Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Η διώξη στους υγειονομικούς είναι η αρχή, να οπλιστείτε με τόλμη για το σχέδιο που θα εφαρμόσουν σε λίγους μήνες

 

Προετοιμασμένοι για όλα ακόμα και για τα πιο ακραία θα πρέπει να είναι πλέον όσοι έχουν αποφασίσει ότι θα αντισταθούν σε όλα αυτό που έρχεται.
Μόλις φύγουν οι τουρίστες και τελειώσουν τα αλισβερίσια στα νησιά θα χτυπήσουν τον κόσμο από δύο μεριές.
Η πρώτη θα είναι ο κ@ρονοϊός και η δεύτερη οι επιπτώσεις από τις κυρώσεις που έχουν επιβάλει στη Ρωσία.
Το παραμύθι με τα κρούσματα και τα νοσοκομεία που έχουν γεμίσει θα αρχίσει να αναπαράγεται στα κανάλια και η πίεση και ο φόβος που θα δημιουργηθεί θα αναγκάσει, για το καλό μας πάντα, να πάρουν μέτρα.
Lockdown, περιορισμοί στα καταστήματα, εμβολιασμένοι στην εστίαση και τα υπόλοιπα που λίγο-πολύ τα ξέρετε.
Με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία θα αυξάνουν καθημερινά οι τιμές σε ρεύμα καύσιμα και καταναλωτικά αγαθά και τα ΜΜΕ θα σας σερβίρουν το παραμύθι ότι για όλα αυτά που τραβάτε φταίει η κακιά η Ρωσία που κάνει πόλεμο.
Η οικονομική ασφυξία λόγω των περιορισμών του κορ@νοίου και η ταυτόχρονη αύξηση των τιμών θα οδηγήσει σε διάλυση και λουκέτα των επιχειρήσεων και οικονομική ασφυξία των νοικοκυριών.
Πολλοί συμπολίτες μας θα δυσκολεύονται ακόμα και για το φαγητό της ημέρας όπως και να ζεσταθούν αφού θα σας ενημερώσουν ότι το αέριο λόγω έλλειψης θα το πληρώνετε για χρυσό.
Αρκετοί άνθρωποι θα φτάσουν στο Αμήν και θα θελήσουν να αντιδράσουν.
Η εντολή που θα έχει η αστυνομία καθώς και οι επίορκοι δικαστές και εισαγγελείς είναι η πλήρης καταστολή με κάθε τρόπο. Θα συλλαμβάνουν κόσμο με το παραμικρό και θα τον οδηγούν με πλασματικές κατηγορίες στα δικαστήρια, κάποιους να τους σπάσουν τον τσαμπουκά και κάποιους άλλους να τους κρατήσουν και μέσα για κάποιες μέρες.
Θα πρέπει να οπλιστείτε με θάρρος, αποφασιστικότητα και να περιμένετε ότι θα διωχθείτε ακόμα και για τη γνώμη που θα εκφράζεται.