Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Δρ Τζέιμς Θορπ: «Τα εμβόλια κατά Covid είναι βιολογικά όπλα – Μεταδίδουν παρενέργειες και σε όσους δεν τα έκαναν»! βίντεο

«Ανεμβολίαστες γυναίκες είχαν προβλήματα στην περίοδο μόλις ήρθαν σε επαφή με εμβολιασμένους άνδρες»

Ο Δρ Τζέιμς Θορπ είναι γυναικολόγος και ειδικός στη μητρική εμβρυϊκή ιατρική και αποκαλεί τα εμβόλια mRNA κατά του Covid ως «βιολογικά όπλα» και τονίζει πως «είναι πολύ ανησυχητικό» ότι οι μη εμβολιασμένες γυναίκες αναφέρουν προβλήματα εμμήνου ρύσεως μετά από «στενή επαφή με κάποιον που εμβολιάστηκε πρόσφατα».

«Γυναίκες δεν είχαν διαταραχές της εμμήνου ρύσεως μέχρι που ήρθαν σε στενή επαφή με κάποιον που εμβολιάστηκε πρόσφατα! Επομένως, αυτό είναι πάρα πολύ ανησυχητικό», αναφέρει χαρακτηριστικά!

Ο συγκεκριμένος γιατρός υπηρέτησε στο Σύστημα Υγείας SSM στο Saint Louis του Μιζούρι των ΗΠΑ.

Έλαβε το πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Wayne State και εργάζεται για περισσότερα από 40 χρόνια, οπότε πρόκειται για έναν έμπειρο επιστήμονα και άρα γνωρίζει πολύ καλά την σοβαρότητα των όσων λέει.
Χαρακτηρίζει τα εμβόλια ως «βιολογικά όπλα» διότι όχι μόνο προκαλούν παρενέργειες σε όσους τα κάνουν αλλά μεταδίδουν επίσης παρενέργειες και σε όσους δεν τα έχουν κάνει, επειδή θα συναναστραφούν με κάποιον που τα έκανε.

Είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται κάτι τέτοιο.

Ο διάσημος ιολόγος Dr Robert Malone αποκάλυψε πρόσφατα συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το «σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό» καθώς πλέον οι περιπτώσεις παρενεργειών μετά το εμβόλιο κατά της Covid-19 φέρονται να έχουν αυξηθεί σημαντικά (π.χ. έρπης ζωστήρας, Guillian-Barre, κ.λπ.)!


Σύμφωνα με τον Dr Malone και άλλους επιστήμονες προκαλούνται από την πρωτεΐνη ακίδας mRNA που καταστρέφει τα Τ-κύτταρα που οδηγεί σε Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο [VAIDS].

Τώρα όμως ο Δρ Τζείμς Θορπ ισχυρίζεται πως ακόμα και αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν δεν είναι ασφαλείς από αυτούς που εμβολιάστηκαν.