Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

SOS SOS SOS!!! Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του επινοητή της m-RNA τεχνολογίας Δρ. Μαλόν στον focus.fm. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ την συνέντευξη αυτή σε ΟΛΟΥΣ!

*Ο ιός εργαλειοποιήθηκε για σκοπούς που δεν έχουν καμμία σχέση με την δημόσια υγεία[αλλά] με την οικονομική και εξουσιαστική ατζέντα, με τον έλεγχο.

Αποκλειστικό: SOS από τον πάτερα των mRNA Ρόμπερτ Μαλόουν στον Focus FM για εμβόλια και επαναλαμβανόμενες δόσεις



“Φθορές στον εγκέφαλο, στην καρδιά και στο αναπαραγωγικό σύστημα από τα εμβόλια. Με τις επαναλαμβανόμενες δόσεις βοηθάμε τον ιο να ξεφύγει και να γίνει δυνητικά πολύ επικίνδυνος”.

Κατεβάστε εδώ το βίντεο με τη μεταφρασμένη συνέντευξη του Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν: https://wetransfer.com/downloads/d97619d4a3c2770e76ab9c2552183d7d20220704104322/5d89e85b8782afb8482afcb75b40f18720220704104343/190640

Κατεβάστε εδώ το βίντεο με τη συνέντευξη του Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν στα Αγγλικα: https://we.tl/t-kpoYXD9fV0

Μια άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στον Focus Fm και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, εφευρέτης των εμβολίων mRNA.

“Έχω γίνει ο θάνατος, ο καταστροφέας των κόσμων” είχε δηλώσει ο συνονόματός μου, Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, όταν δοκιμάστηκε η ατομική βόμβα για πρώτη φορά το 1945 . Το έχω νιώσει, έχω κατηγορηθεί οτι έχω προκαλέσει το θάνατο εκατομμυρίων, διότι εφηύρα, μια αναπτυσσόμενη τεχνολογική δημιουργία. Όταν κάποια δημιουργία παρουσιάζεται ως όπλο πολέμου, τότε είναι όπλο πολέμου. Θεωρώ ότι ο ιός εργαλειοποιήθηκε για άλλους σκοπούς, δυστυχώς. Αναπτύχθηκε με πολύ ανεύθυνο τρόπο. Γι΄αυτό αποφάσισα να βγω μπροστά και να μιλήσω.”

“Έχω υπάρξει εμβολιολόγος όλη μου τη ζωή και έχω και έχω αναμιχθεί σε πολλών ειδών εμβόλια. Θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη του κόσμου , αλλά κα η δική μου στον εμβολιασμό, έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Αυτό που έχουμε διαπιστώσει, ειδικά για τα νέα αγόρια είναι οτι μπορεί να αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρά προβλήματα με την καρδιά τους από αυτά τα γενετικά τροποποιημένα εμβόλια. Υπάρχουν πολλών τύπων βλάβες που μπορεί να συμβούν στον ανθρώπινο οργανισμό, φθορές στον εγκέφαλο, στο αναπαραγωγικό σύστημα, στις εγκύους. Με τις επαναλαμβανόμενες δόσεις ουσιαστικά βοηθάμε τον ιο να ξεφύγει, να επαναπροσδιοριστεί και να γίνει δυνητικά πολύ επικίνδυνος”.

“Ο ιός εργαλειοποιήθηκε για άλλους σκοπούς, που δεν έχουν καμια σχέση με τη δημόσια υγεία. Όλο αυτό έχει να κάνει με την οικονομική και εξουσιαστική ατζέντα, με τον έλεγχο. Για αυτό και δεν μπορεί κάποιος εύκολα να εξηγήσει τις συμπεριφορές των κυβερνήσεων. Αν πράγματι πρόκειται για τη δημόσια υγεία, γιατί όλες τους οι αποφάσεις καταλήγουν να είναι λάθος”;

“Οι άνθρωποι αναπτύσσουν την πρωτεινική ακίδα σε μεγαλύτερο βαθμό, όταν έχουν εμβολιαστεί, από όταν έχουν νοσήσει φυσικά. Οι πιο επιρρεπείς στον ιό είναι αυτοί που έχουν κάνει πολλαπλούς εμβολιασμούς ‘

“Υπάρχουν ξεκάθαρες αποδείξεις ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος και ότι παράχθηκε για κάποιο λόγο. Θα μπορούσαμε ακόμα και να τον χαρακτηρίσουμε ως στοχοποιημένο βιολογικό όπλο, αυτό πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι”.

“Θα προτιμούσα να είμαι τελείως λάθος, όταν μιλούσα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Δυστυχώς έχουν επιβεβαιωθεί οι περισσότεροι φόβοι μου και των συναδέλφων που έχουν ασχοληθεί με το θέμα. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το πόσο καλά έχει ενορχηστρωθεί όλο αυτό και έχει απλωθεί παγκόσμια με τα ΜΜΕ. Υπάρχει παραπληροφόρηση και απίστευτη λογοκρισία. Είναι πολύ δύσκολο, απλοί άνθρωποι όπως εσύ κι εγώ να κατανοήσουμε το βάθος και την πραγματικότητα. Είμαστε κάτω από την μπότα ενός πολύ μικρού αριθμού ανθρώπων “.

Ο κος Μαλόουν μίλησε και για τον έλεγχο του ανθρώπου που προς το παρόν επιτυγχάνεται μερικώς με τη συνύπαρξη τεχνητής νοημοσύνης και ρομποτικής .

“Η επόμενη βιομηχανική επανάσταση, θεωρείται ότι θα είναι η μίξη του ανθρώπου με τη μηχανή. Η ανθρωπομηχανή φαίνεται οτι είναι ο μεγάλος στόχος. Επιθυμούν τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού έχοντας την πεποίθηση ότι αυτό είναι απαραίτητο.”

Ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA έστειλε και το μήνυμά του στους Έλληνες.
“Εάν δεν αφυπνιστείτε, να δώσετε προσοχή σε ότι συμβαίνει, θα βρεθείτε υπηρέτες υπό εξαφάνιση και λειτουργικοί δούλοι στη Νέα Τάξη πραγμάτων. Εάν η ελευθερία, έχει για εσάς αξία, βρείτε μόνοι σας τις απαντήσεις. Διότι σύντομα θα έρθει ο καιρός που θα πρέπει ο καθένας να επιλέξει ανάμεσα στον πλήρη έλεγχο ή την πλήρη ελευθερία, Πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι από τις πιο σθεναρά αμυνόμενες χώρες ενάντια στην παγκόσμια ατζέντα”.

Ακούστε εδώ την συνέντευξη:

ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ: Αποκλειστικό: SOS από τον πάτερα των mRNA Ρόμπερτ Μαλόουν στον Focus FM για εμβόλια και επαναλαμβανόμενες δόσεις (ethnegersis.blogspot.com) 

«Πᾶνος»