Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Ο διαρκής εμβολιασμός δημιουργεί ανθεκτικά στελέχη του Covid – Οι εμβολιασμένοι μολύνονται συνεχώς

 

Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα με τις παραλλαγές BA.4 και BA.5 της Omicron, οι οποίες παρακάμπτουν τόσο τη φυσική ανοσία όσο και τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο Covid

Οι υγειονομικές αρχές ανά τον κόσμο συνεχίζουν να αγνοούν αυτό για το οποίο ο Dr. Robert Malone και άλλοι ειδικοί έχουν προειδοποιήσει: ο εμβολιασμός κατά τη διάρκεια της πανδημίας θα οδηγήσει στην εξέλιξη ανθεκτικών στελεχών.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα με τις παραλλαγές BA.4 και BA.5 της Omicron, οι οποίες παρακάμπτουν τόσο τη φυσική ανοσία όσο και τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο Covid.
Αγνοούν επίσης την πραγματικότητα της ανοσολογικής αποτύπωσης, η οποία αναγκάζει τα εμβολιασμένα άτομα που πάσχουν από Covid να μολύνονται πιο συχνά και επανειλημμένα.
Παράλληλα καταβάλλεται προσπάθεια να δημιουργηθεί φόβος για νέα στελέχη Covid, παρά τα στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα ποσοστά νοσηλείας παραμένουν σταθερά, παρόλο που τα ποσοστά μόλυνσης αυξάνονται.


Όταν τα RNA περιλαμβάνουν ψευδουριδίνη – όπως όλα τα εμβόλια με mRNA – θα διαρκέσουν περισσότερο και θα είναι λιγότερο φλεγμονώδη.
Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Malone ότι το RNA που περιέχει ψευδουριδίνη προκαλεί επίσης ανοσοκαταστολή, την οποία βλέπουμε σε πολλούς που έχουν λάβει τα εμβόλια, αναφέρει ο ιστότοπος noqreport.
Ο Malone βοήθησε επίσης στην προώθηση του έργου του Dr. Matthias Desmet, κλινικού ψυχολόγου στο Πανεπιστήμιο του Gantt στο Βέλγιο και συγγραφέα του βιβλίου «The Psychology of Totalitarianism».

«Μαζικός σχηματισμός»

Ο Desmet, ήταν ο πρώτος που εισήγαγε την έννοια του «μαζικού σχηματισμού» για να εξηγήσει πώς και γιατί οι άνθρωποι συμβαδίζουν με μια αφήγηση που ήταν ξεκάθαρα ψευδής και προφανώς καταστροφική. Όπως πολλοί άλλοι που προσπάθησαν να μοιραστούν την αλήθεια και τις απόψεις που διαφέρουν από τo επίσημo αφήγημα ο Malone δέχτηκε άγρια επίθεση από τα μέσα ενημέρωσης και αδυσώπητα «ελέγχθηκε τα γεγονότα».
Όπως σημείωσε ο Malone, τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν και πάλι να δημιουργήσουν ένα σπιράλ φόβου, παρά τα στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα ποσοστά νοσηλείας παραμένουν σταθερά, παρόλο που τα ποσοστά μόλυνσης αυξάνεται.

Ανόητη στρατηγική

Αγνοούν επίσης αυτό για το οποίο ο Malone και άλλοι προειδοποίησαν από την αρχή, δηλαδή ότι ο εμβολιασμός κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας είναι μια πέρα από ανόητη στρατηγική, καθώς είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα οδηγήσει στην εξέλιξη ανθεκτικών στελεχών.
Αυτό ακριβώς βλέπουμε τώρα με τις υποπαραλλαγές BA.4 και BA.5, που παρακάμπτουν τόσο τη φυσική ανοσία όσο και τα αντισώματα που προκαλούνται από το εμβόλιο Covid.
«Κυριολεκτικά οδηγούμε τους πλήρως εμβολιασμένους σε μια κατάσταση μειωμένης ανοσίας στην οποία είναι πιο ευαίσθητοι στη μόλυνση από την Omicron – ως συνέπεια του προηγούμενου εμβολιασμού τους – και μολύνονται χρόνια ή πολλαπλασιάζονται», λέει ο Malone.

«Είμαι άφωνος»

«Αυτή είναι ακριβώς η κατάσταση που έχει αποδειχθεί στη βιβλιογραφία με αξιολόγηση από ομοτίμους ότι οδηγεί την ανάπτυξη της περαιτέρω εμφάνισης των μεταλλάξεων.
Είμαι άφωνος σχετικά με την αναντιστοιχία μεταξύ αυτού που προωθεί η κυβέρνησή μας και της πραγματικής ανάγκης για τη δημόσια υγεία», επισημαίνει.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι ο δημιουργός της τεχνολογίας mRNA που αποτελεί τη βάση των εμβολίων έχει συνεργαστεί εκτενώς με το Βαθύ Κράτους, ο Malone πιστεύει ότι οι τρέχουσες ενέργειές του μιλούν από μόνες τους: «Ιστορικά έχω δουλέψει με ανθρώπους που υπήρξαν πραγματικά το Βαθύ Κράτος. Έχω εμπειρία δεκαετιών στη βιοάμυνα. Έχω μπει βαθιά στην κοιλιά του θηρίου.


Έχω κερδίσει κυριολεκτικά δισεκατομμύρια δολάρια για τους πελάτες μου σε επιχορηγήσεις και συμβόλαια. Έχω διαχειριστεί εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις και συμβόλαια στον χώρο των εμβολίων. Ήμουν … πρόεδρος του τμήματος μελέτης ή βασικό μέλος του τμήματος μελέτης σε πολλές αξιολογήσεις συμβάσεων εκατοντάδων και πλέον εκατομμυρίων δολαρίων, συνήθως για το NIH (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας) … αλλά και το DOD (Υπουργείο Άμυνας). Ιστορικά ήμουν βαθιά ενσωματωμένος σε όλη αυτή την επιχείρηση. Το ξέρω ανάποδα

www.bankingnews.gr