Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Οι ληστές της θείας διδασκαλίας (συνέχεια απο προηγ. φύλλο 217) (17) Σφαγές Σέρβων απο Παπικούς


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ :ΑΓΩΝΑΣ Εφημερίδα Αγωνιζομένων Χριστιανών Λαρίσης Ιούλιος   Αύγουστος  α.φ.218-219
Σφαγές  ορθοδόξων Σέρβων από Παπικούς

Απόσπασμα απο το βιβλίο  του Ερευνητή Ιωάννου Ρίζου "Οι ληστές της Θείας Διδασκαλίας
οι ληστεσ τησ θειασ διδασκαλιασ
(συνέχεια  απο προηγ. φύλλο (17)
Ένα από τα πράγματα που ήθελε πολύ ο Πάπας Πίος IB’ (1939-1958) ήταν η μεθοδική εξολόθρευση των άπιστων (μη Καθολικών) μειονοτήτων της Ευρώπης. Ο ίδιος παρέδωσε οδηγίες και λεπτομερείς αναφορές στον Χίτλερ για το πώς θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Οδηγίες ακόμα και για την κατασκευή στρατοπέδων συγκέντρωσης που θα υπηρετούσαν τον σκοπό του μαζικού αφανισμού λαών.
Σύμφωνα με τον Πίο IB’, δεν έφτανε απλώς οι Εβραίοι και οι άλλοι «αιρετικοί» της Ευρώπης να εξαφανιστούν από προσώπου γης, έπρεπε να καούν ζωντανοί, ώστε να ακολουθηθεί κατά γράμμα η τελετουργική τιμωρία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας για τους αιρετικού. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (1946), έδωσε άσυλο σε πολλούς εγκληματίες πολέμου, περιλαμβανομένου του διαβόητου Άντε Πάβελιτς, που ήταν γνωστός στην Κροατία για το σατανικό καθεστώς που είχε εγκαθιδρύσει στη χώρα με τις ευλογίες του Βατικανού.
Ο Πάβελιτς, σε στενή συνεργασία με τον Ποντίφικα, εξολόθρευσε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, κυρίως Ορθόδοξους Σέρβους, σε όλη τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Πάπας Πίος IB’ λογίζεται ως μία από τις επιτομές του κακού στον 20ό αιώνα.
Στο βιβλίο του «The Vaticans Holocaust” ο Avro Manhattan γράφει για τους βίαιους προσηλυτισμούς Ορθοδόξων Σέρβων από Παπικούς. Γράφει: «12 Δεκέμβρη 1941, μοναχοί και ιερείς, λάμβαναν μέρος στις βίαιες μεταστροφές. Ο Μοναχός Ambrozije Novak φύλακας της μονής των Καπουτσίνων στο Varazdin, αφού περικύκλωσε το χωριό Mosanica με Ουστάσι μαχητές, είπε στον λαό: «Εσείς οι Σέρβοι είστε καταδικασμένοι σε θάνατο, και μπορείτε να γλιτώσετε από αυτήν την ποινή, μόνο αν αποδεχθείτε τον Καθολικισμό».
Οι Καθολικοί δεν είχαν πρόβλημα να εξοντώσουν όσους αντιστέκονταν. Ο Dragutin Kamber ένας Ιησουίτης Ιερέας, διέταξε την σφαγή 300 Ορθοδόξων Σέρβων στο Doboj. Ο καθολικός ιερέας Branimir Zupanic, εξόντωσε περισσότερους από 400 σε ένα χωριό μόνο, το Ragoje. Ο ιερέας Srecko Peric της Μονής Gorica, κοντά στην Ερζεγοβίνη, δικαιολόγησε μαζικές δολοφονίες, με τα παρακάτω λόγια: «Σκοτώστε όλους τους Σέρβους. Και όταν τελειώσετε, ελάτε εδώ στην Εκκλησία, και θα σας εξομολογήσω και θα σας ελευθερώσω από την αμαρτία». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την σφαγή στις 10 Αυγούστου 1941, περίπου 5.600 Ορθόδοξων Σέρβων στην Περιοχή του Λίβνο (Ερζεγοβίνη).
Στο 8° κεφ. του βιβλίου του, ο Avro Manhattan γράφει: «Οι Ουστάσι, μετά από την λεηλασία των Ορθόδοξων χωριών, μετέφεραν τα γυναικόπαιδα, είτε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ή στο πλησιέστερο [παπικό] μοναστήρι, στο οποίο οι «αιρετικοί» αναβαπτίζονταν. Αυτή την εργασία, την ανελάμβαναν οι «Caritas” μία Καθολική οργάνωση η οποία ήταν υπό την διοίκηση της ιεραρχίας. Παρόλα αυτά, πολύ συχνά, τα γυναικόπαιδα σφάζονταν μαζί με τους υπόλοιπους. Ο Mgr. Aksamovitcb, επίσκοπος Djakovo, έστειλε την παρακάτω διακήρυξη σε όλους τους Ορθόδοξους της περιοχής του: «Μέχρι τώρα, έχω δεχτεί στις αγκάλες της Καθολικής Εκκλησίας, αρκετές χιλιάδες ντουζίνες Ορθοδόξων. Ακολουθήστε το παράδειγμα των αδελφών σας και αποστείλετε χωρίς αργοπορία την αίτησή σας για μεταστροφή στον Καθολικισμό. Με την μεταστροφή σας, θα αφεθείτε, εν ειρήνη, στα σπίτια σας».
Το 1941 οι ναζιστικές και φασιστικές δυνάμεις της εποχής, υποστηριζόμενες από τον Πάπα Πίο IB’, αποκόπτουν εδάφη της Γιουγκοσλαβίας και δημιουργούν το ανεξάρτητο κράτος της Κροατίας στο όποιο εγκαθιστούν το φιλοναζιστικό καθεστώς του Άντε Πάβελιτς. Ο Παπικός αρχιεπίσκοπος Ζάγκρεπ Αλόιζιγιε Στέπινατς και ο Πάβελιτς οργανώνουν την εξολόθρευση των Ορθοδόξων Σέρβων και των ολιγάριθμων Εβραίων και τσιγγάνων της χώρας, προκειμένου η Κροατία να καταστεί ένα αμιγές Παπικό κράτος. Έτσι οι Ουστάσι, με την ενεργό συμμετοχή του Παπικού κλήρου, επιδίδονται σε μαζικές σφαγές και εκτελέσεις, εγκλεισμούς σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως, εξορίες, καταστροφές ιερών ναών, βίαιους εκλατινισμούς και άλλες θηριωδίες. Μέσα σε τέσσερα χρόνια 1941-1945, από τους 2.300.000 Ορθόδοξους Σέρβους θανατώθηκαν περισσότεροι από 1.500.000, ενώ 250.000 προσηλυτίστηκαν με τη βία στον Παπισμό. Οι εναπομείναντες Σέρβοι συνέχισαν να ζουν σε καθεστώς βίας και τρόμου.
Ο αγιοποιηθείς Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β’, απευθυνόμενος σε συγκέντρωση ξένων διπλωματών στο Βατικανό το 1992, κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία, είπε: «Αφοπλίστε τους Σέρβους ή εξοπλίστε τους Μουσουλμάνους». Το 1998, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β’ επικύρωσε πανηγυρικά τα εγκλήματα αυτά, ανακηρύσσοντας τον υποκινητή τους καρδινάλιο Α. Στέπινατς «άγιο» της δυτικής εκκλησίας. Την ίδια μάλιστα εποχή το Βατικανό πρωτοστατούσε παρασκηνιακά στην αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων, στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, στα εγκλήματα της «πολιτισμένης» Δύσεως σε βάρος των Ορθοδόξων Σέρβων. Ό,τι περιέγραφε ο δικός τους Έρασμος τον 16ο αιώνα επιβεβαιώνεται συνεχώς: «Για να φυλάξουν οι ποντίφικες το βασίλειό τους, την κληρονομιά τους... πολεμούν με φωτιά και σίδερο και χύνουν ποτάμια αίμα χριστιανικό... Αλυσοδένουν τον Χριστό με νόμους, που αυτοί εκμεταλλεύονται, τον προδίδουν αλλάζοντας με το ζόρι το νόημα της διδασκαλίας Του και τον στραγγαλίζουν με την αδιάντροπη ζωή τους».
(συνεχίζεται)


"

Ένα βιβλίο που ξεσκεπάζει τους σύγχρονους
ψευδοδιδασκάλους   και τον επιβουλεύοντα  πολιορκούντα Οικουμενισμό, την  "εσχάτη αίρεση"  
στην Ορθόδοξη Εκκλησία.
Σήμερα μόνο το 3% των Ελλήνων εκκλησιάζονται συστηματικά.
Πάνω από το 90%  αυτού  του ποσοστού γνωρίζει  για την Πίστη , τον  δρόμο και τον τρόπο της εν Χριστώ σωτηρίας πολύ λιγότερα από όσα  γνωρίζει για τα Τούρκικα σήριαλ , το ποδόσφαιρο  ή τις συνταγές μαγειρικής.
Κατά τον άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη  «οι αδιάφοροι χριστιανοί  δεν θα σωθούν, όχι γιατί δεν πιστεύουν αλλά γιατί δεν ξέρουν σε τι πιστεύουν».
Απ΄την άλλη μεριά, η «Νέα Τάξη» πραγμάτων ή αλλιώς η  «Παγκοσμιοποίηση» , απαιτεί και οικοδομεί  μια νέα παγκόσμια θρησκεία για να κάνει εφικτή την διακυβέρνηση   όλου του κόσμου. Στο γενικευμένο κλίμα αδιαφορίας για την Πίστη, "Ορθόδοξοι"  ποιμένες  συνεργάζονται συστηματικά για την  εξάπλωση αυτής της νέας παγκόσμιας θρησκείας που ονομάστηκε από τους εμπνευστές  της Οικουμενισμός.

Σε όλη την ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας   υπεισέρχονταν  σε αυτήν μεθοδικά και ύπουλα «υπάλληλοι», «μισθωτοί», «λύκοι» και «φίδια» ( χαρακτηρισμοί  που απέδωσαν ο Χριστός και οι Απόστολοι στους ψευδοδιδασκάλους) που διέφθειραν πνευματικά  τα λογικά πρόβατα του  Χριστού  εξυπηρετώντας τα προσωπικά τους πάθη .
Μεγάλο τμήμα των πιστών της Ορθόδοξης Εκκλησίας σήμερα μολύνεται  από τις κακοδοξίες και τα  έργα  αιρετικών και αιρετιζόντων μασκοφόρων και οδηγείται   στην απώλεια.

  Στο βιβλίο "Οι ληστές της Θείας Διδασκαλίας"  του Ι.Ρίζου - που προλογίζει ο Ομότιμος καθηγητής θεολογίας του Α.Π.Θ  π.Θεόδωρος Ζήσης και εκδίδει η Ι.Μονή Αγίας Παρασκευής Πτολεμαϊδας-  εμφανίζονται απλά και κατανοητά ,  όχι μόνο οι  νοθείες και παραχαράξεις της Ορθόδοξης Πίστης  που υλοποιούν σήμερα πατριάρχες και επίσκοποι, αλλά και οι  Ορθόδοξες Αγιογραφικές και Αγιοπατερικές θέσεις που προφυλάσσουν τον πιστό από τον κίνδυνο της συμμετοχής του, στην ολέθρια αίρεση του Οικουμενισμού.
Το βιβλίο περιέχει:

       α)   296    σελίδες 
       β)   46      κεφάλαια
       γ)   146    Οικουμενιστικές παρεκτροπές
       δ)    282    Αγιοπατερικές ρήσεις (σε αντιπαράθεση των παρεκτροπών).
       ε)    134    κατάλληλα ανά περίσταση Αγιογραφικά χωρία
     στ)    75     φωτογραφίες- ντοκουμέντα 
        ζ)   515    παραπομπές και σημειώσεις
        η)   140    βιβλία Βιβλιογραφία
Στο site  μας :  www.αντι-οικουμενισμος.eu  μπορείτε να :

  • Διαβάσετε ένα κεφάλαιο του βιβλίου.
  • Δείτε τα περιεχόμενα του .
  • Διαβάσετε  επιστολές Επισκόπων για το βιβλίο.
  • Αγοράσετε  on-line
       τιμή βιβλίου :  8 ευρώ 
Κεντρική διάθεση, παραγγελίες στο:   στο  6976786356 ή στο 24630-27005 εργάσιμες ημέρες και ώρες.

  ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ  και στα γραφεία της εφημερίδος:  
 "ΑΓΩΝΑΣ" ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ  ΛΑΡΙΣΑΣ: Αιόλου 20 και        Αστροναυτών τηλεφ. 2410 284644 
                και fax 2410 551113