Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Άκου ΤΥΡΑΝΝΙΣΚΟ Θάνο Πλεύρη και αφορισμένη Κυβέρνηση Ν.Δ.-Μητσοτάκη


Άκου ΤΥΡΑΝΝΙΣΚΟ  Θάνο Πλεύρη και αφορισμένη Κυβέρνηση Ν.Δ.-Μητσοτάκη

    Κύριε Θάνο Πλεύρη,

   Όταν αρρώστησες βαριά και κινδύνευε η ζωή σου, βρέθηκες στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου.  Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί προσεύχονταν για την αποκατάσταση της υγείας σου, ως χρέος έχοντες, όπως κάνει για κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο και όχι γιατί ήταν οπαδοί καιροσκόπου πολιτικού.

    Οι ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό με αυταπάρνηση έκαναν τα πάντα για να σώσουν την ζωή σου, σε υπηρέτησαν ταπεινά στην ασθένειά σου.

   Και τώρα  υπουργοποιήθηκες, έρποντας και γλύφοντας εκεί που έφτυνες, προσκυνώντας μετά συγνώμης το ΚΙΣ.

   Απεκδυθείς-ξέχασες την παλιά σου ρητορική για την ελεύθερη βούληση στην επιλογή του εμβολιασμού. Τώρα, ως υπουργός υγείας, αίφνης μεταλλάχθηκες σε όργανο του παγκόσμιου  σχεδίου που εξυφαίνεται.  Άκου τα βίντεο και δες,  τί έλεγες, τα βλέπει όλος ο λαός. Δες, πόσο αντιφατικός είσαι και εις ποια βάραθρα περιήλθες.

   Ντροπή! Έλληνας ή πατριδοκάπηλος είσαι;  Τόση αχαριστία; Τόσος δαιμονισμός; Οι μάσκες έπεσαν και τα κρυφά φανερά γεγόνασι . Ντροπή!

 Διώκεις τους θεράποντές σου Ιατρούς και υγειονομικούς, με αναστολή εργασίας και με απειλές να τους στερήσεις την ελευθερία τους, το ψωμί του ιδρώτα τους,  κυνηγώντας τους με τα θανατηφόρα εμβόλιά σας.

   Με την στάση σου ακόντισες την Ορθόδοξη Εκκλησία που σου συμπαραστάθηκε στη δοκιμασία της υγείας σου.

  Η κυβέρνηση της Ν.Δ.  που υπηρετείς με την συναίνεση των ανάξιων δεσποτάδων πολεμήσατε – κλείσατε τους Ι. Ναούς, Πάσχα δεν κάναμε. Προσβάλατε τα Ι. Μυστήρια,  μεταθέσατε όρους αιώνιους. Λιτανείες δεν επιτρέψατε, γιατί κολλάει ο ιός. Ενώ, σε αντίθεση με την περιφορά του Δούρειου Ίππου - ξόανου της Αμάλ και τις συγκεντρώσεις και πορείες  των συντρόφων, εκεί ο κορωνοϊός δεν κολλάει…  Επιβάλατε δυσβάσταχτα πρόστιμα σε Ιερείς και πιστούς.  Πόσο αχάριστοι και μισάνθρωποι σταθήκατε όλοι σας!.  

   Άκου ΤΥΡΑΝΝΙΣΚΟ Θάνο Πλεύρη, η αφορισμένη Κυβέρνησή του Μητσοτάκη,  οι 300 βουλευτές-εθνομηδενιστές σιωπούντες ένοχα, αλλά και τα μίσθαρνα όργανα της νέο-ταξικής υγειονομικής επιτροπής τρομοκρατίας που υπηρετείτε  τα αντίχριστα έργα: Θα συντριβείτε ριζηδόν  μετά πατάγου.

   Όσο για σας Δεσποτάδες μου, με την αλλοτρίωση στην οποία  περιήλθατε, …έχετε τεράστια ευθύνη, αν όχι την πρώτη για το κακό που συντελείται με τη σιωπή και το κάκιστο παράδειγμα, που δίνετε για να μπολιάζεται ο κόσμος με τα εμβόλια του θανάτου. Συνεργαστήκατε με απόλυτη υπακοή στην χούντα του Μητσοτάκη και της Ν.Τ.Π. Είσαστε συνένοχοι για το κακό και τους διωγμούς, την απώλεια των εργασιών τους, την ένδεια, που υφίσταται ο λαός μας.

  Αν η διοικούσα Ορθόδοξη Εκκλησία δεν ΠΡΟΔΙΔΕ, αν ΚΡΑΤΟΥΣΕ, από Πατριαρχεία μέχρι τις ενορίες, δεν θα περνούσαν τα χθόνια σχέδιά τους … θα ήταν απαντοχή και ανάχωμα για το Λαό.

          Μετ΄ ευχών

         π. Αθανάσιος

         Αθωνίτης

          3-9-2021

          Ευχαριστώ

Υ.Γ.  Θάνο Πλεύρη, Μήπως προσχώρησες στο Μασονισμό;;;

Το παρόν κείμενο, αν το κρίνετε ενδιαφέρον, είναι ελεύθερο, μπορείτε να το διαβιβάσετε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που εσείς χειρίζεσθε άριστα.