Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Μουσουλμάνος ξερίζωσε τον Σταυρό από την οροφή εκκλησίας ΒΙΝΤΕΟ

 Μπορεί να σκεφτεί κανείς τι θα πάθαινε κάποιος αν βανδάλιζε ένα τζαμί σε μουσουλμανική χώρα;
Πόσα ξωκλήσια και εκκλησίες βανδαλίστηκαν στη Λέσβο και στις περιοχές όπου βρίσκονται μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες;

 

 

 

Νεαρός μουσουλμάνος - Αλγερινός ή Μαροκινός - προσπάθησε και κατόρθωσε να αποσπάσει τον ξύλινο Σταυρό, το κυρίως χριστιανικό σύμβολο, που συμβολίζει το πάθος του Ιησού Χριστού, από την είσοδο στην εκκλησία Chadwell Heath Baptist στο Romford του Ανατολικού Λονδίνου. Το μίσος και το πάθος του βανδάλου μουσουλμάνου εναντίον του χριστιανικού συμβόλου είναι εντονότατο. Η ανίερη και βάρβαρη πράξη του προκάλεσε την οργή και την αποδοκιμασία των ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο αυτό.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη με την κατηγορία της εγκληματικής βλάβης. 

Ο Σταυρός ανακτήθηκε και ο ύποπτος παραμένει υπό  κράτηση, δήλωσε η μητροπολιτική αστυνομία.

Το φαινόμενο επιθέσεων εις βάρος εκκλησιών και των χριστιανικών συμβόλων δυστυχώς είναι πολύ συχνό στις χώρες της Δύσης. Η προσπάθεια των Δυτικών χωρών να εξαφανίσουν την χριστιανική τους παράδοση και να δημιουργήσουν ουδετερόθρησκες κοινωνίες ευνοούν εξτρεμιστές μουσουλμάνους να επιτίθενται στις χριστιανικές εκκλησίες και στα χριστιανικά θρησκευτικά σύμβολα χωρίς να υπολογίζουν τίποτε και κανένα. Πόσα ξωκλήσια και εκκλησίες βανδαλίστηκαν στη Λέσβο και στις περιοχές όπου βρίσκονται μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες;

Μπορεί να σκεφτεί κανείς τι θα πάθαινε κάποιος αν βανδάλιζε ένα τζαμί σε μουσουλμανική χώρα; 

Όμως το φταίξιμο δεν ανήκει μόνο στους εξτρεμιστές μουσουλμάνους αλλά και σε εκείνους που αφαιρούν δολίως τα χριστιανικά σύμβολα και ιδιαίτερα τον Σταυρό. Τα παραδείγματα φωτογραφιών εκκλησιών χωρίς Σταυρούς για δήθεν διαφημιστικούς λόγους από μεγάλη Πολυεθνική αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ, ή της αφαίρεσης των Σταυρών από τις εκκλησίες στα εξώφυλλα των βιβλίων των Θρησκευτικών, δήθεν υπηρετώντας εικαστικές προσεγγίσεις δεν πείθουν κανένα. Πρόκειται για επιθέσεις εις βάρος της Πίστεως.

Πάντως να είναι βέβαιοι όσοι επιτίθενται στον Χριστό, ότι "λακτίζουν προς κέντρα"[1]. Δεν είναι δυνατό, ότι και να κάνουν, να περιορίσουν το Ευαγγέλιο, γιατί ο λόγος του Θεού "οὐ δέδεται"[2].

 

 

ΒΙΝΤΕΟ :

The piece of crap that's been arrested. And there's an investigation. Police looking for weaknesses. WITNESS THAT! 👆 pic.twitter.com/UIhXI5Kmix

— Scotty McGuire (@McguireScotty) October 18, 2020

*******************

[1] πάντων τε καταπεσόντων ἡμῶν εἰς τὴν γῆν ἤκουσα φωνὴν λαλούσαν πρός με καὶ λέγουσαν τῇ Ἑβραΐδι διαλέκτῳ· Σαοὺλ Σαούλ, τί με διώκεις; σκληρόν σοι πρὸς κέντρα λακτίζειν.(Πράξ. 26:14)

dakedepeiraia