Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Οι αντιδράσεις των κατοίκων του Λαγκαδά για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ματαίωσαν την παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου Λιάπη.


Πολύ συχνά αρρωσταίνει ο κ. Ιερώνυμος και η ασθένειά του αυτή μεταδίδεται στην Εκκλησία,  για αυτό καλό θα ήταν να παραιτηθεί πάραυτα, απαλλάσσοντας  την Εκκλησία  από την νοσηρή αναξιότητά του. http://lagadas24.gr/site/media/k2/items/cache/6fabeebf57a31d7fcb8c80ffa6f11c39_XL.jpg
Η ηττοπαθής στάση των στα Εθνικά θέματα επιπροσθέτως και στα θέματα Ορθοδοξίας για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο,  τους καθιστούν ανεπιθύμητους. Παντού αποδοκιμάζονται.  
Διπλωματικά πάλι, όπως και στην ενθρόνιση του κ. Ιερωνύμου  στη Λάρισα, αρρώστησαν τον  Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Λιάπη, για να μην ξευτελιστούν από τις αποδοκιμασίες του λαού. 
 Περίλυπος ο κ. Δήμαρχος Λαγκαδά και ο λάτρης της βυζαντινής μεγαλοπρέπειας δεσπότης κ.Ιωάννης Τασιάς, επειδή   δεν θα τύχουν της δέουσας προβολής...
Πολύ συχνά αρρωσταίνει ο κ. Ιερώνυμος και η ασθένειά του αυτή μεταδίδεται στην Εκκλησία,  για αυτό καλό θα ήταν να παραιτηθεί πάραυτα, απαλλάσσοντας  την Εκκλησία  από την νοσηρή αναξιότητά του.
«Σύμφωνα με ενημέρωση από την Προεδρία της Δημοκρατίας, η ακύρωση της παρουσίας του κ. Παυλόπουλου οφείλεται στην αναβολή της επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για λόγους υγείας.

 Δεν θα παρευρεθούν στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του πρώτου Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο Λαγκαδά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος».
 πηγή