Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Ο εμβολιασμός όλων αποτελεί απαραίτητο βήμα για την εγκατάσταση της νέας τάξης.

                 

 

                                     ΕΔΩ


Αυτός ο άψυχος Κλάους Σβαμπ, ο οποίος αυτοχρίστηκε τροχονόμος, εμφανίζεται στις οθόνες μας συνέχεια για να μας πει πώς θα είναι από εδώ και στο εξής η ζωή μας. Τονίζει διαρκώς ότι η μεγαλύτερη αλλαγή που θα συμβεί σε αυτήν την 4η βιομηχανική επανάσταση, όπως την ονομάζει, θα είναι μέσα στον ίδιο τον άνθρωπο. Μέσα του! Σε αυτό το βίντεο που βρήκα πρόχειρα λέει πάλι το ίδιο πράγμα με άλλον τρόπο: «Η 4η βιομηχανική επανάσταση θα επηρεάσει ολοκληρωτικά τη ζωή μας. Δεν θα αλλάξει μόνο τον τρόπο που επικοινωνούμε, τον τρόπο που παράγουμε, τον τρόπο που καταναλώνουμε. Θα αλλάξει στην πραγματικότητα εμάς, την ίδια την ταυτότητά μας

Όσο λοιπόν εμείς αρνούμαστε να τρυπηθούμε, η νέα τάξη που ονειρεύονται δεν πρόκειται να έλθει. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΡΥΠΗΘΟΥΜΕ με το m-RNA σκεύασμα.

Και εδώ δικαιώνονται όσοι μιλάνε για κοροδοϊό. Όχι ότι δεν υπάρχει αυτό που κατασκεύασαν, αλλά διότι αυτό που υπάρχει χρησιμοποιείται για να κοροϊδέψουν τους ανθρώπους, με πρόφαση την υγεία, και να τους παγιδεύσουν σε έναν απάνθρωπο και εφιαλτικό κόσμο.

Αυτό που μας ζητούν στην ουσία είναι να «εξοπλίσουμε» τα σώματά μας για να μπολιαστούμε στον δυστοπικό μελλοντικό κόσμο τους. Να γίνουμε δέκτες και πομποί ενός ψηφιακού συστήματος και άλλων εφευρέσεων.

Όσο κρατάμε έχουμε ελπίδες. Όσο λέμε και στους άλλους να μην το κάνουν, ή σε όσους το έχουν κάνει να σταματήσουν, έχουμε ελπίδες. Πρέπει όλοι να γίνουμε ένα φράγμα που θα αποκρούει συνεχώς αυτό το τσουνάμι που έρχεται κατά πάνω μας. Διότι εάν ένας ικανός αριθμός ανθρώπων μπολιαστεί γερά με αρκετές δόσεις στο ψηφιακό τους σύστημα, σε εμάς θα «κατεβάσουν τον διακόπτη» με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εδώ εισέρχεται μία άλλη συζήτηση μήπως είναι καλή ιδέα να αρχίσουμε να βγαίνουμε σιγά σιγά (όπου και όπως μπορούμε) από αυτό το σύστημα και να προετοιμαζόμαστε για «άλλες καταστάσεις». Τούτο το σύστημα βλέπουμε ότι το χρησιμοποιούνε για να μας εκβιάζουν.

«Γρηγορεῖτε καὶ προσεύχεσθε, ἴνα μὴ εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν» (Μάτθ. κστ’ 42).


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ