Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Κάποιος Εισαγγελέας δεν θα συγκινηθεί για να την διερευνήσει;«Τα εμβόλια κατά της Covid-19 θα μπορούσαν δυνητικά να στειρώσουν μια ολόκληρη γενιά»!


Dr. Janci Lindsay: «Τα εμβόλια κατά της Covid-19 θα μπορούσαν δυνητικά να στειρώσουν μια ολόκληρη γενιά»!

«Απολύτως ανεύθυνο να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί με οποιοδήποτε από αυτά τα εμβόλια σε παιδιά και άτομα σε αναπαραγωγική ηλικία»!

Dr. Janci Lindsay: «Τα εμβόλια κατά της Covid-19 θα μπορούσαν δυνητικά να στειρώσουν μια ολόκληρη γενιά»!
Σε πρόσφατη συζήτηση που διοργάνωσε ο Αμερικανός Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Ρον Τζόνσον, η τοξικολόγος Dr. Janci Lindsay μιλώντας για τα εμβόλια κατά της Covid-19 είπε ότι «Δεν μπορούμε να πούμε σε αυτό το σημείο ότι είναι ασφαλή ή αποτελεσματικά» και ότι θα μπορούσαν «δυνητικά να στειρώσουν μια ολόκληρη γενιά»!

Φυσικά όλοι οι παριστάμενοι έμειναν άφωνοι καθώς επί μία διετία άκουγαν από τις φαρμακευτικές εταιρείες και το ιατρικό κατεστημένο ότι τα εμβόλια ήταν απολύτως ασφαλή.

Η Dr. Janci Lindsay είναι εμπειρογνώμων τοξικολογίας με περισσότερα από 30 χρόνια επιστημονικής εμπειρίας.

Eίναι Διευθύντρια Τοξικολογίας και Μοριακής Βιολογίας για Υπηρεσίες Υποστήριξης Τοξικολογίας, LLC. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (PhD) στηn Βιοχημεία και τηn Μοριακή Βιολογία από το Πανεπιστήμιο του Τέξας Graduate School of Biomedical Sciences, MD Anderson Cancer Center-Houston.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι καταξιωμένη επιστήμονας και όχι κάποια… της σειράς και συνεπώς γνωρίζει πολύ καλά τι λέει.

Εξέδωσε μια ισχυρή προειδοποίηση σχετικά με την πιθανή αναπαραγωγική βλάβη που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα εμβόλια mRNA-COVID.

Είπε ότι χρειάζεται περισσότερη έρευνα για να προσδιοριστούν οι επιπτώσεις των εμβολίων στην αναπαραγωγή.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 θα μπορούσαν «δυνητικά να στειρώσουν μια ολόκληρη γενιά» ή «να περάσουν στις επόμενες γενιές ως ακούσια μεταφορά γονιδίων».

Ως εκ τούτου, η Lindsay υποστήριξε ότι είναι «απολύτως ανεύθυνο να συνεχιστεί οποιοδήποτε από αυτά τα εμβόλια» για παιδιά και άτομα σε αναπαραγωγική ηλικία «χωρίς να διερευνηθεί διεξοδικά», δηλώνοντας, «Δεν μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή ότι είναι ασφαλή ή αποτελεσματικά».

Τελείωσε την σύντομη ομιλία της ζητώντας την διερεύνηση των πιθανών κινδύνων του εμβολιασμού για την ανθρώπινη αναπαραγωγή.

«Τα ποσοστά γεννήσεων μειώνονται παγκοσμίως μετά την έναρξη του μαζικού εμβολιασμού!» είχε πει το καλοκαίρι ο Δημήτριος Γάκης και δημιουργούνται πολλά ερωτήματα καθώς είναι γνωστό πως διάφορα κέντρα εξουσίας αναζητούν τρόπους ελέγχου του πληθυσμού και στην αρχή τουλάχιστον μία μεγάλη μείωσή του καθώς θεωρούν πως τα 8 δισ. ανθρώπων που διαβιούν αυτή την στιγμή στον πλανήτη είναι πάρα πολλά.

Η πιο σοβαρή, τεκμηριωμένη και υπεύθυνη καταγγελία για το τι προκαλούν τα εμβόλια κατά του Covid-19 στα παιδιά, έρχεται από την παιδοχειρουργό Βασιλική Σουλεϊμάνοβα του Νοσοκομείου της Λάρισας, η οποία μιλώντας σε ανοικτό ακροατήριο στην Χαλκίδα, κατέθεσε πραγματικά ανατριχιαστικά πράγματα. 

Να σημειώσουμε πως αυτά που λέει μας τα έχουν πει ιδιωτικώς πολύ ιατροί, τουλάχιστον δυο παιδοχειρουργοί οι οποίοι όμως φοβούνται να τα πουν δημοσίως.

Τα όσα καταθέτει η Βασιλική Σουλειμάνοβα δείχνουν ανάγλυφα γιατί στη Δανία απαγορεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο εμβολιασμός των παιδιών κάτω των 18 ετών, γεγονός που μόνο το pronews.gr και το ygeiamasnews.gr ανέδειξαν στην Ελλάδα.

Με απλά λόγια η παιδοχειρουργός καταγγέλλει μεταξύ άλλων ότι οι σκωληκοειδίτιδες μυστηριωδώς έχουν αυξηθεί κατά 300-400% από την έναρξη των εμβολιασμών των μικρών παιδιών, αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό.

Το χειρότερο είναι η γήρανση που παρουσιάζουν οι ιστοί της παιδικής σάρκας, οι οποίοι «γερνούν» μέσα σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα και μετατρέπονται σε «ζελέ» όπως είπε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται ιδιαίτερα ακόμα και το πιο απλό χειρουργείο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Στην εφημερία έρχονται παιδιά με σκωληκοειδίτιδα, αυξήθηκαν κατά 300-400%, αλλά αυτό που με συγκλόνισε, είναι αυτό που βρήκα στην αρχή τυχαία, ότι ανοίγοντας τους ιστούς για να φτάσω στη σκωληκοειδή υπόφυση βρήκα μια κατάσταση ιστών τόσο αλλοιωμένη, που πραγματικά σάστισα, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην εξέλιξη του χειρουργείου, χρειάστηκα εργαλεία τα οποία εμείς συνήθως δεν χρησιμοποιούμε στα παιδοχειρουργικά περιστατικά, χρειάστηκε να ανοίξουμε και άλλο σετ με εργαλεία ενηλίκων, να βάλουμε άγκιστρα… γιατί οι ιστοί δεν συγκρατούνταν.

Ήταν μια κατάσταση ζελέ των ιστών… χλαπάτσας, που δικαιολογείται από κάποιες καταστάσεις χρονίως πάσχοντων ενηλίκων με τις καταχρήσεις και τις χρόνιες βαριές ασθένειες, δεν δικαιολογείται ούτε καν σε μετρίου βαθμού ασθένειας στον ενήλικα.

Σε βαριές καταστάσεις λοιπόν, σε καρκινοπαθείς με πολλαπλές χημειοθεραπείες & ακτινοθεραπείες, καμιά φορά βλέπουμε αυτή την εικόνα.

Αυτή την εικόνα λοιπόν, την αντίκρισα σε παιδιά».

Και συνεχίζει: «Να σας πω τη μαύρη αλήθεια, επειδή ο εμβολιασμός, αυτός κάθε αυτός, εμένα ως παιδοχειρουργό δεν με αφορά, ανοίγοντας και αντικρίζοντας αυτή την εικόνα, δεν ήμουν ενήμερη αν το παιδί αυτό είναι εμβολιασμένο ή όχι και, στην αρχή δεν μου πέρασαν καν από το μυαλό ότι μπορεί να υφίσταται τέτοιο πράγμα, περίμενα τελείως διαφορετικές παρενέργειες, περίμενα θρομβώσεις ας πούμε».

Η καταγγελία είναι υπεύθυνη και από το πλέον αρμόδιο άτομο.

Κάποιος Εισαγγελέας δεν θα συγκινηθεί για να την διερευνήσει; Το ότι οι Σουηδοί κατάργησαν τον εμβολιασμό με τα σκευάσματα κατά Covid-19 στις ηλικίες κάτω των 18 ετών, δεν έχει συγκινήσει κάποιον στην Ελλάδα;

Dr. Janci Lindsay: «Τα εμβόλια κατά της Covid-19 θα μπορούσαν δυνητικά να στειρώσουν μια ολόκληρη γενιά»! (pronews.gr)