Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Η χρήση του εκτρωτικού χαπιού μετατρέπει το σπίτι της γυναίκας σε εγκατάσταση εκτρώσεων

Η χημική άμβλωση είναι το «ανερχόμενο άστρο» στο οπλοστάσιο της έκτρωσης.

Με τη χρήση του εγκεκριμένη στις ΗΠΑ ήδη από το 2000, το εκτρωτικό χάπι ευθύνεται για το 40% των αμβλώσεων.

Από τη Janet Morana

25 Μαΐου 2021 (LifeSiteNews) - Δεν είναι ασυνήθιστο οι γυναίκες που προχώρησαν σε χειρουργική άμβλωση να περιμένουν 10, 20, ακόμη και 30 χρόνια για να ζητήσουν βοήθεια για το συναισθηματικό τραύμα που συνοδεύει την απώλεια του παιδιού τους. Αλλά σύμφωνα με τρέχοντα δεδομένα από τον θεραπευτικό οργανισμό Rachel's Vineyard, οι γυναίκες που επιλέγουν τη χημική άμβλωση στρέφονται στα προγράμματα θεραπείας μετά την άμβλωση πολύ νωρίτερα. Η διαπίστωση ότι έχουν κάνει ένα φοβερό λάθος έρχεται σύντομα μετά την άμβλωση και δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με τη γνωστή καραμέλα «ήταν η επιλογή μου».

Οι λόγοι αυτής της σχεδόν άμεσης συναισθηματικής συντριβής είναι αρκετά απλοί, αλλά δεν συζητούνται ποτέ από το καρτέλ των αμβλώσεων και τους αρχιτέκτονες των μέσων ενημέρωσης: Μια χημική άμβλωση είναι μια εξελισσόμενη, επώδυνη, αιματηρή διαδικασία που πραγματοποιείται στο μεγαλύτερο μέρος της στο σπίτι της γυναίκας. Έτσι ο χώρος που προορίζεται για εκείνη ώστε να αισθάνεται ασφαλής και προστατευμένη μετατρέπεται τώρα σε εργαστήριο άμβλωσης. Κατά πάσα πιθανότητα μάλιστα το νεκρό μωρό της θα απομακρυνθεί από την τουαλέτα της.

Η εμπειρία του χαπιού της άμβλωσης μπορεί να εξελιχθεί σε ένα σοκαριστικό και τραυματικό συμβάν για τις γυναίκες, που αντιμετωπίζουν έντονη συντριβή και μετάνοια μετά το τερματισμό της εγκυμοσύνης τους στο σπίτι. Αλλά και οι άνδρες που έζησαν αυτή την εμπειρία με τις συντρόφους τους ζητούν επίσης βοήθεια πολύ νωρίτερα από εκείνους που τα παιδιά τους χάθηκαν μέσα από μια χειρουργική άμβλωση.

Η χημική άμβλωση είναι το ανερχόμενο αστέρι στο οπλοστάσιο των αμβλώσεων. Εγκρίθηκε για χρήση στις ΗΠΑ το 2000 και κατέληξε στις μέρες μας να αντιστοιχεί στο 40% των αμβλώσεων. Στην αρχή, για τη φαρμακευτική έκτρωση, οι γυναίκες έπρεπε να εξεταστούν από έναν γιατρό στο ιατρείο του πριν να πάρουν το πρώτο χάπι και στη συνέχεια εκείνος τις έστελνε στο σπίτι με οδηγίες σχετικά με το πότε θα πάρουν το δεύτερο.

Στη συνέχεια, η «τηλεϊατρική» εδραιώθηκε και στο θέατρο των αμβλώσεων, επιτρέποντας στις γυναίκες να προσεγγίσουν την εγκατάσταση αμβλώσεων μέσω μιας βίντεο-συνομιλίας με κάποιον «υπεύθυνο» πριν πωληθούν τα χάπια. Τώρα, χάρη στην πανδημία COVID-19, οι γυναίκες μπορούν να παραγγείλουν τα χάπια μέσω ταχυδρομείου. Δεν χρειάζεται καθόλου γιατρός! Η προσέγγιση μιας άμβλωσης έγινε τόσο εύκολη όσο η αναζήτηση Google.

Σε αυτές τις παραπλανητικές ιστοσελίδες οι γυναίκες διαβεβαιώνονται ότι μπορούν να έχουν «ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα για την άμβλωσή τους» μετά από μια σύντομη συνομιλία μέσω βίντεο με έναν «αξιόπιστο ιατρό». Μία άλλη ιστοσελίδα δήλωσε ότι οι γυναίκες θα μπορούσαν να προγραμματίσουν μια συνομιλία μέσω βίντεο, αλλά δεν ήταν προαπαιτούμενη διαδικασία. Τα χάπια θα φτάσουν σε εκείνες μέσα σε μία διακριτική συσκευασία σε μία έως τρεις ημέρες.

Κάθε ιστοσελίδα τονίζει την ασφάλεια των εκτρωτικών χαπιών. Αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Από το 2000 ως σήμερα, ο FDA έχει καταγράψει 24 θανάτους σε γυναίκες που έλαβαν το σχήμα του εκτρωτικού χαπιού. Ίσως αυτό το ρίσκο να φαίνεται αποδεκτό για εσάς, αλλά θεωρώ πως εάν η κόρη, η μητέρα ή η γυναίκα σας ήταν μεταξύ αυτών των θυμάτων, θα νιώθατε πολύ διαφορετικά.

Επιπρόσθετα ο FDA κατέγραψε πάνω από 4.000 ανεπιθύμητες ενέργειες σε αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ πιστεύουμε πως ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ υψηλότερος. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Contraception κατέληξε ότι περίπου 6% των γυναικών που έκαναν χημικές αμβλώσεις ζήτησε βοήθεια στο τμήμα επειγόντων κάποιας κλινικής μέσα στον επόμενο μήνα από την έκτρωση. Πρόκειται για περισσότερες από 22.000 γυναίκες. Η χημική άμβλωση πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας των διαδικασιών που κάνουν αυτή τη γενιά να αισθάνεται ανασφαλής.

Οι επιπλοκές της άμβλωσης συνήθως υποδηλώνονται, εάν αναφέρονται καθόλου. Αλλά αυτά που μπορούν να πάνε στραβά με μια χημική άμβλωση είναι πάρα πολλά και ενδεχομένως θανατηφόρα.

  • Μια μη διαγνωσμένη έκτοπη εγκυμοσύνη μπορεί να σκοτώσει τη μητέρα. Μια γυναίκα που κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι και στη συνέχεια παραγγέλλει χάπια άμβλωσης από το διαδίκτυο θα μάθει εκ των υστέρων και από τις οδυνηρές επιπλοκές της, ότι το παιδί της μεγάλωνε έξω από τη μήτρα της.
  • Οι σηπτικές πυελικές λοιμώξεις είναι επίσης πιθανές και δυνητικά θανατηφόρες.
  • Η χημική άμβλωση μπορεί να μην λειτουργήσει όπως αναμένεται και να στείλει τις γυναίκες για χειρουργικό τερματισμό της κύησης. Δύο φορές το τραύμα, διπλάσια η πιθανότητα επιπλοκών.

Ήταν πολύ προβληματική η είδηση ότι τα δύο κρατικά πανεπιστημιακά ιδρύματα της Καλιφόρνιας αποφάσισαν να διαθέτουν εκτρωτικά χάπια για τις γυναίκες στην πανεπιστημιούπολη και το μόνο πράγμα που εμπόδισε τους κοιτώνες να γίνουν εργαστήρια αμβλώσεων ήταν η πανδημία. Όταν τα μαθήματα με προσωπική παρουσία ξαναρχίσουν κανονικά στις αίθουσες της Καλιφόρνια τα μωρά θα πεθαίνουν στην πανεπιστημιούπολη και οι ζωές των φοιτητριών θα αλλάξουν αμετάκλητα. Δεν θα το μάθουμε όμως ποτέ, διότι η Καλιφόρνια είναι μία από τις πολιτείες που αρνείται να αναφέρει τα στατιστικά της για τις αμβλώσεις.

Μετά από πολλά χρόνια μείωσης των ποσοστών των αμβλώσεων, οι αριθμοί τους έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πίσω από αυτήν την αύξηση είναι η χημική άμβλωση. Το καρτέλ της άμβλωσης ωθεί τα χάπια επειδή είναι πιο προσοδοφόρα από τις χειρουργικές αμβλώσεις. Οι ιδεολόγοι της άμβλωσης σπρώχνουν τα χάπια επειδή δίνουν τέλος στις προσπάθειες διαμαρτυρίας υπέρ της ζωής του αγέννητου παιδιού έξω από τα κέντρα θανάτωσης. Δεν έχει καμία σημασία η υγεία και η ασφάλεια των γυναικών και σίγουρα κανείς δεν υπολογίζει το μωρό, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η έκτρωση τότε που είναι πολύ αργά...

Δείτε πώς μια μητέρα που τώρα συμμετέχει στην εκστρατεία αποκάλυψης των πληγών της άμβλωσης, περιγράφει τη δική της χημική άμβλωση:

 «Την επόμενη μέρα, καθώς ήμουν μόνη στο σπίτι με το μικρό βρέφος-γιο μου, πήρα τα χάπια της άμβλωσης. Μέσα σε μια ώρα κατάλαβα ότι όλα όσα μου είπε ο γιατρός ήταν ένα ψέμα. Αιμορραγούσα τόσο έντονα, που πίστευα ότι πέθαινα. Απέβαλα θρόμβους σαν μπάλα του τένις, και είχα τους εντονότερους σωματικούς πόνους της ζωής μου, χειρότερους από του τοκετού. Το χειρότερο όμως μέρος της εμπειρίας μου ήταν όταν καθώς καθόμουν στην τουαλέτα ένιωσα τον εαυτό μου να περνά ένας θρόμβος που είχε περίεργη αίσθηση. Κοίταξα στην λεκάνη και είδα το μωρό μου. Είχε κεφάλι, σώμα και μικρά χέρια και πόδια. Η ντροπή και η ενοχή που ένιωσα εκείνη τη στιγμή, καθώς αναγκάστηκα να πατήσω το καζανάκι για να φύγει το εκτρωμένο νεκρό μωρό μου κάτω στην αποχέτευση, είναι αδύνατο να περιγραφεί.»


Είναι σημαντικό να γνωρίζετε την αλήθεια για τη φαρμακευτική άμβλωση και να τη διαδώσετε. Τα φάρμακα δεν είναι ασφαλή. Η άμβλωση δεν είναι ούτε εύκολη ούτε γρήγορη. Οι γυναίκες καθώς επιλέγουν χημική άμβλωση, δεν σκοτώνουν μόνο το μωρό τους, αλλά θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή τους.

Και παρακαλούμε ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:

Από την πρώτη έως και τη τρίτη ημέρα μετά τη λήψη του χαπιού της έκτρωσης, η χημική άμβλωση είναι δυνατό να αναστραφεί και να σωθεί το μωρό.

  Σ. Σ. Μην ξεχνάτε ότι η άμβλωση  είναι φόνος εκ προμελέτης και ότι η Χημική (φαρμακευτική) έκτρωση προκαλεί  στείρωση στη γυναίκα.

Πηγή: lifesitenews.com