχή πολύ ανησυχητικών καιρών στον κόσμο. Το Covid-19, ενώ ήταν επικίνδυνο για τους ηλικιωμένους με τις προηγούμενες παραλλαγές, φαίνεται να εξασθενεί γρήγορα. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αίρουν τους περιορισμούς (αν και ορισμένες, όπως ο Καναδάς, η Γαλλία, η Αυστραλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, συνεχίζουν να κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση). Φαίνεται ότι είναι η τέλεια στιγμή για το ΚΚΚ, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, να διαδώσει ένα νέο βιολογικό όπλο.

Σύμφωνα με την Δρ Γιαν, υπάρχει ήδη θεραπεία και το ΚΚΚ βρίσκεται στη διαδικασία προμήθειας όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους της. Πρόκειται για ένα φάρμακο της Johnson & Johnson που ονομάζεται Darzalex (daratumumab). Σύμφωνα με το Cancer.org, το φάρμακο χρησιμοποιείται επί του παρόντος για τη θεραπεία του πολλαπλού μυελώματος, αλλά ο Δρ Yan δήλωσε ότι η ΚΚΚ ανακάλυψε ότι είναι αποτελεσματικό και κατά του νέου βιολογικού της όπλου.


Το ΚΚΚ έχει βάλει στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Η εξαπόλυση μιας επικίνδυνης ασθένειας και η κατάκτηση της αγοράς της θεραπείας μπορεί να είναι ο γρήγορος δρόμος για την επίτευξη των στόχων τους.

Πηγή
__________________________

Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

«Πᾶνος»http://ethnegersis.blogspot.com/2022/02/li-meng-yan.html#more