Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Ο Bernard Nathanson έκανε 75.000 εκτρώσεις… Μετά ήλθε η Μετάνοια.



 

Από τον Jerry Newcombe,

19 Νοεμβρίου, 2021,

LifeNews.com, Washington, DC.

Ο κάποτε διαβόητος γιατρός- εκτελεστής αμβλώσεων και βασικός αρχιτέκτονας του κινήματος υπέρ των εκτρώσεων,  ο DrBernard NathansonM.D. μιλάει και από τον τάφο. Και το μήνυμά του: Αγκαλιάστε τη ζωή.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η συγγραφέας Terry Beatley μίλησε σε μια τοπική εκδήλωση για το “Δικαίωμα στη Ζωή”  στη Νότια Φλόριντα. Η Beatley είχε συναντηθεί με τον Nathanson το 2009, περίπου ένα χρόνο πριν πεθάνει, και της έδωσε εντολή να συνεχίσει να διαδίδει το μήνυμά του υπέρ της αγέννητης ζωής. Της είπε, «Μίλησέ τους για τη στρατηγική που χρησιμοποίησα για να εξαπατήσω την Αμερική» ώστε να δεχτεί την άμβλωση.

Το μήνυμα του Nathanson είναι πιο επίκαιρο αυτές τις μέρες, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ είναι πιθανό πως θα επανεξετάσει την περίφημη απόφασή του με την οποία νομιμοποίησε την άμβλωση από το 1973, την Roe v. Wade.

Ο Bernard NathansonM.D. πραγματοποίησε ή επέβλεψε περίπου 75.000 αμβλώσεις. Μετά τη μεταστροφή του στην θέση υπέρ της ζωής -αρχικά ως άθεος, στη συνέχεια ως Χριστιανός- έγραψε το βιβλίο, Aborting America, και γύρισε την περίφημη ταινία, "The Silent Scream", "Η Σιωπηλή κραυγή".

Ο Bernard Nathanson, ήταν ο «βασιλιάς των αμβλώσεων». Ήταν ο αρχιτέκτονας της βιομηχανίας των αμβλώσεων. Συνίδρυσε το NARAL, το οποίο αρχικά ονομαζόταν National Association to Repeal Abortion Laws, Εθνική Ένωση για την Νομιμοποίηση των Αμβλώσεων, ένωση τώρα γνωστή ως National Abortion Rights Action League.

Όταν η Beatley συναντήθηκε με τον Nathanson στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, άλλαξε η πορεία της ζωής της. Ο Νάθανσον της ζήτησε να πει στην Αμερική πώς της πούλησαν την άμβλωση μέσω μιας σειράς απατηλών ισχυρισμών.

Η Beatley αφηγείται την ιστορία του στο βιβλίο της του 2016, «Τί θα γίνει εάν κάναμε λάθος; Τηρώντας την υπόσχεσή μου στον «Βασιλιά των αμβλώσεων» της Αμερικής». Η Terry Beatley  μίλησε για το θέμα αυτό και στη ραδιοφωνική μου εκπομπή, περιγράφοντας με σαφήνεια τι της εμπιστεύθηκε ο Nathanson:

Μου είπε: «Ο Δρ. Ο Μπέρναρντ Νάθανσον δεν είναι απλώς ένας από τους πολλούς πρώην εκτελεστές εκτρώσεων. Είναι ο πατέρας της βιομηχανίας των αμβλώσεων στην Αμερική. Υλοποίησε την ιδέα της περιπατητικής, μέσα-έξω, αυθημερόν υπηρεσίας χειρουργικών αμβλώσεων. Αυτή ήταν μια νέα ιδέα και ήταν ο εμπνευστής της. Είχε ακόμη την ιδέα να δημιουργηθούν οι λεγόμενες «κλινικές» εκτρώσεων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και η Beatley συνεχίζει: «Ξεκίνησε επινοώντας οκτώ σημεία προπαγάνδας για να εξαπατήσει τον κόσμο και τα δικαστήρια της χώρας μας, αλλά τελικά ο Δρ Νάθανσον κατέληξε να γίνει 100% υπέρ της αγέννητης ζωής. Ήταν ένας άθεος και αργότερα έγινε παιδί του Θεού, στις 8 Δεκεμβρίου 1996… Είναι μια ιστορία που κάθε ένας μας πρέπει να γνωρίσει». Ο Νάθανσον βαφτίστηκε χριστιανός χωρίς περιττές φανφάρες στον St. Patrick’s Cathedral αμέσως μετά τη μεταστροφή του.

Στο βιβλίο του, "The Abortion Papers", "Τα αρχεία των Αμβλώσεων", (1983), ο Nathanson έγραψε: «Πιστεύω ότι μια Αμερική που επιτρέπει σε μια χούντα ανήθικων κακοποιών να της επιβάλλει ένα κακό ανυπολόγιστων διαστάσεων και συνεχίζει να επιτρέπει σε αυτό το κακό να ανθίζει, δημιουργεί για τον εαυτό της μια θανατηφόρο κληρονομιά: μια χιλιετία ντροπής». 

bernard nathanson did 02

Η Beatley αναφέρει τα κύρια σημεία της αρχικής παραπλανητικής στρατηγικής του Nathanson για να εξαπατήσει την Αμερική, με το πρώτο να είναι:

  • «Προγραμματίζω τη συζήτηση και την οριοθετώ γύρω από τη λέξη «επιλέγω». Η έκφραση «επιλογή» ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική.
  • Από τα υπόλοιπα σημεία της στρατηγικής του: «Χρησιμοποιούσε ως συνένοχα τα μέσα ενημέρωσης, επειδή ο Nathanson γρήγορα συνειδητοποίησε ότι οι περισσότεροι από τους ρεπόρτερ ήταν νέοι και γυναίκες, και μπορούσε να τους πει σχεδόν τα πάντα…και θα πίστευαν οτιδήποτε τους έλεγε.»
  • Και τι τους έλεγε; «Τους έλεγε κατασκευασμένα γεγονότα, δηλαδή ψέματα. Έλεγε ότι ένα εκατομμύριο γυναίκες το χρόνο έκαναν παράνομες εκτρώσεις. Και 5.000-10.000 από αυτές τις γυναίκες πέθαιναν κάθε χρόνο λόγω επιπλοκών. Ήταν κατασκευασμένα ψέματα.»
  • «Ο Δρ. Ο Nathanson θα έλεγε ακόμη ότι το 60% των Αμερικανών ήθελε να νομιμοποιηθεί η άμβλωση. Το πραγματικό ποσοστό ήταν.... το ένα δέκατο του 1%».

 Άλλα μέρη της στρατηγικής του ήταν:

  • Επανάληψη των ψεμάτων ξανά και ξανά ώστε να γίνουν αποδεκτά ως αληθινά.
  • Εργασία για την αποποινικοποίηση των αμβλώσεων αφού πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι κάτι εφόσον είναι νόμιμο είναι και αποδεκτό.
  • Εφαρμογή αυτού που αποκαλούσαν «χριστιανική στρατηγική». Ο γενικός στόχος ήταν να εξουδετερωθεί και να διχαστεί ένας σημαντικός εχθρός της βιομηχανίας των αμβλώσεων, οι άνθρωποι της χριστιανικής πίστης – και σε αυτή τη στρατηγική περιλαμβάνονταν η μαζική υποστήριξη «των θρησκευομένων πολιτικών που ήταν «υπέρ της επιλογής».

bernard nathanson did 02

Πολλά από αυτά τα ψέματα είναι ακόμη ζωντανά. Μας έχει πουληθεί ένα πλήθος από αυτά από τη βιομηχανία των αμβλώσεων. Και δυστυχώς πρέπει να παραδεχτούμε, ότι πάρα πολλοί από εμάς τα έχουμε αγοράσει χωρίς να το σκεφτούμε.

Η Beatley τελειώνει αναφέροντας τη τελευταία επιθυμία του Nathanson: «Αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Η άμβλωση δεν είναι αγάπη. Σταματήστε τη δολοφονία. Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη αγάπη». Αυτή η ιστορία μου θυμίζει αυτό που λέγεται: «Ένα ψέμα έχει ήδη ταξιδέψει στα μισά του κόσμου, καθώς η αλήθεια ακόμη βάζει τα παπούτσια της...»

https://www.lifenews.com/2021/11/19/bernard-nathanson-did-75000-abortions-then-he-became-pro-life-after-a-radical-transformation/

https://www.afistemenaziso.gr/texts/epikairotita/o-bernard-nathanson-ekane-75-000-ektroseis-meta-ilthe-i-metanoia

ΑΚΤΙΝΕΣ: Ο Bernard Nathanson έκανε 75.000 εκτρώσεις… Μετά ήλθε η Μετάνοια. (aktines.blogspot.com)