Μπραντ Πιτ: Εμφανίστηκε με... φούστα στο κόκκινο  Ο 58χρονος ηθοποιός επέλεξε για την περίσταση μια καφέ φούστα στο ύψος του γόνατου 
Brad Pitt
© Παρέχεται από: MadameFigaro.grBrad Pitt
Στο παρελθόν ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την επιθυμία του να μπουν οι φούστες στις αντρικές ντουλάπες. Κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας του 'Troy' το 2004 είχε πει: "Οι άντρες θα φορούν φούστες μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Αυτή είναι η πρόβλεψή μου. Η ταινία αναφέρεται και στα δύο φύλα. Θέλαμε ρεαλισμό και οι Έλληνες φορούσαν φούστες όλη την ώρα τότε”.043_dpa-pa_220719-99-83108_dpai

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο ηθοποιός βρέθηκε στο Βερολίνο για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του και έκανε μια... εντυπωσιακή είσοδο.

Μετά το ροδακινί κοστούμι που επέλεξε σε προηγούμενη εμφάνισή του και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, αυτή τη φορά ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με φούστα!

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα καφέ σύνολο με μία μακριά φούστα, την οποία συνδύασε με δερμάτινα μποτάκια. Φυσικά, έκανε για άλλη μια φορά τα φλας των παπαράτσι να αστράψουν, με τις φωτογραφίες από την εμφάνισή του να κάνουν μέσα σε λίγες μόνο ώρες τον γύρο του διαδικτύου.


© Παρέχεται από: Protothema.gr043_dpa-pa_220719-99-83108_dpai

======================================================================================================