Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Είναι γενοκτονία η οποία βρίσκεται ακόμα στην αρχή.

 Ερωτηματικά για το 12χρονο κορίτσι που πέθανε στον ύπνο του: «Την είδε μελανιασμένη» 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "03/12/2021 06:43 ΥΓΕΙΑ Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2021 06:43 .Malone: <θα χρειαστεί να πεθάνουν πολλά παιδιά πριν ξυπνήσει O κόσμος!>>"

Eρωτηματικά για το 12χρονο κορίτσι που πέθανε στον ύπνο του: «Την είδε μελανιασμένη», τι δήλωσε ο πατέρας (βίντεο) 

Η ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του παιδιού δεν μπόρεσε να δώσει καμία απάντηση για τον αιφνίδιο θάνατο και παρέπεμψε στις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις..

ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΌ Ή ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΌ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

O αιφνίδιος θάνατος 12χρονης μαθήτριας δημοτικού στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει σοκ καθώς ήταν υγιέστατη, ήταν αθλήτρια και πραγματοποιούσε συχνές εξετάσεις.

 Το μόνο αξιοπερίεργο σε όλα αυτά ήταν ότι το κορίτσι ήταν πλήρως… εμβολιασμένο!

 η συνέχεια...

Ο Θεός να δώσει δύναμη στους γονείς που εμβολίασαν τα παιδιά τους, από αφέλεια,και τώρα τα χάνουν... αν και οι περισσότεροι για να προφυλαχθούν οι ίδιοι τα έκαναν. Όχι τα παιδιά τους. Απλώς τα θυσίασαν στον σύγχρονο Μολώχ.
 Bless Gree
 
Μεγάλη η ευθύνη της διοικούσας Εκκλησίας και των τραγικών Επισκόπων  για την  ταύτισή τους με τα εγκληματικά πειραματικά  τσιμπήματα ... 

☢️ Και ως δια μαγείας, αφού έπεσαν πάλι τα γνωστά τηλέφωνα... "δεν φταίει το μπόλι" δηλώνει ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού...

Είναι Ένδειξη ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!!
 
👉 Όσοι "ειδικοί" φοράτε παντελόνια, κάντε έρευνα...
 
Ας θυμηθούμε τον R. Malone, εφευρέτη των εμβολίων τεχνολογίας mRNA.