Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Το νέο σατανικό σχέδιο του ΧΑΖΑΡΟΥ Ζελένσκι και του Παγκακιστου Βαρθολομαιου. Βασανιστήριο πείνας και δίψας.


Απαγόρευση τροφοδοσίας στη Λαύρα. 

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ;

Βασανιστήριο πείνας και δίψας. Πολιορκία, εμπάργκο…

Η αστυνομία του Ζελένσκι δεν επιτρέπει την παράδοση ψωμιού σε προσκυνητές που είναι αποκλεισμένοι σε ένα από τα κτίρια της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ

 “Όλος ο κόσμος πρέπει να το δει αυτό! Οι άνθρωποι που μένουν στο κτίριο λιμοκτονούν κατόπιν εντολής κάποιου!” — το βίντεο δημοσιεύεται από τον δικηγόρο της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ πρωτ. Νικήτα Τσέκμαν

                                                

Στις 12 Αυγούστου 2023, ένα βίντεο εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο που δείχνει την παρεμπόδιση των αστυνομικών να παραδοθούν τρόφιμα σε προσκυνητές που είναι αποκλεισμένοι σε ένα από τα κτίρια της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ, αναφέρει το Τμήμα Πληροφοριών και Εκπαίδευσης του UOC.

Στις 10 Αυγούστου, η επιτροπή του Αποθεματικού, με την υποστήριξη της αστυνομίας, άρχισε για άλλη μια φορά επιδρομές στα κτίρια της Λαύρας . Αυτή τη φορά η επιτροπή προσπάθησε να καταλάβει τους ξενώνες της Λαύρας όπου διαμένουν οι προσκυνητές. Στις 11 Αυγούστου, ως αποτέλεσμα αυτών των παράνομων ενεργειών, μεγάλος αριθμός προσκυνητών αποκλείστηκε σε αυτά τα κτίρια, επειδή η αστυνομία αυτή τη στιγμή στέκεται μπροστά από την είσοδο και απαγορεύει την είσοδο στους ξενώνες.

Το πρωί της 12ης Αυγούστου, ένα βίντεο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο που δείχνει πώς οι αστυνομικοί εμποδίζουν την παράδοση ψωμιού σε άτομα που βρίσκονται σε έναν από τους αποκλεισμένους ξενώνες (κτήριο 58). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένοι κάτοικοι της Λαύρας Κιέβου-Πετσέρσκ είναι επίσης εγγεγραμμένοι στο συγκεκριμένο σώμα. Τέτοιες ενέργειες της αστυνομίας υποδηλώνουν πράγματι ότι οι διοργανωτές της παράνομης σφράγισης των περιβόλων της Λαύρας πιθανώς θεωρούν την πείνα ως ένα από τα μέσα εκδίωξης Ορθοδόξων μοναχών και πιστών από τους περιβόλους που σφραγίζονται παράνομα από τo Αποθεματικό.

«Η αστυνομία εκτελεί σαφώς εγκληματικές εντολές και βασανίζει άμεσα ανθρώπους που μένουν στα κτίρια. Δεν επιτρέπεται να δίνεται φαγητό και νερό σε ανθρώπους! Ετοιμάζουμε σχετικές δηλώσεις. Όλος ο κόσμος πρέπει να το δει αυτό!». – σχολίασε τις ενέργειες της αστυνομίας ο δικηγόρος της Λαύρας πρωτ. Νικήτα Τσέκμαν.

Σημειωτέον ότι οι ενέργειες του Αποθεματικού στη σφράγιση των κτιρίων της Κάτω Λαύρας δεν έχουν ακόμη καν τυπική νομική βάση, διότι η τελευταία απόφαση του Οικονομικού Δικαστηρίου του Κιέβου υπέρ τoυ Αποθεματικού τίθεται σε ισχύ μόνο εάν επιβεβαιωθεί στο εφετείο.

Το νέο σατανικό σχέδιο Ζελένσκι. Βασανιστήριο πείνας και δίψας.Απαγόρευση τροφοδοσίας στη Λαύρα. Λαϊκοί και μοναχοί ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ υπό του Ιουδαίου Ζελένσκι και των ανίερων συνεργών του. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ;