Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Ο Μπιλ Γκέιτς σχεδιάζει "καταστροφική μόλυνση" ικανή να σκοτώσει νέους ενήλικες και παιδιά




 
Στις 23 Οκτωβρίου 2022, εν αγνοία πολλών, ο δισεκατομμυριούχος ευγονιστής Μπιλ Γκέιτς πραγματοποίησε μια άλλη άσκηση πανδημίας με την ονομασία "Καταστροφική μετάδοση", ανακοινώνοντας μελλοντικά σχέδια για μια άλλη θανατηφόρα ασθένεια που στοχεύει ειδικά τους νέους και τα παιδιά.

Σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας του Johns Hopkins, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates πραγματοποίησε την "επιτραπέζια άσκηση πανδημίας" στην ετήσια συνάντηση Grand Challenges στις Βρυξέλλες.

Παρόμοια με την περιβόητη άσκηση πανδημίας του Event 201, η οποία ανακοίνωσε την απάτη με τον κοροναϊό της Γουχάν (Covid-19) πριν συμβεί, η εκδήλωση Catastrophic Contagion επικεντρώθηκε σε "μια πανδημία με υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από τον COVID-19 ... που επηρεάζει δυσανάλογα τα παιδιά και τους νέους".

Δέκα νυν και πρώην "υπουργοί υγείας" και "ανώτεροι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας" από τη Σενεγάλη, τη Ρουάντα, τη Νιγηρία, την Αγκόλα, τη Λιβερία, τη Σιγκαπούρη, την Ινδία και τη Γερμανία συμμετείχαν στην εκδήλωση μαζί με τον Γκέιτς. (Σχετικό: Μια πατέντα των ΗΠΑ δείχνει ότι ο Gates συμμετείχε άμεσα στη δημιουργία του covid, όπως και ο ΠΟΥ και η DARPA).

Μας λένε ότι σε καθέναν από αυτούς τους συμμετέχοντες παρουσιάστηκε το πιθανό σενάριο και ρωτήθηκαν πώς θα αντιδρούσαν όσον αφορά τη λήψη "επειγουσών πολιτικών αποφάσεων με περιορισμένες πληροφορίες μπροστά στην αβεβαιότητα".

"Κάθε πρόβλημα και επιλογή είχε σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, την οικονομία και την κοινωνία", αναφέρεται σε έγγραφο σχετικά με την εκδήλωση.
 
Ο Γκέιτς θέλει περισσότερους "νόμους και διαδικασίες" για να βάλει τέλος στην ελευθερία κατά τη διάρκεια της επόμενης πανδημίας

Ο Γκέιτς έχει επανειλημμένα μιλήσει για τα "διδάγματα που αντλήθηκαν" από την πανδημία covid, με την υπόνοια ότι την επόμενη φορά - και φαίνεται πραγματικά να υπάρχει ήδη στα σκαριά μια επόμενη φορά - οι παγκοσμιοποιητές ηγέτες θα έχουν την ευκαιρία να εκτελέσουν την τυραννία με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της covid διαδόθηκε υπερβολική "παραπληροφόρηση" που οδήγησε μεγάλο αριθμό ανθρώπων να πουν όχι στις μάσκες, στην κοινωνική αποστασιοποίηση και στα "εμβόλια". Αυτό εμπόδισε τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών που σκόπευαν να υπακούσουν όλοι χωρίς ερωτήσεις.

Το σχέδιο για την επόμενη φορά είναι να περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη ροή του ελεύθερου λόγου για να αποτρέψουν κάθε διαφωνία και σκεπτικισμό. Ο Γκέιτς θέλει οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι να καταπνίξουν πραγματικά κάθε ελευθερία κατά την επόμενη φορά, ώστε να διασφαλίσουν ότι οι στόχοι του για την αποανάπτυξη θα επιτευχθούν.

"Οι χώρες θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στις προσπάθειες για την αύξηση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και τη δημόσια υγεία, να βελτιώσουν τις προσπάθειες επικοινωνίας για τη δημόσια υγεία, να αυξήσουν την ανθεκτικότητα των πληθυσμών στις παραπλανητικές πληροφορίες και να μειώσουν τη διάδοση της επιβλαβούς παραπληροφόρησης", εξηγούν τα έγγραφα της άσκησης.

"Σε μελλοντικές πανδημίες, θα πρέπει να συνεχίσουμε να αναμένουμε ακόμη πιο σημαντικές διαταραχές από την παραπληροφόρηση και την παραπληροφόρηση".

Ο ΠΟΥ, αναφέρεται περαιτέρω, θα πρέπει να συνεχίσει να στηρίζεται ως "μια παγκοσμίως αξιόπιστη πηγή" για όλες τις πληροφορίες, τις οποίες θα πρέπει να διανέμει "ευρέως" σε όλο τον κόσμο. Αυτό από μόνο του, ωστόσο, δεν θα είναι αρκετό για να σταματήσει η εξάπλωση της "παραπληροφόρησης".

"Οι χώρες πρέπει να συνεργαστούν για να προβλέψουν αυτή την απειλή και να προετοιμαστούν για την καταπολέμησή της με τους δικούς τους νόμους και διαδικασίες", αναφέρουν περαιτέρω τα έγγραφα.

"Ακριβώς όπως πολλά είδη οικονομικών και κοινωνικών ζημιών μπορούν να προβλεφθούν και να ληφθούν υπόψη στα σχέδια ετοιμότητας για πανδημία, έτσι και τα προβλέψιμα ψευδή ή παραπλανητικά μηνύματα για την υγεία μπορούν επίσης να προβλεφθούν. Η συντονισμένη διερεύνηση τρόπων αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου σε εθνικό επίπεδο πριν από την επόμενη πανδημία θα είναι ζωτικής σημασίας για τη διάσωση ζωών".

Για να λειτουργήσει η επόμενη πανδημία, με άλλα λόγια, οι σκεπτικιστές πρέπει να σωπάσουν. Δεν μπορεί να επιτραπεί σε κανέναν διαφωνούντα να πολλαπλασιαστεί. Όλα τα μηνύματα και οι πληροφορίες πρέπει να ελέγχονται πλήρως από τους παγκοσμιοποιητές, αλλιώς στο τέλος θα ξεφουσκώσει.

"Αυτή είναι η τρομολαγνεία / τρομακτική ιστορία για να διευκολύνει και να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο κράτος βιοασφάλειας", έγραψε ένας σχολιαστής σχετικά με το πώς ο Γκέιτς "κυριαρχεί στον ΠΟΥ", ο οποίος αυτή τη στιγμή φαίνεται να δημιουργεί "μια δεσμευτική, διακρατική συμφωνία που απαιτεί από τα πραγματικά κυρίαρχα εθνικά κράτη να του παραδώσουν την εξουσία" με την περιβόητη Συνθήκη για την Πανδημία.
  
________________________________
Μετάφραση ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ

«Πᾶνος»  ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ: Ο Μπιλ Γκέιτς σχεδιάζει "καταστροφική μόλυνση" ικανή να σκοτώσει νέους ενήλικες και παιδιά (ethnegersis.blogspot.com)