Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ο Θεός: "Μετά ἀσεβῶν οὐ μή καθίσω". --Ο Βαρθολομαίος: Εγώ όχι μόνο θα κάθομαι με ασεβείς, αλλά και θα τους ευλογώ!!!

Οικουμενιστική προσευχή στην Ρώμη χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη (βίντεο)


Και ενώ οι «γκρίζες ζώνες» πληθαίνουν σε όλα τα επίπεδα, ο Βαρθολομαίος αντί για μετάνοια, ή έστω ανακωχή, συνεχίζει το κατήφορο των οικουμενιστικών βλασφημιών.

Χθες παρευρέθηκε σε ένα Ναό των Παπικών (στη Βασιλική της Σάντα Μαρία στο Τραστέβερε της στη Ρώμης), όπου και ευλογώντας τους Παπικούς πιστούς, εκφώνησε την ευχή:



«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος, είη μετά πάντων υμών»! (δείτε στο βίντεο στο 42:00). Δεν διάβασε ποτέ του, ποιά στάση εντέλλεται ο Θεός να έχουμε απέναντι στους πονηρούς αιρετικούς, που καμώνονται πως θέλουν αγάπη και ενότητα, χωρίς όμως να εγκαταλείψουν την αιρετική διδασκαλία; Διαβάζουμε στους Ψαλμούς: «Ἐμίσησα ἐκκλησίαν πονηρευομένων καί μετά ἀσεβῶν οὐ μή καθίσω».

  Ο Θεός δεν θέλει ούτε να καθόμαστε και να κάνουμε παρέα με αιρετικούς, κι αυτός διαγράφοντας την Εντολή του Θεού, όχι μόνο κάθεται εν μέσω αιρετικών-εχθρών του Θεού, αλλά και τους ευλογεί!

Κι αν ήταν μόνο ο Βαρθολομαίος, μικρό το κακό.

Το μεγάλο κακό είναι ότι ο Οικουμενιστικός ιός έχει εισχωρήσει παντού κι έχει παραλύσει σχεδόν τα πάντα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να πληθαίνουν οι Οικουμενιστές (και σε εθνικό επίπεδο οι προδότες και απάτριδες πολιτικοί), αλλά και οι ευσεβείς πνευματικοί και ο λαός σαν υπνωτισμένοι να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα χωρίς αντιδράσεις, δοκιμάζοντας το θείο έλεος.

Κι είναι γνωστό από την ιστορία ότι τέτοιες συμπεριφορές και στάσεις προκαλούν μεγάλο κακό! Ο Κύριος, με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου, να μας λυπηθεί.
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ :https://www.youtube.com/watch?v=lQtLn8OKOOM&feature=emb_logo