Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΣΟΚ: Η Κίνα απελευθέρωσε άλλο ένα βιολογικό όπλο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων... έναν ιό του αιμορραγικού πυρετού...




Σε μια συνέντευξη-βόμβα με τον JD Rucker, η πρώην ιολόγος του Χονγκ Κονγκ και πληροφοριοδότης του ΚΚΚ Δρ Li-Meng Yan - η οποία είχε δίκιο από την αρχή σχετικά με την προέλευση του SARS-CoV-2 - ισχυρίστηκε δημοσίως ότι το ΚΚΚ και η PLA απελευθερώνουν ένα νέο, κατασκευασμένο βιολογικό όπλο στους αθλητές και τους συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Αυτή η εσκεμμένη απελευθέρωση, λέει η Δρ Γιαν, είναι προγραμματισμένη να μολύνει τους συμμετέχοντες από δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταφέρουν εν αγνοία τους αιμορραγικό πυρετό στις χώρες τους, εξαπολύοντας ένα άλλο κύμα μιας παγκόσμιας πανδημίας.

Σύμφωνα με το Creative Destruction Media, "Ἔγκυρες πηγές έχουν ενημερώσει το CDMedia ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός, έχουν εξαπολύσει έναν άλλο ιό στον ίδιο του το λαό κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, προκειμένου οι αθλητές και οι διπλωμάτες να επιστρέψουν στα σπίτια τους και να μολύνουν τον υπόλοιπο κόσμο, ιδιαίτερα τη Δύση".

Το CDM εξηγεί επίσης πώς ο ιός έχει κατασκευαστεί ώστε να παρατείνει τον χρόνο επώασης του για μέγιστο παγκόσμιο αντίκτυπο:

Ο ιός έχει τροποποιηθεί μέσα σε ένα εργαστήριο για να γίνει ο χρόνος επώασης μεγαλύτερος από το συνηθισμένο, που τώρα πιθανολογείται ότι είναι 3-4 εβδομάδες, προκειμένου να επιτρέψει στους επισκέπτες του Πεκίνου να επιστρέψουν στην πατρίδα τους χωρίς συμπτώματα κατά τη διάρκεια της διέλευσης... Ο ιός λέγεται ότι είναι εξαιρετικά μεταδοτικός και προκαλεί αιμορραγία από πολλές οπές του σώματος, ακόμη και από το δέρμα.

Ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που είναι εγκεκριμένο για τη θεραπεία του πολλαπλού μυελώματος είναι γνωστό από την Κίνα ότι λειτουργεί ως "αντίδοτο" για το βιολογικό όπλο που έχει κατασκευάσει

Αυτό που είναι συναρπαστικό εδώ είναι ότι, σύμφωνα με τον Dr. Yan, το ΚΚΚ γνωρίζει ήδη ένα αντίδοτο για το νέο βιολογικό όπλο τους για τον αιμορραγικό πυρετό και συσσωρεύει ενεργά το φάρμακο της Johnson & Johnson που εξυπηρετεί αυτή τη λειτουργία.


Σύμφωνα με τις πηγές της Dr. Yan, το φάρμακο είναι γνωστό ως Darzalex (daratumumab) και είναι πολύ ακριβό και κάπως ασυνήθιστο. Δεν έχει ούτε κατά διάνοια την ευρεία διαθεσιμότητα της ιβερμεκτίνης.

Το φάρμακο δρα στοχεύοντας τη γλυκοπρωτεΐνη CD38, η οποία υπερεκφράζεται στους ασθενείς με πολλαπλό μυέλωμα. Πιστεύεται ότι το κατασκευασμένο βιολογικό όπλο του αιμορραγικού πυρετού προκαλεί ένα παλιρροϊκό κύμα παραγωγής CD38 στο σώμα, παρεμβαίνοντας στην ανοσολογική λειτουργία και προκαλώντας αιφνίδιο κυτταρικό θάνατο (μεταξύ άλλων προβλημάτων).

Από τη σελίδα του Science Direct για το CD38:

Το CD38 είναι μεμβρανική γλυκοπρωτεΐνη τύπου ΙΙ που παίζει ρόλο στην κυτταρική προσκόλληση, τη μετανάστευση και τη μεταγωγή σήματος. Επιπλέον, το CD38 είναι ένα εκτοένζυμο που εμπλέκεται στην παραγωγή μεταβολιτών νουκλεοτιδίων, όπως η ADP-ριβόζη (Lee, 2006). Η έκφραση του CD38 ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ανθρώπινα πλασματοκύτταρα και ιδιαίτερα στα κύτταρα ΜΜ.

Από τον ιστότοπο NIH / PubMed, εδώ είναι μια μελέτη που περιγράφει πώς το φάρμακο της J&J στοχεύει τη γλυκοπρωτεΐνη CD38 και θεραπεύει τον καρκίνο του πολλαπλού μυελώματος:

Το daratumumab είναι ένα ανθρώπινο μονοκλωνικό αντίσωμα που στοχεύει το CD38, μια πρωτεΐνη κυτταρικής επιφάνειας που υπερεκφράζεται στα κύτταρα του πολλαπλού μυελώματος (MM). Προκλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η δαρατουμουμάμπη επάγει τον θάνατο των κυττάρων του ΜΜ μέσω διαφόρων μηχανισμών, συμπεριλαμβανομένης της εξαρτώμενης από το συμπλήρωμα κυτταροτοξικότητας (CDC), της εξαρτώμενης από το αντίσωμα κυτταρομεσολαβούμενης κυτταροτοξικότητας (ADCC), της εξαρτώμενης από το αντίσωμα κυτταρικής φαγοκυττάρωσης (ADCP) και της απόπτωσης.


Η σχέση μεταξύ CD38 και NAD+


Αν και πρόκειται για απλοποίηση, υπάρχει μια σχέση σε κάθε ανθρώπινο σώμα μεταξύ του CD38 - της "κακής" πρωτεΐνης - και του NAD+ - του "καλού" μορίου. Το NAD+ σημαίνει νικοτιναμιδικό δινουκλεοτίδιο αδενίνης.

Με απλά λόγια, όταν τα επίπεδα του NAD+ είναι πολύ χαμηλά, προκαλείται υπερέκφραση του CD38. Τα υψηλότερα επίπεδα του CD38 οδηγούν σε φλεγμονή και δυσλειτουργίες των κυττάρων, ενώ παράλληλα καταστέλλουν το NAD+, οδηγώντας σε ένα αυτοτροφοδοτούμενο σπιράλ φλεγμονής, γήρανσης, έλλειψης κυτταρικής ενέργειας και άλλων προβλημάτων υγείας.

Πηγή
____________________________


Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
«Πᾶνος»  http://ethnegersis.blogspot.com/2022/02/blog-post_112.html#more