Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Χαίρε Ιερώνυμε Λαρισαίων αισχύνη και εμβολιασμένων το καύχημα !

    Χαίρε Ιερώνυμε, Λαρισαίων αισχύνη και εμβολιασμένων το καύχημα ! 

    Η επίδραση του εμβολίου στον κ. Ιερώνυμο είναι  πλέον αισθητή και χειροπιαστή  από τους Πιστούς. Ένας ακόμη δεσπότης θύμα της υπακοής στον αφορισμένο Μητσοτάκη και την κουστωδία του και πάνω απ΄όλα στα κελεύσματα του οικουμενισμού ! Στη δοκιμασία αυτή ο Ιερώνυμος διακρίθηκε με άριστα!

   

  Ήταν στραβό το κλήμα,...   ήρθαν και οι παρενέργειες.... και η λογοδιάρροια έγινε ακατάσχετος.... φανταστείτε   τι έχει να γίνει με την 7η δόση... 

  Δεν είναι μακριά η απαγόρευση της εισόδου των πιστών στους Ναούς και  να επιτρέπεται μόνο στους εμβολιασμένους, άλλωστε ήδη οι πιστοί είναι εκτός ναού ίνα μη μολυνθούν  εκ του  "αοράτου κινδύνου".

 Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε πρόσφατα η στάση του κατά την έλευση  του ξόανου της Αμάλ στη Λάρισα. Δεν προέβη σε ουδεμία διαμαρτυρία,    αντιθέτως κρύφτηκε και με θράσος λοιδόρησε τους διαμαρτυρόμενους.

 Επειδή θεολογεί διαστρεβλώνοντας στα μέτρα του την Παράδοση της Εκκλησίας μας, να τον ρωτήσουμε 

Κατά την πανήγυρη της Παναγίας της Τήνου 14-8-2021 συμπροσευχήθηκε με τον Παπικό καρδινάλιο της Τήνου  εφαρμόζοντας έτσι την προσφιλή μέθοδο των οικουμενιστών μέχρι τελικής ενώσεως στο κοινό ποτήριο. Οι Ιεροί Κανόνες στην περίπτωση αυτή προβλέπουν καθαίρεση. 

Εστάλη από Λάρισα 
Π.Μ.
Ο Ιερώνυμος Λάρισας Ανάβει την επτάφωτη Λυχνία της Συναγωγής