Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Επιστολή διαμαρτυρίας υπερπολύτεκνου προς τον βρεφονηπιακό σταθμό «μικρόκοσμος» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης για βλάσφημη εκδήλωση. -ΣΧΟΛΙΑ ΙΑΤΡΟΥ ΝΑΝΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ

Θεσσαλονίκη: Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά, για να κλείσει όμορφα το '22

Θεσσαλονίκη: Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά, για να κλείσει όμορφα το '22
 

"Μια φορά κι έναν καιρό υπήρξε μία κοινωνία δίχως στερεότυπα. Δεν είναι παραμύθι, είναι ο σκοπός της εκδήλωσης σε παιδικό σταθμό της Καλαμαριάς, όπου Drag Queens θα μάθουν στα παιδιά πως τα χρώματα και τα παιχνίδια δεν έχουν φύλο".

Ο μικρόκοσμοςσ.σ. Υπάρχουνε γονείς που θα επιτρέψουνε να εκτεθούνε τα παιδιά τους σε αυτό το βγέλυγμα; Υπάρχουνε γονείς που θα συνεχίσουν να χρυσώνουν αυτούς τους βιαστές των αθώων παιδικών ψυχών;
 Ο κιναιδισμός (όπως και οι εκτρώσεις μιας και το ‘φερε ο λόγος) είναι θέμα ηθικό. Δεν είναι πολιτικό θέμα. Δεν έχει σχέση με «δικαιώματα» και «δημοκρατίες».

Μιχαήλ Τσακιρίδης 30/12/2022

Με την χάρη του Θεού είμαι ένας υπερπολύτεκνος πατέρας και διαβάζοντας το κάλεσμα για την χριστουγεννιάτικη γιορτή σας έμεινα έκπληκτος.

Τι δουλειά έχει η γέννηση του Χριστού με την διαστροφή του σοδομισμού;

Πως τολμάτε να καλέσετε παιδιά από 3-12 ετών σε μια βλάσφημη εκδήλωση;

Αυτό είναι προμελετημένο έγκλημα σε αθώες παιδικές ψυχές.

Ο καθένας μας μπορεί να έχει τα πάθη του αλλά είναι αδιανόητο να τα προβάλλει και να τα διαφημίζει σε νήπια από 3 ετών.

Θα μπορούσατε να φέρετε έναν κλέφτη ή έναν δολοφόνο να σας διαφημίσει το πάθος του;

Όλοι μας είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και πάθη και για όλους μας γεννήθηκε και σταυρώθηκε ο Χριστός για να μας βοηθήσει να ελευθερωθούμε από αυτά μέσα από την ορθόδοξη εκκλησία μας που είναι ο χώρος θεραπείας και ο Χριστός είναι ο ιατρός των ψυχών και των σωμάτων.

Καλή μετάνοια.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

-----------------------------------------------------

ΣΧΟΛΙΑ

 ΙΑΤΡΟΥ ΝΑΝΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ

ΕΥΓΕ στον αξιότιμο κ. Μιχαήλ Τσακιρίδη για την έμπονη κραυγή διαμαρτυρίας την οποία εξέβαλε.

Ντροπή και αίσχος, κατ αρχήν στους γέμοντες ανευθυνότητας και αθλιότητας «γονείς» που επιτρέπουν στα παιδιά τους να συμμετέχουν, άκριτα και επιπόλαια στις βρίθουσες διαστροφικής προπαγάνδας, εμετικές αυτές εκδηλώσεις, συνοδεύοντάς τα σε αυτές,άνευ αιδούς και συστολής. Διαπράττουν ιδιαζόντως ειδεχθές πνευματικό έγκλημα σε βάρος των παιδιών τους.

Η ιερή έννοια και ιδιότητα του γονέα ευτελίζεται, κατ αυτόν τον τρόπο, ανεπανόρθωτα.

ΜΥΡΙΑΚΙΣ ΝΤΡΟΠΗ στους ιθύνοντες και τους φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που συμμετέχουν στην υλοποίηση των επιεικώς βρωμερών αυτών εκδηλώσεων που κακοποιούν βάναυσα τις εύπλαστες παιδικές ψυχές.

Δεν έχουν κανένα ηθικό και παιδαγωγικό έρεισμα και δικαίωμα που να νομιμοποιεί τη βδελυκτή τους αυτή πράξη.

Εχουν μετατρέψει το Πανεπιστήμιο σε Παν-επιζήμιο, για να θυμηθούμε και το μακαριστό στοχαστή Σαράντο Καργάκο.

Η μεγαλύτερη, βεβαίως, ευθύνη ανήκει στο αμαρτωλό Υπουργείο α-παιδείας που εδώ και χρόνια υλοποιεί αδίστακτα και αδιάντροπα δράσεις του τύπου «θεματικές», γράφε εμετικές εβδομάδες και «έμφυλες», γράφε «έκφυλες» ταυτότητες,υπό την εποπτεία του οποίου δρα το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο.

Αναμένουμε την άμεση αντίδραση του μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς για το πρωτοφανές αυτό αίσχος.

Να δούμε, θα αντιδράσει άραγε ο Ιουστινος;

-===================================

https://www.in.gr/2022/12/29/life/lgbtqi/drag-queen-pou-esose-ta-xristougenna-mia-ekpaideytiki-drasi-sti-thessaloniki-gia-paidia/

 Ο δημοσιογραφικός βόθρος in.gr του φίλου του μητροπολίτη Πειραιώς Μαρινάκη προπαγανδίζει την ελεεινή εκδήλωση.

Και χαρακτηρίζει ως "ακροδεξιούς" τους υγιώς φρονούντες. Αυτούς που αντιδρούν στο διαστροφικό εκφυλισμό και ευτελισμό και απο-ιεροποίηση του θεοειδούς ανθρωπίνου προσώπου. 

Ο γνωστός χαρακτηρισμός που εκτοξεύεται συνεχώς από τους υπηρέτες της "πολιτικής ορθότητας".

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαρινάκειος δημοσιογραφικός οχετός 

προβάλλει τη διαστροφή και την ανωμαλία ως πρόοδο.

Και δεν είδαμε ποτέ το μητροπολίτη Πειραιώς να καυτηριάζει αυτά τα αίσχη....


=========================================================================================

Θεσσαλονίκη: Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά, για να κλείσει όμορφα το '22

Θεσσαλονίκη: Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά, για να κλείσει όμορφα το '22
 

"Μια φορά κι έναν καιρό υπήρξε μία κοινωνία δίχως στερεότυπα. Δεν είναι παραμύθι, είναι ο σκοπός της εκδήλωσης σε παιδικό σταθμό της Καλαμαριάς, όπου Drag Queens θα μάθουν στα παιδιά πως τα χρώματα και τα παιχνίδια δεν έχουν φύλο".

news247

Εκπαιδευτική δράση με σκοπό την καταπολέμηση των έμφυλων στερεοτύπων διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη το Thessaloniki Pride, οι οικογένειες «Ουράνιο Τόξο», μαζί με φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η δράση περιλαμβάνει ανάγνωση παραμυθιών σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 χρόνων, από Drag Queens.

"Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα", είναι ο τίτλος του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού που θα διαβάσουν Drag Queens σε παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, αύριο, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, στις 5 το απόγευμα.

Πρόκειται για μία ακόμη εκπαιδευτική δράση του Τμήματος Πολιτισμού, Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Thessaloniki Pride και τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι Drag Queens θα μιλήσουν μέσα από το παραμύθι, με αφορμή την εορταστική περίοδο, για τα έμφυλα στερεότυπα και για το πως τα χρώματα και τα παιχνίδια δεν έχουν φύλο, καθώς και για το ότι κάθε παιδί μπορεί να παίζει με όποιο παιχνίδι αυτό επιθυμεί, χωρίς διακρίσεις.

"Σκοπός μας είναι μέσα από το παραμύθι να απαλλάξουμε τα παιδιά από τις απολιθωμένες αντιλήψεις που βομβαρδιζόμαστε ότι τα χρώματα και τα παιχνίδια έχουν συγκεκριμένο φύλο και να τα αφήσουμε να αναπτύξουν ελεύθερα την προσωπικότητά τους, χωρίς να γεμίζουν με ενοχές, γιατί προτιμούν το ένα ή το άλλο παιχνίδι", αναφέρει μεταξύ άλλων στο GRTimes ο υπεύθυνος της εκδήλωσης από πλευράς Thessaloniki Pride, Κωνσταντίνος Μαραγκός.

"Είμαστε χαρούμενες και χαρούμενοι που η συμμετοχή είναι πέραν της αναμενόμενης και υπάρχει λίστα αναμονής και παραινέσεις να πραγματοποιήσουμε ξανά παρόμοια δράση. Την ίδια ανατροφοδότηση και ανταπόκριση είχαμε και στο τελευταίο Thessaloniki Pride τον περασμένο Ιούνιο, οπότε και πραγματοποιήσαμε για πρώτη φορά παρόμοια εκδήλωση", συμπληρώνει.

Όπως εξηγεί, "την ανάγνωση του παραμυθιού θα την κάνει μια drag queen που πάντα τραβάει την προσοχή των παιδιών με την εντυπωσιακή εμφάνιση και αποτελεί ζωντανό παράδειγμα αμφισβήτησης των έμφυλων στερεοτύπων. Η δράση πλαισιώνεται από φοιτητές και φοιτήτριες του τμήματος Πολιτισμού και Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών του Παν. Θεσσαλίας στα πλαίσια του μαθήματος Εκπαιδευτικές Δράσεις και Πολιτιστική Διαμεσολάβηση, υπό την επίβλεψη των διδασκόντων. Εννοείται πως όλα τα παιδιά συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους, έχουν φυσικά ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια της εκδήλωσης, ενώ και ο παιδικός σταθμός που μας φιλοξενεί δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για τέτοιου είδους παιδαγωγικές δράσεις".

Η δράση θα φιλοξενηθεί στον παιδικό σταθμό «Μικρόκοσμος» στην περιοχή της Καλαμαριάς από την ομάδα ΘΕΡΑΠΑΙΖΕΙΝ.

Θεσσαλονίκη: Drag Queens θα διαβάσουν παραμύθια σε παιδιά, για να κλείσει όμορφα το '22 (news247.gr)