Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ο σχισματικός «Μητροπολίτης» Ντραμπίνκο θεωρεί την κανονική Εκκλησία της Ουκρανίας καρκίνωμα!


 

Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΣ «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ  ΜΕ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΔΕΣ (ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΙΨΑΝΟ ΑΓΙΟΥ), ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ!

Ο Ντραμπίνκο ευχαρίστησε τον Θεό και την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας για τις έρευνες που διεξάγουν στις επαρχίες της [κανονικής] Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο Αλέξανδρος Ντραμπίνκο, «Μητροπολίτης Περιασλάφ-Χμελνυτσκιι» της [σχισματικής] «Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας», σύγκρινε στο Κανάλι 24 τους εκπροσώπους της κανονικής Ουκρανικής Εκκλησίας με καρκινικά κύτταρα που έπρεπε να είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτά τα καρκινικά κύτταρα μπορούν να ναρκώσουν ολόκληρο το σώμα με το «δηλητήριο του ρωσικού κόσμου», το οποίο εισήγαγε ο Πατριάρχης Κύριλλος στην Ουκρανία.

Αυτός ήτανε ο ιδεολόγος του «απελευθερωτικού πολέμου» που εξαπέλυσε ο Βλαδίμηρος Πούτιν εναντίον της Ουκρανίας, σημείωσε.

Ο Ντραμπίνκο πρόσθεσε ότι οι αξιωματούχοι της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας έπρεπε να είχαν πραγματοποιήσει έρευνες στην Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία από πολύ νωρίτερα και ότι αυτό θα πρέπει να γίνεται συστηματικά για να «επηρεάζει ολόκληρο το σώμα των εκκλησιών του Πατριαρχείου Μόσχας».

«Ο διαχωρισμός της ήρας από το σιτάρι έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Ωστόσο, ευχαριστούμε τον Θεό και τις Ουκρανικές υπηρεσίες που συμβαίνει σήμερα», κατέληξε ο Ντραμπίνκο.

Union of Orthodox Journalists

πηγή