Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Επιστολή προς Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη 12-7-2022



ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ

Φλώρινα 12-7-2022

Προς τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη (primeminister@primeminister.gr).

Πρωθυπουργέ Κυριάκο Μητσοτάκη,

Ως ληστρικά φορολογούμενος πολίτης που πληρώνει εσένα και όλους τους γύρω σου, σου απευθύνω την παρούσα μου, με την οποία θέτω δύο θέματα και προβάλλω συγκεκριμένες ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

Το πρώτο θέμα που θέτω έχει σχέση με την παραγωγή ενέργειας και το δεύτερο θέμα που θέτω έχει σχέση με την παραγωγή τροφίμων. Ειδικότερα:

  1. Όλοι κόπτονται για την υφιστάμενη «ενεργειακή κρίση», για την οποία προπαγανδίζεται ότι θα γίνει χειρότερη. Στο από 10-7-2022 δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Ζούγκλα», με τίτλο «Ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε τον αντιδραστήρα ψυχρής καύσης»  (https://www.zougla.gr/greece/article/parousiasi-tou-antidrastira-psixris-kafsis), αναφέρεται ότι, ο Έλληνας εφευρέτης κ. Πέτρος Ζωγράφος έχει κατασκευάσει συσκευή, με την οποία παράγει ηλεκτρική ενέργεια από νερό. Δεν χρειάζεται να τονίσω την αξία αυτής της εφεύρεσης, ιδίως σε εποχές ενεργειακής ένδειας. Ως ληστρικά φορολογούμενος πολίτης, που πληρώνει εσένα και όλους τους γύρω σουΑΠΑΙΤΩ αφ’ ενός, να ενεργήσεις ΑΜΕΣΑ ώστε να γίνει ευρεία εφαρμογή της μεθόδου, την οποία επινόησε ο κ. Πέτρος Ζωγράφος και αφ’ ετέρου, να με ενημερώσεις εγγράφως για τις οποιεσδήποτε ενέργειές σου.
  2. Όλοι κόπτονται για την επερχόμενη «επισιτιστική κρίση»Εάν αρχίσουν οι αγρότες μας να καλλιεργούν ΤΩΡΑ τους κάμπους της Ελλάδος και να παράγουν τρόφιμα (π.χ. δημητριακά), σε έναν χρόνο δεν θα έχουμε πρόβλημα «επισιτιστικής κρίσης». Σε ερωτώ: Λαμβάνεις μέτρα, ώστε οι αγρότες μας να αρχίσουν να καλλιεργούν τους κάμπους της Ελλάδος και να παράγουν τρόφιμα (π.χ. δημητριακά) και ποια είναι αυτά τα μέτρα; Εάν δεν λαμβάνεις μέτρα, για ποιόν λόγο δεν τα λαμβάνεις; Ως ληστρικά φορολογούμενος πολίτης, που πληρώνει εσένα και όλους τους γύρω σου, ΑΠΑΙΤΩ αφ’ ενός, να ενεργήσεις ΑΜΕΣΑ ώστε να αρχίσουν οι αγρότες μας να παράγουν τρόφιμα και αφ’ ετέρου, να με ενημερώσεις εγγράφως για τις οποιεσδήποτε ενέργειές σου.

Αναμένω,

Π. Χ. Αλτίνης, δικηγόρος

«Πᾶνος»