Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Ο Τσίπρας διόρισε την Κατερίνα Παναγοπούλου (Διευθύντρια στα υψηλά κλιμάκια της Παγκόσμιας Μασονίας), σύμβουλό του για την Διασπορά του Ελληνισμού !!!


Rotary και Lions, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ψευτο-φιλανθρωπικοί οργανισμοί, βιτρίνες της Παγκόσμιας Μασωνίας.
 
Την είδηση για την πρόσληψη της εν λόγω κυρίας από τον πρωθ. Αλέξη Τσίπρα την βρήκαμε εδώ: http://www.iefimerida.gr/node/419001
Πρώτη περιέργεια μας προκάλεσε η λέξη "Διασπορά"! 
Πως είναι δυνατόν να χρειάζεται ειδική ξεχωριστή σύμβουλος στο γραφείο του Πρωθυπουργού για θέματα Διασποράς όταν η ίδια η Βουλή έχει συστήσει ειδική μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς αποτελούμενη από 30 βουλευτές; (βλέπε: https://is.gd/3vEC2r
 Αμέσως καταλαβαίνει ο οιοσδήποτε ότι πρόκειται περί πρόσληψης ρουσφετολογικού χαρακτήρα. 
Άλλη μία από τις τόσες πολλές της κυβέρνησης Τσίπρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν τολμά να κρίνει, δεν θέλουν να καταδικάσουν. 
Και με την σιωπή τους και την ανοχή τους φαίνεται πόσο υπόγεια τον στηρίζουν. 
Δεύτερη περιέργεια μας προκάλεσε το "βιογραφικό" της κυρίας Κατερίνα Ναυπλιώτη-Παναγοπούλου. 
Μια πολύ πλούσια κυρία παντρεμένη με έναν μεγάλο εφοπλιστή και σπουδές στο εξωτερικό με 3 γλώσσες. 
Μέχρι εδώ όλα καλά. 
Οι τίτλοι όμως, τα βραβεία που της έχουν απονεμηθεί, τι σημαίνουν όλα αυτά; 
Και γιατί είναι τόσο "ξεχωριστή" για να επιλεγεί από τον κ. Τσίπρα για να τοποθετηθεί σε μιά θέση ασήμαντη φαινομενικά; 
Κάναμε μια απλή αναζήτηση στο Google και πραγματικά οι φωτογραφίες και οι ιστοσελίδες που προβάλλουν την κ. Κατερίνα Ναυπλιώτη-Παναγοπούλου μας αφήνουν άναυδους! 
Από τις πρώτες φωτογραφίες αυτή εδώ (πάνω), την δείχνει να βραβεύεται από τον Ροταριανό όμιλο Αμαρουσίου και να βγάζει λόγο στις 23 Ιανουαρίου 2017. (Το βίντεο εδώ: youtube.com/watch?v=7GNMQVKLi6Q ). 
Μέσα στο βίντεο που θυμίζει μια χλιδάτη συγκέντρωση τσαγιού άλλης χώρας (Αγγλίας, Γαλλίας ή των ΗΠΑ) υπάρχουν πληθώρα ατόμων. 
Κανείς δεν είναι τυχαίος. 
Οι περισσότεροι, γνωστοί, διάσημοι και της πολύ υψηλής κοινωνίας, της λεγομένης "αφάν-γκατέ" !!! 
Από την παραπάνω φώτο βλέπουμε καθαρά τον τροχό των Ρόταρυ και την ύπαρξη μικροφώνου του καναλιού ΑΝΤ1. 
Σε τέτοιες "εκδηλώσεις" Μασωνικές, ο ΑΝΤ1 δεν λείπει ποτέ! Τυχαίο; Σίγουρα όχι....
 
 Οι Ροταριανοί Όμιλοι Αμαρουσίου και Φιλοθέης βραβεύουν την κ. Κατερίνα Ναυπλιώτη-Παναγοπούλου. (φώτο από εδώ: http://sissysworld.com/?p=63583)

Και προς μεγάλη μας έκπληξη... ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; (εξ αριστερών) ο κ. Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου και (εκ δεξιών) ο Στρατηγός "Αράχνη" Φράγκος Φραγκούλης, τέως ΑΓΕΣ !!! 
 
Και τους ερωτούμε: Αξιότιμε κ. Πατούλη, Δήμαρχε Αμαρουσίου, γνωρίζετε τι εστί Ρόταρυ; 
Είστε μέλος; 
Αξιότιμε τέως ΑΓΕΣ κ. Φράγκο Φραγκούλη, γνωρίζετε τι εστί Ρόταρυ; 
Μήπως είστε μέλος; 
Γιατί, άλλα δεν μας λέγατε στο πρώτο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία; 
Μιλάγατε για την αγάπη προς την πατρίδα, την κληρονομιά των προγόνων μας που πολέμησαν για μια ελεύθερη Μακεδονία για την ελευθερία όλης της Ελλάδας με Πίστη και Δύναμη την Αγία Τριάδα, με αγάπη για την Ορθοδοξία. 
Με σεβασμό στο τιμημένο ράσο που πάντα φρόντιζε τους Έλληνες και την πατρίδα έναντι σε κάθε εχθρό. Με τους Ρόταρυ που συνεστιάζεστε, τι σχέση έχουν με την Ορθοδοξία, την Ελλάδα, την αγάπη για το Ελληνικό Έθνος, τους προγόνους μας που πολέμησαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος; (Ανάμεσα στον Στρατηγό Φράγκο και την κ. Κατερίνα Ναυπλιώτη, ο σύζυγος της, ο μέγαλοεφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος, πάντα παρών σε "τέτοιες" εκδηλώσεις. 
- Να σημειωθεί ότι ο κ. Παναγόπουλος είχε υπάρξει θύμα απαγωγής το 2015 από την αδίστακτη συμμορία του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού και του πρόσφατα εκτελεσμένου μεγαλοκακοποιού Βασίλη Στεφανάκου. 
Οι κακοποιοί τον άφησαν ελεύθερο μετά απο 8 ημέρες όταν τους δόθηκαν τα λύτρα των 30 εκατομμυρίων ευρώ που ζητούσαν. βλέπε: http://anatropionline.gr/?p=11326 ).


Ο Στρατηγός "Αράχνη" Φράγκος Φραγκούλης μετά της κυρίας Ναυπλιώτη Παναγοπούλου. Πίσω τους, τα λάβαρα των Ροταριανών Ομίλων Αμαρουσίου και Φιλοθέης, υποκαταστήματα της Παγκόσμιας Μασωνικής οργάνωσης Rotary International.

  αττικα νεα