Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Όλα τα "λουλούδια" του καθεστώτος συνδαιτυμόνες στην καλογερική έπαυλη 7* του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Λιάπη (Θαυμάστε φωτογραφικό ρεπορτάζ)

Ο Ιερώνυμος υπό τας πτέρυγας Γεωργιάδη (κατηγορηθέντος για το σκάνδαλο NOVARTIS) και των θεραπαινίδων του συστήματος. Κι εσείς αναρωτιέστε,  γιατί τον χρησιμοποίησαν  σαν διαφημιστή των εμβολίων, όταν είπε  "από εδώ το εμβόλιο και από εκεί ο  τάφος" και έκλεισε τις Εκκλησίες.  

  Παραιτηθείτε 

 Μακαριότατε,

  προκαλείτε!!!!

Κατηγορούσαν τον Χριστόδουλο για την Βίλα στο Ψυχικό κόστους ανακαίνισης 600.000 Ευρώ

Πόσο κοστολογείται  η έπαυλη του ταπεινού Ιερωνύμου; 

Μην ταπεινώνετε άλλο την Εκκλησία, την καταστήσατε υποχείριο και ουραγό της Μασονοκρατούμενης πολιτείας 

                                                           π. Νικόδημος 

                 
Τα παρελκόμενα από το γιορτινό τραπέζι του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου στη Ζάλτσα Βοιωτίας (ΦΩΤΟ) ✔️Εμπνευστής και οργανωτής ο Αρχιμ. Απόστολος Καβαλιώτης, ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων της Αρχιεπισκοπής, όπως είπε ο Αρχιεπίσκοπος


Το βλέμμα της πολιτικής αλαζονείας και της αρχιεπισκοπικής ανεπάρκειας

Στο ησυχαστήριο του εορτάζοντος Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου στη Ζάλτσα Βοιωτίας βρέθηκε ο πολιτικός κόσμος το βράδυ της Τετάρτης
Εκεί βρέθηκαν οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης, Τάκης Θεοδωρικάκος με την κόρη του, Θόδωρος Σκυλακάκης με τη γυναίκα του, Σίμος Κεδίκογλου, Μίνα Γκάγκα, Δόμνα Μιχαηλίδου και Ζωή Ράπτη, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ενώ στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου ήταν και ο μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος. Το κτήμα του Αρχιεπισκόπου έχει απεριόριστη θέα στον Κορινθιακό, αλλά είναι σχετικά δύσβατο. Για να πάει κάποιος θέλει τουλάχιστον 2,5 ώρες, αφού τα τελευταία 40 χιλιόμετρα είναι χωματόδρομος που έχουν διανοίξει οι ΜΟΜΑ του Στρατού.

Τα πολιτικά στελέχη θαμπώθηκαν από τους καλοδιατηρημένους κήπους και τη φάρμα με τα παγόνια, τις πάπιες, τα ελάφια και τις χήνες που διατηρεί ο προκαθήμενος της Εκκλησίας μας.

Το μενού ήταν πλούσιο αλλά και παραδοσιακό: αρνάκι, κοκορέτσι, πίτες, σαλάτες κ.ά. Ο Αρχιεπίσκοπος, όπως μου είπαν, συνέστησε στους παρευρισκόμενους να δοκιμάσουν το τσίπουρο δικής του παραγωγής. Και όντως, σε όσους το δοκίμασαν άρεσε πολύ.


Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε μια «ιστορική ξενάγηση», όπως είπε, στους παρισταμένους για την περιοχή και τα τέσσερα μοναστήρια, κυρίως για τον Όσιο Σεραφείμ, ξεκινώντας από τη βυζαντινή εποχή και φτάνοντας στην τουρκοκρατία, όταν οι μονές έπαιρναν ειδική άδεια από τον σουλτάνο για να έχουν τις εκτάσεις τους ανέπαφες. Περιέγραψε πως όταν ήταν ο ίδιος ένας απλός παπάς, έκανε οκτώ ώρες με το γαϊδουράκι για να φτάσει στις μονές αυτές.

Παρέστησαν, ο Ντίνος Τυρηνόπουλος Αρχιτέκτων και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Επίσης ο Μιχάλης Κουλιζάκος Αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Πειραιά και πρώην Αντινομάρχης Πειραιά και νήσων και μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο δρόμος αυτός συμφώνησαν ότι πρέπει να φτιαχτεί και κάπως μοιραία στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε και ο Θ. Σκυλακάκης, το «πορτοφόλι της κυβέρνησης», όπως χαριτολογώντας έλεγαν οι παριστάμενοι.

Τα παρελκόμενα από το γιορτινό τραπέζι του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου στη Ζάλτσα Βοιωτίας(ΦΩΤΟ) ✔️Εμπνευστής και οργανωτής ο Αρχιμ. Απόστολος Καβαλιώτης,ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων της Αρχιεπισκοπής,όπως είπε ο Αρχιεπίσκοπος - Εξάψαλμος (exapsalmos.gr) 18 Ιουνίου 2022