Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο Βαρθολομαίος, ο Τραμπ, ο ναός της Αναστάσεως και η "Εκκλησία" του ...Σατανά!


    Πώς να μην πάρουν φωτιά οι θεωρίες συνωμοσίας με αυτό το καρέ του Τραμπ;
  Ορισμένοι από τους ισχυρότερους άνδρες του πλανήτη βάζουν τα χέρια τους πάνω σε μια φωτισμένη υδρόγειο σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό.
  Η φωτογραφία είναι υποβλητική. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας και ο πρόεδρος της Αιγύπτου. Όπως καταλαβαίνετε, δεν ήθελε και πολύ για να γίνει χαμός στο διαδίκτυο, με άλλους να μιλάνε για τον πλανητάρχη "Σάρουμαν", άλλους να επικαλούνται ήρωες της Marvel και άλλους να "βλέπουν" θεωρίες συνωμοσίας πίσω από το ιστορικό καρέ.

   Η εν λόγω σφαίρα, τοποθετήθηκε στο Κέντρο Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας που ιδρύθηκε στη Σαουδική Αραβία και θα περιέχει στοιχεία για την τρομοκρατία από όλο τον κόσμο. Κάπως "υποκριτικό" όλο αυτό, δεδομένου ότι βάσει των Wikileaks, η συνεργασία Σαουδικής Αραβίας και τζιχαντιστών, δεν ήταν και τόσο... θεωρία συνωμοσίας.
   Το καλύτερο "τρολάρισμα" πάντως το έκανε η....  Εκκλησία του Σατανά, η οποία μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter έσπευσε να τοποθετηθεί αναφέροντας, "για να το ξεκαθαρίσουμε, αυτή δεν είναι σατανιστική τελετή".

news247.g